Doğal olarak dökülen ve seyrekleşen saçlarda bir etkisi olmadığını söyleyebilirim. 15 günlük deneme sürecimin her gününü fotoğrafladım. Hiçbir gelişme göstermedi. Ancak saçda veya sakalda bir saçkırın durumu varsa yani daha önceden kıl kökü olan bir yer kelleşmişse işte orada sarımsak iyi bir çözüm. Bir haftada tüyleri,3 hafta sonunda da kılları geri kazanabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: faruk
Doğal olarak dökülen ve seyrekleşen saçlarda bir etkisi olmadığını söyleyebilirim. 15 günlük deneme sürecimin her gününü fotoğrafladım. Hiçbir gelişme göstermedi. Ancak saçda veya sakalda bir saçkırın durumu varsa yani daha önceden kıl kökü olan bir yer kelleşmişse işte orada sarımsak iyi bir çözüm. Bir haftada tüyleri,3 hafta sonunda da kılları geri kazanabilirsiniz.
bilemiyorumki işte çıkarıyor mu çıkarmıyor mu yaaa
Boşver dostum keller herkesi eller...
Lakin bende minoxil kullanıyorum 3. aya giriyorum şu anda saç çıktı desem yalan olur ama kalınlaştığı doğru...
Bu ayda bir şey olmaz belki ama önümüzdeki saçlarım sıklaşır sanırım o da olmazsa para koymaya başlarım kenara :) ( Ektirme )
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme