Bildirim
Sarı bot ile Sarı mont gider mi ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bence siyah mont al.
Bu arada neden mont alıyorsun ki ? Kış bitti neredeyse.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pisagor -- 28 Ocak 2015; 21:47:26 > -
Yani fiyatlar indirimde ondan alıp seneye kış giyerim diye düşünüyorsan mont güzel , bence sarı bot ilede güzel olur. Şöyle düz mavi bir kot ile iyi uyum sağlayacaktır.
Ama dediğim gibi bir fikrin yoksa bence mont yerine ince hırka , yelek vs tarzı tshirt üstüne giyebilecek şeyler alman daha mantıklı. 1 ay daha kış olur ondan sonra ilkbahara geçeriz yavaş yavaş. Gerçi şuan bile havalar iyi ama. -
Ankarada soğuklar daha gider diyorlar şöyle 2-3 yıl gidecek bişey bakıyodum senee filan giyerim en kötü .
Lynxou, dostum 2 sarı hiç mi kurtarmaz :(
antizero, dostum sarıyı mı kastettin ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Lynxou
Bence siyah mont al.
Bu arada neden mont alıyorsun ki ? Kış bitti neredeyse.
Sen nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama sanırım ege memleketleri. Bizde böylede arkadaş doğuda yaşıyor olabilir.
Konuya cevap: Bence aralarında ton farkı var sorun olacağını sanmam. -
Fazla sarı cıvık olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Siyah diyorum ben.Tipini bilmiyorum ama sarı herkese yakışan bir renk değil ancak siyah hem botun üstüne hem de genel olarak daha uyumlu bir renk.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X