Şimdi Ara

Şarj soketi tamiri sonrası şarj sorunu (Casper S20)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Annemin bir şeyler izlemek için haftada anca 10 saat kullandığı Casper S20 tablet, temiz kullanıma rağmen, 1 sene sonra şarj olmama sorunuyla servise gitti. Şarj soketi değişti, kullanıcı hatası dediler 150 lira verdik, eyvallah. Geleli 1 hafta oldu, şimdi de şarj oluyor görünüyor ama şarj dolmuyor. Değişik kablo ve şarj başlığı ile 4 saatte anca yüzde 18'den yüzde 50'ye kadar doldu. Sorun sizce yine soket mi, batarya mı? Tekrar servis yolu görünüyor mu?

Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

Edit: daha sonra burayı okuyup bilgi almak isteyen arkadaşlar için yazıyorum. Arkadaşlar sonrasında 3 kere daha servise götürdüm. Her defasında bir şeyler yapıp not olarak "donanımsal bir sorun algılanamadı, yazılım güncellendi" dediler ve 1-2 hafta düzgün çalışıp yine şarj tutmamaya başladı. Bıktım bu durumdan başka tablet aldım. Siz siz olun, Casper almayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slipdream -- 17 Şubat 2021; 1:37:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Batarya. Tekrar servis. Zaten soketteyse de mecbur 1 yıl parça garantisi var. Bedavaya yaparlar. Para isterlerse tehdit et şikayet ederim dava acarım de. Sen haklısın çunkü. İlk seferi de batarya büyük ihtimal senden boşuna parça deşim parası alınmış. Aynı sorun 2014 Samsung tab oldu. Bende sokete yöneldim ama sorun batarya çıktı.

• Cevap için teşekkür ederim hocam, dediğiniz gibi yapacağım. Pazartesi gideceğim, daha sonra başına gelebilecek arkadaşlara bilgi olsun diye buraya konuyla ilgili not düşeceğim yine.

• annem için casper s20 almistim bende, ayni sorunu bizde yasadik defalarca, henüz 2 kez servise gitti şarj soketi yüzünden. artık sıkıldık eziyet gerçekten. bizim tableti görüp kuzenimde yine casper s20 almis onunda tableti şarj sorunu yüzünden suan serviste. özetle sanırım tüm casperlerin ortak sorunu. şaka gibi bi durum bende yeni alacak arkadaşlara benzer sorunları yaşamak istemiyolarsa uzak durmalarını öneririm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.