Şimdi Ara

ekranı çalışmayan 6s'i yedekleyebilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba, telefonumun ekranını kazara bozdum, ve görüntü gelmiyor, sorun anakartta soket girişlerinde. telefon açılıyor titreşimi hissediyorum lakin ilk açılışta şifre istediği için itunese bağlanmıyor. Telefonda çok ciddi ve önemli whatsapp geçmişim var yedeklemesi 13gb olduğundan 1-2 senedir de buluta yedekleme yapmıyordu. yaratıcı fikirlere açığım, benim aklıma gelen ve henüz denemediğim bi kaç fikir şöyle;

1-anakart ekran soketini tamir edemiyor telefoncular en azından benim gösterdiklerim, kadıköy de bi kaç yere daha göstericem..

2- iphone hdmi kablosu olarak görüntü alabilirim diye düşünüyorum tv'den ancak aynı dokunmatik olayını nasıl yaparım bilmiyorum. bu konuda hem hdmi hemde usb takabileceğim bi aparat baktım ancak bulamadım.

3- tamir işiyle ilginenlere, yeni anakart bulayım eski anakarttaki hafıza'yı yeni anakarta aktarabilir misiniz diye sorduğumda hiç biri yapabiliriz demedi. yaparız diyende garanti vermedi. bu yüzden buna da sıcak bakamadım.

yaratıcı fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim. ayrıca birinci telefon olarak XR kullanıyorum ve iki telefonda aynı icloud'u paylaşıyor.

• yardımcı olacak hiç kimse yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kablosu ile pcye baglayinca itunes tepki verirse.irdan yedekleyenilirsiniz diye dusunuyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam az çok şifre girme yerini biliyosunuzdur dokunmatik tepki veriyosa itunese bağladıktan sonra şifre açabilirseniz yedekleme yapar diye düşünüyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sadece görüntü gelmiyor, dokunmatik çalışıyorsa mhl kablo deneyebilirsiniz. internete iphone mhl kablo yazarsanız çıkar. "Y" kablodur. üç uçlu. bir tarafı lightning, 1 tarafı hdmi, bir tarafı da güç için usb.

• quote:

Orijinalden alıntı: paldov

kablosu ile pcye baglayinca itunes tepki verirse.irdan yedekleyenilirsiniz diye dusunuyorum.

itunes için şifre girmek gerekiyor ancak dokunmatik çalışmadığı için şifre girilmiyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: Slymn2325

Hocam az çok şifre girme yerini biliyosunuzdur dokunmatik tepki veriyosa itunese bağladıktan sonra şifre açabilirseniz yedekleme yapar diye düşünüyorum

dokunmatik çalışmıyor hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psyduck17

sadece görüntü gelmiyor, dokunmatik çalışıyorsa mhl kablo deneyebilirsiniz. internete iphone mhl kablo yazarsanız çıkar. "Y" kablodur. üç uçlu. bir tarafı lightning, 1 tarafı hdmi, bir tarafı da güç için usb.

dokunmatik çalışmıyor, çalışsa bile bu tarz kablolarda ayar yapılması gerekiyor, bu yüzden ekranında çalışır vaziyette olması gerekiyor

• Wondershare Dr.Fone bu programla zamanında ekranı kırık telefonumdan verileri alabilmiştim. iOS için de bir versiyonu mevcuttu sanırım.

• EmreShn kullanıcısına yanıt

Şu an bende hem kablo var hem de iPhone. Taktığım gibi görüntü geliyor. Herhangi bir ayar yapmadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.