Merhaba arkadaşlar, Annemin bir şeyler izlemek için haftada anca 10 saat kullandığı Casper S20 tablet, temiz kullanıma rağmen, 1 sene sonra şarj olmama sorunuyla servise gitti. Şarj soketi değişti, kullanıcı hatası dediler 150 lira verdik, eyvallah. Geleli 1 hafta oldu, şimdi de şarj oluyor görünüyor ama şarj dolmuyor. Değişik kablo ve şarj başlığı ile 4 saatte anca yüzde 18'den yüzde 50'ye kadar doldu. Sorun sizce yine soket mi, batarya mı? Tekrar servis yolu görünüyor mu? Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim. Edit: daha sonra burayı okuyup bilgi almak isteyen arkadaşlar için yazıyorum. Arkadaşlar sonrasında 3 kere daha servise götürdüm. Her defasında bir şeyler yapıp not olarak "donanımsal bir sorun algılanamadı, yazılım güncellendi" dediler ve 1-2 hafta düzgün çalışıp yine şarj tutmamaya başladı. Bıktım bu durumdan başka tablet aldım. Siz siz olun, Casper almayın. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slipdream -- 17 Şubat 2021; 1:37:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim