Video fake değil. Ama bana ne başkasının özel hayatından. |
Sarıgüle ait olduğu idda edilen sızdırılan kaseti. (3. sayfa)
-
-
'' Ne özeli,, genel bunlar genellllll''
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yazık oturun ağlayın şimdi.TGRT nin genel yayın yönetmenide eşcinsel çıkmışdı.Bunlar normal şeyler eşcinsel olması bizi ilgilendirmez ilgilendirmemeli adam yatak odasında gizli ne yaparsa yapmış biridr kameraya çekmiş siyasi şantaj yapıyor.Bu toplum işde bu beladan kurtulmalı bizi ilgilendirmez demesini öğrenmeniz gerek adamın bugüne kadar eşcinsel olduğunu kimse biliyomuydu? Bilmiyordu yatak odasında yapmış özel hayatı kimseyi ilgilendirmiyor bitti.Neymiş efendim CHP nie birşey yapmıyomuş yapmaz yapmamalı böyle birşey için kimse cezalandıralamaz bu hukuki hak Özel mülkiyeti içirisinde yapabilir böyle birşey iki kişinin rızası varsa 3. kişiye söz düşmez.Bunlar hayatın gerçekler işde öyle çıkıpta meydanlarda ikitane kerimcem kılıklı joplamkla bitmiyor bitmez.Şekil A
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 19 Temmuz 2024; 13:34:55 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yani ak parti de bekâr biri yapınca ses çıkartmayacak susacaksin değil mı var ya sizin kadar iki yüzlü muhalefet yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ünlü bir akpli olsa videonun düştüğü saatlerde forum yoğunluktan çökerdi 3-4 demirbaş nick konu açma dalga geçmede yarışırdı konu çoktan 20-30 sayfayı bulurdu.
hatta benim gibi idda bile demezlerdi pompacı x,ass öpücüler, foseptik deliği koklayıcı akpliler x diye konu açarlardı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 19 Temmuz 2024; 13:54:17 > -
Resmi mahkemeden bir açıklama gelmeden veya mahkeme kararı çıkmadan kaset doğru mu yanlış mı montaj mı biz bilemiyecez gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 25 Temmuz 2024; 20:45:58 > -
Hadi bakalım...
-
Adam 67 yaşında, performans bu yaşa göre iyi.
-
brişey yokki yani adam ereksiyon olmuş dayıyıcak yer arıyor.
aralarında bir aşk ön sevişme tipi birşey olsa saygı duyardımda adam ruhsuz ruhsuz donunu indiriyor becer beni der gibi iğrenç birşey.
koruma belki para karşılığıda yapıyor olabilir erkek fahişede dolu piyasada..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 19 Temmuz 2024; 16:53:6 > -
Roleplay i biraz abartmışta olabilirler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Alayı diyordum kendi adamları ise kesinlikle savunur karşı taraf ise kesinlikle karşı çıkarlar çıkarcı yüzsüz kesim bunlar
Kim yüzsüz çıkarcı kesim video gerçek Sarıgül savunacak değilim tek tesellim her saman ki gibi gene chp linin saplamaci çıkması 🍆 bulduğu AKP MHP g.. v pasifleri affetmemesi AKP li MHP oldugunu kanısına korumanın bıyıklı olması ve emniyet teşkilatının hemen hepsinin AKP mhp den oluşmasi Kılıçdaroğlu un gider ayak CHP attığı sbir kazık daha idi zaten bu şişli emlak mafyası yolsuzu elinde olsa milyar Ali' nin 28 milyar serveti bunun yanında halt erderdi ydi 200i milyar sevet bile yapabilirdi sarilale aslında deniz Baykal kongresinden sonra bunu bir chp kapısından geçirmemek gerektirdi de sen sanıyorsun AKP de lbgt li vekiil Yok mu Ali Yeşildağ açıkladı Kimin me olduğunu olduğunu yalnız kaset olmadığından konuşulmuyor.heee Kaseti çıksa 30 sayfa konu girerdim o ayri çünkü lbgt li olup değilmiş gibi basın açıklaması yapmalar lbgt bireyleri lanetlemesi vs vs böyle ikiyüzlülük ar haya olmadığından bu özellik sadece AKP MHP lire Has olduğundan.. degil 30 31 sayfa 69 kadar yolu vardı ..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kafanda bir kurgu var herşeyi söylüyorsun bir tek Sarıgül bu konumda neden böyle düştü demiyorsun
Adamın yaptı beni ilgilendirir LGBT sevmiyorum sevmek zorunda değilim umrumda olmaz ama sevmem
Adamın altına yatmış kim kim umrumda değil ama sen adamın siyasi kimliği çıkardın üstüne adamı hain ilan ettik herşey dedin bir tek kendi adamına bir şey söylemedin
Nereden biliyorsun sen bunları??
Görüntü kalitesi 180p ise bilin ki o video deep fakedir. Olay çok basit aslında. Çünkü normal kalitede bir videoyu deep fake yapamıyorlar.
-
Ama yakında o da yapılacak ve gerçek ile yalan pek anlaşılmayacak.
Vecanoiyoutubehttps://www.youtube.com/c/Vecanoi?sub_confirmation=1 #ai #ml #dl #shortshttps://www.youtube.com/watch?v=iyiOVUbsPcM
eminmisin hiç alakası yok düşük kalitede olması böcek olmasından kaynaklı kimin gizli çekimi hd.
deep fake genelde yapay cilt yapısı dişler ağız içi ve gözbebeklerinden anlaşılıyor detayları net beceremiyorlar hala.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 19 Temmuz 2024; 22:23:58 > -
Nerdeyse diyeceksinki adam ereksiyon olmus koruma meslek askiyla ve koruma icgudusuyle ustune atlamis. normal bir adam ereksiyonda olsa hemcisine karsi söner, igrenir tabi eger escinsel degilse…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ne alaka yahu la aralarında aşk yok dedim ne gay çiftler var sevişirken bile romantizmin doruklarına vurulabilir bu ucuz pespaye halk dilinde oğlancılık gibi birşey donunu indir becer 0 duygu.
babası yaşında adam zaten belki parasaldır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 19 Temmuz 2024; 22:31:34 > -
Kasetlerin hepsi sahte o yüzden HD değil. Şuanda bana 240p video çek desem çekemezsin. Çünkü o kalitede çekim yapan bir kamera kalmadı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X