quote:Orijinalden alıntı: Guest-4E3535519saydam düz siyah saçlı, beyaz tenli, mavi gözlü tercihimdir...
quote:Orijinalden alıntı: Aviadüz siyah saçlı, beyaz tenli, mavi gözlü tercihimdir...Alıntıları Göster SARIŞIN 14% (1) KIZIL 14% (1) ESMER 14% (1) ZENCİ 14% (1) KUMRAL 14% (1) ZENCİ(RENKLİ GÖZLÜ) 0% (0) ESMER(RENKLİ GÖZLÜ) 14% (1) ESMER(ZEYTİN GÖZLÜ) 0% (0) SARIŞIN(RENKLİ GÖZLÜ) 14% (1) SARIŞIN(ZEYTİN GÖZLÜ) 0% (0) Hepsinden var neredeyse
quote:Orijinalden alıntı: Aviadüz siyah saçlı, beyaz tenli, mavi gözlü tercihimdir...Alıntıları Göster Farketmez Her çiçekten bal alırım.
quote:Orijinalden alıntı: :.Batsu.:Farketmez Her çiçekten bal alırım.Alıntıları Göster bence kızıl saclı zeytın gözluu
quote:Orijinalden alıntı: optimus95bence kızıl saclı zeytın gözluuAlıntıları Göster ORTAYA KARIŞIK YOK ARKADAŞLAR
quote:Orijinalden alıntı: atakandurdenORTAYA KARIŞIK YOK ARKADAŞLAR Alıntıları Göster Sarışını tek geçerim...
quote:Orijinalden alıntı: X-GeNEserma ama beyaz tenli Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: X-GeN Eserma ama beyaz tenli Esmer ama beyaz tenli
quote:Orijinalden alıntı: Guest-3B8D632CFsarışın renkli gözlü Sarışınlardan ne anlarlar hala çözemedim Kız dediğin semer ya da kumral olacak.
quote:Orijinalden alıntı: Yazılımcı OnlineSarışınlardan ne anlarlar hala çözemedim Kız dediğin semer ya da kumral olacak. Alıntıları Göster saçları simsiyah, bembeyaz tenli, çekik gözlü
quote:Orijinalden alıntı: Yazılımcı OnlineSarışınlardan ne anlarlar hala çözemedim Kız dediğin semer ya da kumral olacak. Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online Sarışınlardan ne anlarlar hala çözemedim Kız dediğin semer ya da kumral olacak. at mı bu töbe töbe
quote:Orijinalden alıntı: electronicsquote:Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online Sarışınlardan ne anlarlar hala çözemedim Kız dediğin semer ya da kumral olacak. at mı bu töbe töbeAlıntıları Göster her ay farklı bı renkte olsun saçıda gözude
quote:Orijinalden alıntı: :.Batsu.:Farketmez Her çiçekten bal alırım.Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: :.Batsu.: Farketmez Her çiçekten bal alırım. +1907 !
quote:Orijinalden alıntı: FuinFeaquote:Orjinalden alıntı: :.Batsu.: Farketmez Her çiçekten bal alırım. +1907 !Alıntıları Göster Esmer