Şimdi Ara

Sarj azalınca hat gidiyor.. Genpaya vermeyi düşünüyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

sarj özellikle %20 nin altına inince bekleme modunda hat gidiyo ve tekrar kullanmak için ekranı açtıgımda 3-4 sn sonra hat geliyo, tabi bu süre zarfında arayanlar benden bi haber. Aleti Adana genpaya vermeyi düşünüyorum Adanada yaşamıyorum ve eş dost görmek için orda 3-4 gün kalmayı planlıyorum bu süre zarfında problemi onarırlar mı ya da bi değişim söz konusu olursa değiştirirler mi? bu arada böyle bi problemle genpanın kapısını çalan oldumu acaba?
    (restore ettim sorun düzelmedi)

Teşekkürler..

• 3-4 gun ıcınde yapıcaklarını sanmıyorum heleki değişim hıc sanmıyorum
  • Arkadasim bende de o sorun var hic umursamamistim ama eger bu sorun baskalarinda olmuyorsa bende garNtiye verebilirim. Sonucu buraya yazarsan sevinirim arkadasim.. %10 altina inice hat kapaniyor amasarj cok az kaldiginda. Baska kimsede olmuyor mu?
  • dostum bende de ilk önceleri %10 nun altında oluyodu, zamanla %20nin altında da olmaya başladı, sanki zamanla kalan sarj seviyesi arttıkça bu problemi yaşıyorum. hatta geçen %20 nin az biraz üstündeyken bile olmuştu, tedirgin olmaya başladım zamanla full sarjda bile çekmeyecek nerdeyse
  • bu sorun ile ilgili bir konu açılmıştı önceden, burada olmayabilir ama sorunun cihazın pil seviyesinin düştüğünde antenle olan enerjiyi kestiğini söylemişlerdi. Garip ama bende de oldu ama bir kere oldu sonra düzeldi. bu sorun kalıcı bir donanımsal sorunmuş sanırım. genpa bunu anlayıp çözüm bulup cihazı verene kadar 1 ay geçer bence..
  • Pardon yanlış biliyormuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piêr Dé Sans -- 2 Nisan 2009; 18:36:28 >
  • yani bir sorun değil midir bu? benim şarjım %10 dedikten bir süre sonra o hale geliyor şarja takınca düzeliyor? bu donanımsal bir sorun mu yoksa herkeste oluyor mu? nese artık arkadaşın servis sonucuna göre bende vericem. burdan bilgilendirirsen sevinirim edita
  • benim 1. nesilde vardı bu sorun.. restore ile falan duzelmemisti.
    bir ust versiyon cıktıgında bir sure olmadı ama sonradan yine aynı
    problem oldu. bu sorun birkac kisde de vardı forumda konusu mevcuttur.
    tabii garanti olayımız olmadıgı icin o zamanlar bisey yapamamıstık...
  • bu bir donanımsal sorundur diyorsunuz yani. ozaman bende yavaştan genpa teknik servis yolunu tutiyim. cihazı değiştirirlerse en az 30 gün sürüyor gibi birşey söyleniyor bu sürede genpanın kullanmam için başka bir iphone vermesi lazım değil mi?
  • Lazım ama vermiyor. Önce telefonunu bir restore et, yeniden dene. Sonra şarjı az olan birkaç arkadaş denesin, onlarda da olursa, boşuna götürme. Ben şarjı yeni fulledim, fullemesem denerdim..

quote:

Orjinalden alıntı: insa_c

bu bir donanımsal sorundur diyorsunuz yani. ozaman bende yavaştan genpa teknik servis yolunu tutiyim. cihazı değiştirirlerse en az 30 gün sürüyor gibi birşey söyleniyor bu sürede genpanın kullanmam için başka bir iphone vermesi lazım değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: insa_c

bu bir donanımsal sorundur diyorsunuz yani. ozaman bende yavaştan genpa teknik servis yolunu tutiyim. cihazı değiştirirlerse en az 30 gün sürüyor gibi birşey söyleniyor bu sürede genpanın kullanmam için başka bir iphone vermesi lazım değil mi?

valla donanımsalmı emin olmak lazım.. benim 1. nesil mecburi jailbreakliydi:)
    belkide bazı cihazlarda jb in bir etkisi oluyor olabilir. normal bi restore yapıp
    denemek lazım aslında..
  • Ben 2.2 yellowsn0w ile kullanıyorum, aynısı bende de oluyor şarj %10'un altına indiğinde. Otomatik olarak uçak moduna alıyor telefon kendisini. Ama 3-5 dk sonra tekrar operatörü buluyor tuş kilidini açtığımda. Bildiğim kadarıya şarj %10'un altına indiğinde telefon bunu bilinçli ve şuurlu olarak yapıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.