Şimdi Ara

SARAYIN GİDERİ 943 MİLYON TL OLDU (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
2
Favori
34.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
222 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Beni niye haberdar ettin onu anlamadım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben saray masrafı diyerek yeme içmeden bahsediliyor sanmıştımda yiyecek içecek en aşağıdaki kalemlerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hane halkına yapılan transferler ne oluyor?

• hexedemical H kullanıcısına yanıt
    Akit neyse Sözcü de odur

• Nickimi_kedi7 N kullanıcısına yanıt
    Haklısın feza liderleriyle kıyaslamak lazım
    Klingon prensesinin sarayına kıyasla bizimki gayet iyi.
    Bu kıyas iyi mi

• saraydaki ağaçlar bile alttan ısıtmalı mış olacak o kadar masraf.

HZ OMER'İN MUMU .. ( İBRETLİK )

Birgün büyük dost HZ OSMAN Halife Omer'i ziyaret etmek için Beyt'l Mal'e gelir..

- Selam verir fakat selam alınmaz Hz Omer devlet işlerini hallettikten sonra cebinden bir mum çıkarıp sonra kendi birikimiyle almış olduğu ateş ile mumu yakıp SELAMI YENİ ALDI..

HZ OSMAN BUNA HAYRET EDEREK..

- Ey Allah'ın Peygamberinin Halifesi ben anlamadım '' Burada bir mum yanıyordu siz o mumu söndürüp sonra kendi cebinizden bir mum çıkarıp o mumu yaktınız bunun hikmeti nedir ? ''

HZ OMER..

- Ey Affanınoğlu Osman az önce söndürdüğüm mum DEVLETİN MUMUYDU.. Ve bu halkın malıyla alınan bir mumdu eğer ben DEVLETE AİT BİR MUMU KULLANIP SENLE KONUŞSAYDIM.. Bütün insanlardan helallik alıp o mumu kullanmam gerekirdi.. Ve Mahşer günü de Devlet Halka ait bir mumu kullandığım içinde Allah huzurunda hesap vermem gerekirdi oysa Allah o mumu bana devlet işlerim için göndermiş ve devlet işlerimde kullanmak için Allah bana hibe etmişti ben o mumu seninle konuşmak için kullansam Allah Devletin malını kullandın halkın malını kendi malınmış gibi kullandın diye Allah benden bunun hesabını sorardı onun için o mumu söndürüp kendi cebimden biriktirdiğim bir mumu aldım ve kendi birikimimle aldığım bir ateş ile onu yakıp senle konuştum..

BÖYLELİKLE DEVLETİN VE HALKIN MALINDAN BİR MUMU KULLANMAMIŞ OLDUM HİÇKİMSE DEVLETİN MALINI KENDİ MALI GİBİ KULLANMASIN ÇÜNKÜ DEVLETİN MALI HALKIN MALIDIR ONU KULLANAN MAHŞER GÜNÜ HESAB'TAN KURTULAMAZ DEDİ İŞTE O MUMU SÖNDÜRMEMİN SEBEBİ BUYDU VE KENDİ MUMUMU YAKMAMIN SEBEBİ DE BUYDU YA OSMAN BİN AFFAN DEDİ..

HZ OSMAN BU AKIL ALMAZ TERAZİYİ GÖRÜNCE..

- Ey ALLAH'IM, EY ALLAH'IM SEN HATTABINOĞLU OMER'İ VE ADALETİNİ ÜZERİMİZDEN EKSİK ETME DİYE HIÇKIRARAK DUALAR ETTİ..

İŞTE GERÇEK BİR LİDER VE DEVLET ADAMI KAMU VE DEVLET MALI, HALKIN MALI İÇİN BU KADAR TİTİZKEN ŞİMDİKİLER..

HALKIN MALINI YİYEN DEVLET LİDERLERİ SANKİ DEVLETİN TÜM MALI ONLARA AİTMİŞ GİBİ İSLAM LİDERLERİ MÜSLÜMANLARIN MALINI YİYİP MÜSLÜMANLARIN VERGİSİ İLE HALKA ZULM EDİYOR İŞTE DEVLET MALI HALKIN MALINDAN BİR MUMU BİLE YAKMAKTAN KORKAN ALLAH KARŞISINDA KULLARIN HAKKINI YEMEKTEN KORKAN ..

HZ OMER HEPİMİZE MUHTEŞEM BİR ÖRNEKTİR ! ...

