Bildirim
Şarja takınca telefon çıldrıyor
Busstier Portatif Ev Tipi Ekonomik Vakum Makinesi: Hediye Vakum Poşeti ile Gıdalarınızı Taze Tutun : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Busstier-Portatif-Ekonomik-Vakum-Makinesi/dp/B0D934YF3D
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
başlığa kahkaha attım. -
Telefonu sanırım ikinci el almışsın.. Zira yalnızca kullandığın şarj cihazı orijinal olmadığında bu sorunu yaşarsın diye biliyorum. -
Şarj cihazı üstteki arkadaşın da dediği gibi orjinal değilse şarj %90-100 seviyesine ulaştığında sapıtıyor.Yüksek ihtimal sorununuz şarj cihazı kaynaklı. -
Evet orijinal değil sanırım o yüzden hafta ici orijinalleri getireceklermiş. O zaman düzelir umarım . Cevaplarınız için teşekkürler. -
Bende Çin sitelerinden 5-6 farklı şarj aleti almıştım.4 tanesi aynı buradaki gibi sorunlar yaratıyordu. Diger ikisi ise sorunsuz.
5-6 aydır sorun yasamadım.
Benim önerim bilkomun satmış olduğu 25tl civarı olan şarj cihazları. -
bende dexim in kumandalı dock unu kullanıyordum şarj ediyordu müzik geçişi ses görüntü her şey vardı ama bir gün telefon üstündeyken birşeye dokundum çıt die bir ses geldi sonra çıkardım baktım bişey yok sonra taktığımda telefon dondu kaldı normal şarj aletine takınca bir sorun yok sonra dexim i kapattım kapalıyken taktım yine telefon dondu ikisinden birinde bir sorun var ama inş telefonda değildir o yüzden dock standlara dikkat edin üstündeyken çok hassas oluyorlar -
Bu sekilde sarj cihazini kullanmak iphone a zarar verir mi acaba arkadaslar -
Orjinal amerikan adaptörüne çevirici takınca da oluyor bazılarında. -
Orjinal olmayan bazi sarj aletlerinde bu durum yasaniyor. Gecen basima gelmisti. -
daha konuya girmeden sorunun %100 şarj makinesinden kaynaklandıgını düşündüm. geçen aynısı bi ark.ın iphone 4'ünde olmuştu.
fakat sorunu asıl, benim eski samsung omnia lite telefonda farkettim. şarj mak. den oldugunu orjinal şarj mak.ne takıp çıldırmayan bir telefonla karşılaşınca anladım. -
quote:
Orijinalden alıntı: TR_001
Zira yalnızca kullandığın şarj cihazı orijinal olmadığında bu sorunu yaşarsın diye biliyorum.
Aynı olayı bende yaşadım. Hatta korkmuştum, ulan telefonu mu bozduk acaba diye. Bi Fruit Ninhja oynayayım dedim, parmağımı hareket ettirdiğim zaman, 5 yerden gözüküyordu kılıç, bombalar olmasa puanın gözüne vurmuştum. -
aynı sorun bende de var. cihazı yaklaşık 10 gün önce sıfır aldım ve içinden çıkan orjinal şarj aletiyle kullanıyorum. sebebi ne olablir? -
Aynı sorun bendede var.Telefon şarjdayken kullanamıyorum garip garip yerlere giriyor orjinal şarj aleti almak gerek -
Samsung Galaxy S2 dede olabiliyor yaşadığınız olay hoş tüm kapasitif ekranlı telefonlarda olur, kitapçıkta yazan bilgi "istikrarlı olmayan bir güç kaynağı nedeniyle dokunmatik ekran çalışmayabilir. Bu durum da şarjdan çıkarın" ibaresi yazmakta.
Elektrik tesisatın da bir sorun olabilir. -
çin malı şarj aletleri kullanılmamasına güzel bir örnek..
çakma şarj aletleri kullanırsanız bu tip sorunlar yaşıyorsunuz..
Ya orjinal kullanın, ya da paraya kıyıp iyi bir markanın ürünlerini alın.. 5 liraya kablo 10 liraya dock satın alınmaz. -
quote:
Orijinalden alıntı: ozansah
aynı sorun bende de var. cihazı yaklaşık 10 gün önce sıfır aldım ve içinden çıkan orjinal şarj aletiyle kullanıyorum. sebebi ne olablir?
İcinden çıkan şarjın orjinal olduguna eminmisim?
Değiştirmiş olabilirler mi?
Bence 10 gün olduysa düğün yere gidip durumu anlat. Belki yeni şarj aleti verirler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı sorun benim telefonumda da oldu durup dururken. Şarj aletim vs. herşey orjinal. Hiç yan sanayi ürün kullanmadım bile. Telefonu şarja takınca dokunmatik çıldırıyor. Yok mu bunun çözümü ya kafayı yicem?
Bu arada arkadaşımın orjinal şarj aletiyle denedim sonuç yine aynı :( -
quote:
Orijinalden alıntı: OdysS_eus
Aynı sorun benim telefonumda da oldu durup dururken. Şarj aletim vs. herşey orjinal. Hiç yan sanayi ürün kullanmadım bile. Telefonu şarja takınca dokunmatik çıldırıyor. Yok mu bunun çözümü ya kafayı yicem?
Bu arada arkadaşımın orjinal şarj aletiyle denedim sonuç yine aynı :(
O zaman sorun cihazda. Bir restore deneyin duzelmez ise sarj girisindeki sokette problem vardir. Garantili ise servise, degil ise bilen birisine goturup onarim yaptirin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Erdm24
quote:
Orijinalden alıntı: OdysS_eus
Bu arada arkadaşımın orjinal şarj aletiyle denedim sonuç yine aynı :(
O zaman sorun cihazda. Bir restore deneyin duzelmez ise sarj girisindeki sokette problem vardir. Garantili ise servise, degil ise bilen birisine goturup onarim yaptirin.
Tesekkur ederim garantiye verecegim sanirim :-(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- ithalatçı garantili iphone alınır mı
- iphone geçici kayıt nasıl yapılır
- apple kimliği sunucusuna bağlanmayla ilgili bir hata oluştu
- itunes yedekleme klasörü değiştirme
- apple kimliğine giriş yapma talep edildi
- pin kodu kaldırma
- hangi telefonu almalıyım
- iphone fiyatları zam
- numara sorgulama
- samsung s23 ultra, iphone 14 pro max karşılaştırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X