Şimdi Ara

Şarja takınca telefon çıldrıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
23.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Golddan aldığımız iphonenin şarjı orjinal değildi aynı hatayı verdi ama işin ilginci elde temas halindeyken oluyor yani telefon elde avuç içindeyken mesela telefonu o durumda masaya bırakın dokunmatığı çalışıyor topraklama ile ilgili sanırım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • genelde şarj cihazının halt yemesi.
  • Baslik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • c6-01 cihazını kullanmaktayım.Telefonumu gittiğim bir dükkanda şarja koydurmak istedim.Bir şarj aleti getirdiler ve bağladım.Dolum esnasında gelen aramayı cevaplamak istediğimde ekrana dokunduğum anda gelen aramayı reddettim.Tabi bu benim eylemimle olmadı.Arayan numarayı geri arama çabalarım etkisiz kaldı.Çünkü dokunmatik benim istediğim gibi çalışmıyordu.Tuhaf tuhaf yerlere girmeler felan..Hava soğuk olduğu için öyle olduğunu düşündüm.Ancak evdeki şarj aletinde de böyle olunca durumu çaktım Şarj durumundayken ekrana bastığımda çalışmıyor(Bu arada şarj eletleri orjinal değil) Bu esnada bir şey keşfettim ki; Şarj durumunda parmakla dokununca ekran karışıyor lakin oto anahtarı veya ucu kapalı dolma kalemi algılayan telefonuma o esnada bunlarla dokununca herhangi bir karışıklık olmuyor.Parmakla dokununca karışırken dokunmatiği çalıştıracak bir cisimle dokununca sıkıntı olmuyor.Galiba elektriklik bir sıkıntı var ki büyük ihtimal sarj aletinde bir kaçaklık var ve o yüzden böyle oluyor.Ayrıca orjinal olup da yapabilir.Teknoloji işi şans işidir

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.