• SARAYIN GİDERİ 943 MİLYON TL OLDU

SARAYIN GİDERİ 943 MİLYON TL OLDU

• Kuruş hakkım varsa haram olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: LLithya

Kuruş hakkım varsa haram olsun
    943 milyona her yıl sıfırdan şehir kurulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzgünK -- 22 Ocak 2020; 21:40:14 >
  • bozkan23 kullanıcısına yanıt
    Sen sanıyorsun ki bu resmi rapor değil Sayıştay böyle bir raporu yok sözcü resmi rapor gibi kendi uyduruyor siz eğitilmesiniz buraya yazana kadar google amcaya sormayı neden denemedin bak yuzlerce farklı kaynak haberi vermiş but haber yani

• fatihstorm kullanıcısına yanıt
    çok komiksiniz...biz seviyok adamı, çatlayın😎

• Her fırsatta itibardan tasarruf olmaz diyenleri, yol yaptı diyenleri, memurlardan maaş kesintisi yapılmalı diyenleri, işçilere bu kadar asgari ücret fazla diyenleri, emekliler zaten yaşamış yaşayacağı kadar maaşa da ihtiyacı yok diyenleri, asıl maaşlarından kesinti yapılması tasarruf etmesi gerekenleri gördükleri halde halen onları destekleyenleri ve gerçekleri gördüğü halde görmezden gelenleri Allah'a havale ediyorum...
  • Aynen böyle devam müstehak bu millete. Hakkımı helal etmiyorum yatcak yerleri yok.
    Sen sanıyorsun ki bu resmi rapor değil Sayıştay böyle bir raporu yok sözcü resmi rapor gibi kendi uyduruyor siz eğitilmesiniz buraya yazana kadar google amcaya sormayı neden denemedin bak yuzlerce farklı kaynak haberi vermiş bu resmi rapor yani sözcü ve diğer gazetelerin kendi yorumu değil Sayıştayin sitesinden alınmış Bilale anlatır gibi anlatmak bu mu oluyor

• deluxx kullanıcısına yanıt
    Bilal kardeş bu gazetenin yorumu değil Sayıştay denetçilerin resmi raporu yani gazetenin yorumu kendi haberi değil yani Sayıştayin resmi roporunu sitesinden alıyorsun sende yayinliyorsun daha fazla kişilere ulassdin diye yani yalan haber olsa önce Sayıştay çıkar komayunda Sayıştay raporu adı altinda yalan kurumumuzu küçük düşürmeye yönelik maksatlı haberler çıkaran haber sitelerine kurumumuz gerekli işlemi başlatmış suç duyurusunda bulunmustur vs vs açıklama yapardı onu bırak hükümet sözcüleri hemen basın toplantısı yapar bu haberleer raporlar yalan olup hükümetimizize fefo taktikgiyledarbe yapmak maksatiyla
    uydurulmus art niyetli haberlerdie diye ekran ekran geziyor olurlardı.
    şimdi peki bilal mi senmi daha önce algılarsin anlatılanları bu benim özel merak ettiğim Bir konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihstorm -- 27 Eylül 2019; 15:4:9 >
  • deluxx kullanıcısına yanıt
    Bilal kardeş bu gazetenin yorumu değil Sayıştay denetçilerin resmi raporu yani gazetenin yorumu kendi haberi değil yani Sayıştayin resmi roporunu sitesinden alıyorsun sende yayinliyorsun daha fazla kişilere ulassdin diye yani yalan haber olsa önce Sayıştay çıkar komayunda Sayıştay raporu adı altinda yalan kurumumuzu küçük düşürmeye yönelik maksatlı haberler çıkaran haber sitelerine kurumumuz gerekli işlemi başlatmış suç duyurusunda bulunmustur vs vs açıklama yapardı onu bırak hükümet sözcüleri hemen basın toplantısı yapar bu haberleer raporlar yalan olup hükümetimizize fefo taktikle darbe yapmak maksatiyla
    uydurulmus art niyetli haberlerdie diye ekran ekran geziyor olurlardı.
    şimdi peki bilal mi senmi daha önce algılarsin anlatılanları bu benim özel merak ettiğim Bir konu.

Biliyorum komik kişilik olduğumu da haber çok ciddi yalnız komik bir tarafı yok sevmekle aşık olnakla geçiştirecek bir konu değil başka ülkede olsa yer yerinden oynar millet aylarca gösteri yapar o kisinin kafasına yıkarlar o sarayı peki burda neden olmuyor sence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihstorm -- 27 Eylül 2019; 14:58:50 >
  • Vay be koca başkanlık sarayı neredeyse chp'lilerin telefon faturası kadar harcama yapmış . Helal be.
  • fatihstorm kullanıcısına yanıt
    çünkü YaLaN

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.