Şimdi Ara

Şarj Dayanmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba , Nokia Lumia 720 kullanıcısıyım telefon güzel kamera falan sıkıntısız ancak bi sıkıntım var telefon 1,5 senelik ve şuanda öyle bi rezillik varkı bataryadan telefon elimde iken oynarken sıkıntı yok raharça normal bir şekilde şarjım gidiyor ancak telefonu elimden bırakınca sıkıntı başlıyor mesela bugün 16.30 da yattım uyudum saat 19.10 da kalktım ne göreyim şarjım %34 bole bişi normal mi Allah aşkına telefon elimde iken bu kadar şarj yemiyor lütfen çözümümü söyleyin şimdi çoğı kişi batarya bitmiş diycek ama olamaz batarya bitmiş olsa şarjım telefonu kullanırken çabuk biter günlük hayatta kullanırken gayet normal gidiyor şarjı lütfen yardım edin !

• Yazılımsal ve 1320 kullanıyorum güncelleme sonrası bir günü. Ancak çıkarır oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emirwade E kullanıcısına yanıt
    Bendede L1320 var 2 gün götürüyor, tabi 3G(+veri) gün boyunca açık olursa tam günü kurtarır.
    Hocam size gelince de L720 bataryası gerçekten iyi sizde neden öyle oldu anlamadım.
    Soft Reset atmayı deneyin.(Ses kısma+güç tuşu)
    Bu arada kullanmadığınız zaman 3G ve Veriyi kapatmanızı öneririm.
    Olmadı tekrar yazılımı yükleyin.

• Normalde Sarj Gerçekten iyi gidiyor çunku elimden dusmediği gunler 2 gunu goturuyor ancak kullanmadığım zaman vasat telefon ironi yapıyor :) . birde siz hangi surumu kullanıyorsunuz wp 8.1.1 cyan surumunu kullanıyorum
  • Bendeki 1320 de şarj bitmiyor sadece o konuda iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: OyunaGelenAdam

Yazılımsal ve 1320 kullanıyorum güncelleme sonrası bir günü. Ancak çıkarır oldu.

Hocam cidden öyle batarya iyiydi bizim 1320 lerde o da artık yok cyan geldikten sonra kullanmanın anlamı kalmadı büyüklüğü kullanımı kısıtlıyor zaten kameraları söylemeye gerek yok 1020 almayı planlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nirvana08 -- 5 Aralık 2014; 0:35:07 >
  • nirvana08 kullanıcısına yanıt
    Bende 830 a geçeceğim ancak şarj bunda bu kadar az giderse 2200 amperlik batarya da yarı yolda bırakır gibi geliyor.çok memnundum güncellemeler bozdu batarya stabilitesine..

• quote:

Orijinalden alıntı: OyunaGelenAdam

Bende 830 a geçeceğim ancak şarj bunda bu kadar az giderse 2200 amperlik batarya da yarı yolda bırakır gibi geliyor.çok memnundum güncellemeler bozdu batarya stabilitesine..

Hocam Şu anda günde 1 kere takıyorum onda da powerbank alırım aynı hesaba gelir bence dediğiniz gibi bozuldu batarya stabilitesi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.