Şimdi Ara

Şarj döngüsü 297'den 304'e çıktı (iphone 6) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MuratbanK

Bu bölüme yazmayı hiç sevmiyorum artık. Lakin batarya konusunu birkaç seferdir görüyorum. 500 döngüymüş, bilmem neymiş bunlar hikaye. Biraz rahat olup gönlünüzce kullanın 2000-4000 TL arası verdiğiniz şu telefonlarınızı.
    Aralık 2012'de aldığım ve hunharca kullandığım iPhone 5 ve pil durumu:
     Şarj döngüsü 297'den 304'e çıktı (iphone 6)

dostum bu tweak in adı nedir. Yada tweak midir bu kullandığın program. Her defasında bilgisyara bağlayıp kontrol etmek pratik olmuyor..

• quote:

Bu bölüme yazmayı hiç sevmiyorum artık. Lakin batarya konusunu birkaç seferdir görüyorum. 500 döngüymüş, bilmem neymiş bunlar hikaye. Biraz rahat olup gönlünüzce kullanın 2000-4000 TL arası verdiğiniz şu telefonlarınızı.
    Aralık 2012'de aldığım ve hunharca kullandığım iPhone 5 ve pil durumu:
     Şarj döngüsü 297'den 304'e çıktı (iphone 6)

hocam kullandığınız uygulamanın adını öğrenebilir miyiz?Bataryanın durumun öğrenmek istiyorum ama uygulama bulamadım...

• battery info diye bir uygulma yok hocam neereden indirdiniz bu uygulamayı ?
  • iOS 5-6 için BatteryDoctorPro adlı tweak
    iOS 7-8-9 için 360BatteryDoctor adlı tweak

Yalnız iOS 9 sürümlerinde çalışıyor mu onu bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratbanK -- 1 Ocak 2016; 15:27:57 >
  • quote:

iOS 5-6 için BatteryDoctorPro adlı tweak

jailbreak şart mı hocam bu uygulamalar için mağazada bulamadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bunicktamyirmidörtharfli

quote:

iOS 5-6 için BatteryDoctorPro adlı tweak

jailbreak şart mı hocam bu uygulamalar için mağazada bulamadım...

Jb şart, AppStorede buna benzer ya da bu tip işlevleri görmemizi sağlayan hiçbir uygulama maalesef ki yok.
    Belki 25pp ile pcye indirip ordan iTools ile filan kurmak mümkün olabilir ama meşakkatli bir uğraş olacağı da kesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratbanK -- 1 Ocak 2016; 15:37:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim sen çok yanlış gelmişsin. Gerçek öyle değilmiş demişsin ama gerçek, gerçekten de öyle aslında.

Bir şarj döngüsü demek, 100'den 0'a indirmek demek değildir. Şarj yüzdesini puan olarak düşünürsek; her 100 puan harcamanda bir şarj döngüsünü tamamlamış oluyorsun. Yani şarj döngüsünü gerçekleştirebilmen için illa ful bataryayı bitirene kadar kullanmana gerek yok. Anlatabilmişimdir umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsbourneReynolds

Kardeşim sen çok yanlış gelmişsin. Gerçek öyle değilmiş demişsin ama gerçek, gerçekten de öyle aslında.

Bir şarj döngüsü demek, 100'den 0'a indirmek demek değildir. Şarj yüzdesini puan olarak düşünürsek; her 100 puan harcamanda bir şarj döngüsünü tamamlamış oluyorsun. Yani şarj döngüsünü gerçekleştirebilmen için illa ful bataryayı bitirene kadar kullanmana gerek yok. Anlatabilmişimdir umarım.

Senden önce 3 kişi örnekler yazarak açıklamış zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cevaplara ayrıntılı bakmadım. Genelde tweak muhabbeti yapılmış. Yine de yardım yardımdır.
  • Değerli katkılarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 yıllı aşkındır 5c kullanıyorum batarya %87 sağlıklı gözüküyor genelde %10 a düşünce takarım şarja ayda bir defa da sıfırlayıp takarım sanırım iphone bataryaları çok rahat 4 yılı devirebiliyor...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.