Şimdi Ara

sarj soketi için 150 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ilk önce bilgisayarim hp Pavilion g6 laptop garanti süresi doldu 3 4 senelik bilgisayar sorun şu cumartesi günü bilgisayar sarj almamaya başladı ondan önce de bi haftadır arada sırada bikaç saniyelik şarjı durduruyordu cumartesi babam bi arkadaşına götürdü bilgisayarı. sarj cihazının yarısı açıktı ama sağlam çalışıyordu, ısınması hariç. bilgisayarci sarj cihazını ikiye ayırdı ve parçaladı bu bitmiş dedi, yenisi 60 70 lira dedi tamam dedik. bir de sarj soketi arzali lehim atilacak dedi pazartesi gelin dedi. bugün hesap çıkarmış 150 tl, babama sordum sarj cihazı için 100 tl istemiş. iki sene önce 50 tlye almıştım sarj cihazını şimdi internrtten de baktim modelini bilmiyorum ama 33 tl yazıyor sizce bu tamir için 150 tl uygun mu?
    Not: dükkan dandik bir yere benziyor içinden parça çalınmış olabilir mi icime öyle doğuyor. Parça çalındığıni nasıl anlarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyat eger lehim atildiysa sarj soketi degisiminde biraz fazla ama yapilacak bisey yok kafana takma icinden calabilecegi tek sey ram kac gb ramin var biliyorsundur bakarsin calmissa kafasina atarsin

• Şarj cihazını 100 tl demiş onu almicam zaten yani 50 tlye olur diyor musun vereyim mi kuzu kuzu ayrıca 3 gb var ama dandik bi marka takmış olabilir mi

• Güncel arkadaşlar yardım lazım

• Yok ugrasmazlar onla 3gb sa 3gb varmi bakman yeter :) 100tlye alma sarj aletini orjinal sarj aleti degilse yan sanahi urunler internette 50lira civarinda

• herkese çok teşekkür ediyorum yorumlarından dolayı :)
  • pheko4555 P kullanıcısına yanıt
    İstanbul pendikte bilgisayarcıyım yan sanayi şarj aletlerini 45 liradan satıyorum bana gelişi 15-20 lira arası eğer sarj soketi bozuksa onuda 60 liraya değişimini yapıyorum ama lehimlik birşey ise 30-40 arası adamına göre alıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha daha kapak kodu SATILIR
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sorter47 S kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim işlem tamamlandı ancak bilgisayar artık yetmemeye de başladı acaba şu konuma bir bakar mısınhttp://forum.donanimhaber.com/m_107810061/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.