telefonun ilk açılış tarihini öğrenmek?
arkadaşlar merhaba öncelikle herkese iyi bayramlar diliyorum, anneler günü için anneme trendyol üzerinden kraft dtm satıcısından redmi 9 128 aldim ancak almaz olaydim rezillik telefonu elime alınca başladı. telefon kutusunun jelatini yoktu ve telefon kurulum ekranı gelmeden açıldı. trendyolla iletişime geçtim ancak iade etmemi iade kabul olmazsa servisten ilk açılış tarihini belgelerseniz iadenizi yaparız dedi. servis bunu söyleyebilir mi? araştırdım ancak hiç bir bilgiye ulaşamadım. bayramdan ötürü servisi arayip öğrenemiyorum. bu konuda nasıl yol alınır tecrübeli arkadaşlar bilgi verebilirse çok sevinirim. ayrıca bu firma hakkında 7 şikayet daha olmuş ancak trendyol halen bu kişilere satış izni veriyor şaka gibi.
ekranı çalışmayan 6s'i yedekleyebilir miyim?
arkadaşlar merhaba, telefonumun ekranını kazara bozdum, ve görüntü gelmiyor, sorun anakartta soket girişlerinde. telefon açılıyor titreşimi hissediyorum lakin ilk açılışta şifre istediği için itunese bağlanmıyor. Telefonda çok ciddi ve önemli whatsapp geçmişim var yedeklemesi 13gb olduğundan 1-2 senedir de buluta yedekleme yapmıyordu. yaratıcı fikirlere açığım, benim aklıma gelen ve henüz denemediğim bi kaç fikir şöyle;
1-anakart ekran soketini tamir edemiyor telefoncular en azından benim gösterdiklerim, kadıköy de bi kaç yere daha göstericem..
2- iphone hdmi kablosu olarak görüntü alabilirim diye düşünüyorum tv'den ancak aynı dokunmatik olayını nasıl yaparım bilmiyorum. bu konuda hem hdmi hemde usb takabileceğim bi aparat baktım ancak bulamadım.
3- tamir işiyle ilginenlere, yeni anakart bulayım eski anakarttaki hafıza'yı yeni anakarta aktarabilir misiniz diye sorduğumda hiç biri yapabiliriz demedi. yaparız diyende garanti vermedi. bu yüzden buna da sıcak bakamadım.
yaratıcı fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim. ayrıca birinci telefon olarak XR kullanıyorum ve iki telefonda aynı icloud'u paylaşıyor.
|
K4212-KS-07 yerine alternatif ne takabilirim?
|
Psu 115w çalıştırmak ve sonrası toz duman..
|
|
Xeon x5460 100C. soğutucu tavsiyesi?
|
|
Bu sisteme oc tavsiye edermisiniz?
|
|
Meslek: Öğrenci
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 113
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.794 (Bu ay: 151)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware