Şimdi Ara

Sarımsakla Sakal Çıkarma Yöntemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
6.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bilaldem12

Sarimsagi suruyosun kuru kuru. Ardindan jiletle geciyorsun obursu gun sofisin.

%100 denendi onaylandi

Ben bir yerde şöyle okumustum ilk once traş oluyorsun sonra buz ile yüzünü iyice sogutuyorsun sonra sarımsagı surup yaklasık 1 saat beklettıkten sonra duruluyorsun sonra krem ıle yıkıyorsun krem cildin tahriş olmasını onlemek ıcın ertesı gun de aynı ıslemı daha rahat yapmanı saglıyormus. Ama bana cok zahmetli bir iş gibi geldi her gun 1 buçuk saatını ona ayırcan cok fazla
  • hepsi yalan dolan.. ugrasma oyle seylerle.. sakalının az cıkmasına inan ilerde dua edeceksin..
  • Ben denedim 1 kere sürdüm sonra sarımsağı sürdüm iğrenç bir ruh haline büründüm .... lan sakalını diyerekten 2 gün üst üste banyoya girerek anca kokudan kurtuldum.Etkisi oldumu derseniz pek olmadı zaten mantıken kökleri yakabilir ve asla sakalnız çıkmayabilir yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan.Berk

quote:

Orijinalden alıntı: metinsemer

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: metinsemer

Sakal çıkarıyım derken sarımsakla kıl köklerini yakma sarımsakla falan çözülcek iş değil bu iş hormonlarla alakalı bir doktora gidip hormon ölçümü yaptırarak daha iyi kesin bir sonuca ulaşırsın. Bende senin gibiydim şimdi traş olmaya üşeniyorum.

Senin 18 yaşında nasıldı yani bende çok az yok denicek kadar az o yüzden bende internetten bıraz arastırma yaptım bu sarımsak surenler olumlu sonuclar almıs bende denesemmi diye dusunuyorum ama ciddi zararlar verirmi onu merak edıyorum

Benim boyunda ve sağ yanakta doğru düzgün sakal yoktu sol yanak, boyunda ve çenede sakal vardı birde bıyık vardı sonra kendi kendine normale döndü. Bence sabret ya da doktora git sarımsak diyipte geçmemek lazım köklere bir zarar verirse ömrünün sonuna kadar öyle kalabilirsin.

Benimde çenemde ve çenemın altında biraz var bıyık var favori de az var aslında doğru söylüyorsun sabretmek gerekıyor bıraz 20 yasından sonra eger cok az varsa yada hıc cıkmamıssa doktora gıdın dıyorlar ama ben yinede bir hormonlarda bır sıkıntı varmı dıye doktora gıdecem

En güzelini yaparsın bulaşma sarımsağa soğana okuduğun yorumların bir çoğu yalan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• metinsemer kullanıcısına yanıt
    Valla iyiki forumda konu açmışım kıl köklerini yaktığını hiç bilmiyordum öğrendiğim çok iyi oldu ama yine sakal olmamasından rahatsızım yani benim yaşımdaki arkadaslarımdan daha kucuk gozukuyorum daha dogurusu kendi yasımı gostermıyorum ve hosuma gıtmıyor bu durum
  • quote:

%100 denendi onaylandi

soğan kardeşim soğan ne sarımsağı
  • quote:

Valla iyiki forumda konu açmışım kıl köklerini yaktığını hiç bilmiyordum öğrendiğim çok iyi oldu ama yine sakal olmamasından rahatsızım yani benim yaşımdaki arkadaslarımdan daha kucuk gozukuyorum daha dogurusu kendi yasımı gostermıyorum ve hosuma gıtmıyor bu durum

Anlayabiliyorum seni bende aynı durumdaydım ama en iyisi doktora gitmek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Requiestcat in Pace

quote:

%100 denendi onaylandi

soğan kardeşim soğan ne sarımsağı

olum seni eklicektim mobilde ekleme yok

• metinsemer kullanıcısına yanıt
    Doğru söylüyorsun bir doktora gitmek lazım ona göre gerekeni yapmak lazım belkide yaşımdan dolayı hiçbir şey yapmak gerekmıyordur zamanla çıkar belkı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plan-B

Cildin hassassa sakın deneme..Zamanın behrinde forumdan bir arkadaş yapmıştı cildi su topladı..

Benim cildimde çok hassas sarımsak benım işime yaramayabilir
  • Benim dayım da amcam da babam da abim de sakallı hatta baba tarafımdakilerin sadece dudakları görünüyor boş bir yer yok suratlarında, 20 yaşımdayım babam bu yaşta askere gitmişti diyodu bende senin kadar sakal yoktu askerden gelince böyle oldum diye:D , genetik bu işler... Hatta sarışınım mavi gözlüyüm ten rengi falan demişsin bilmiyorum da sakallarım siyah...

Not: hamit altıntop gibi sakalım var yavaştan dudak altı ve yanları çıkıyor:D

• bende kesmeye üşeniyorum

• bıktım şu sakal meraklısı ergenlerden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çikaskondikas

Benim dayım da amcam da babam da abim de sakallı hatta baba tarafımdakilerin sadece dudakları görünüyor boş bir yer yok suratlarında, 20 yaşımdayım babam bu yaşta askere gitmişti diyodu bende senin kadar sakal yoktu askerden gelince böyle oldum diye:D , genetik bu işler... Hatta sarışınım mavi gözlüyüm ten rengi falan demişsin bilmiyorum da sakallarım siyah...

Not: hamit altıntop gibi sakalım var yavaştan dudak altı ve yanları çıkıyor:D

Valla benimde dayımda babamda sakallı ailede hiç köse yok benımde yaşımın biraz daha geçmesi gerekiyor sanırım eğer 20 yaşından sonra çıkmassa sıkıntı olur
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.