Şimdi Ara

şarjı çok giden,kaliteli ekranlı,4inç ten büyük akıllı telefon,sürekli güncellenen yazlımlı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben telefon dünyasını yakından takip ediyorum ve f/p bakımından sizden benim istediğim özelliklere uygun telefon önermenizi isteyecektim ,benimde aklımda bir kaç tane var tabiki ...

İstediğim özellikler

1-4.3 inç veya daha üstü

2- şarjı uzun giden(1700 mAH ve üstü)

3-işlemci hızı ve çekirdek sayısı tatminkar durumda olan

4-görüntü kalitesi ve çözünürlüğü iyi durumda olan(ppi değeri yüksek ve ekran çözünürlüğü 540*960 ve üstü olan-qhd yada hd)

5-ön kamerası olan ( bir de şebeke üzerinden 3g destekliyorsa tadından yenmez)

6-Android güncellemesi (ıcs veya jelly bean güncellenmesi açıklanmış olan tüm telefonlar kabulümdür-ama kesin açıklanması lazım yoksa gingerbread ı napıyım)

Arkadaşlar aradım araştırdım ve bende bir kaç telefon buldum

1-lg optimus vu ( 1500 lira ama 0 ını birinden 1000 tl ye alıcam karar verirsem)

2-lg prada 3.0(tasarımı çok hoşuma gitti,işlemcisi falan da iyi sadece çözünürlük az ve 1400 tl lik fiyatı piyasada , ben 900 e buldum 0 ını )

3-xperia s (ekran kalitesi harikulad(bravia) düşündüren batarya süresi )

4-lg optimus L9 (sonradan çıktı optimus 4x hd boyutlarında-1000 tl civarı teknosada)

5-samsung galaxy nexus ( sürekli yazılım desteği beni cezbediyor)

6-motorola razr (tam bir f/p canavarı cidden ama ekran çözünürlüğü pek tatmin gelmedi arayüzü de gayet basit ve bana göre sıkıcı-ıcs hali de öyle)

ARKADAŞLAR BÜTÇEM 1000 TL TELEFON İÇİN HADİ EN FAZLA 1050 TL

Teşekkürler şimdiden :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FriendlyFire -- 6 Ocak 2013; 12:15:48 >

• cevap nexus heralde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

cevap nexus heralde.

iyi cihaz gerçekten ve benim optimus vu dan sonraki en çok istediğim ama işlemcisi hakkında bira yavaş diyorlar iddialı rakiplerine oranla ? :S
  • Nexus 4

• quote:

Orijinalden alıntı: »FaTaLiTY

Nexus 4

usta türkiyeye gelmedi daha galiba ve fiyatı biraz fazla onun 1200 den aşağı değil galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: FriendlyFire

quote:

cevap nexus heralde.

iyi cihaz gerçekten ve benim optimus vu dan sonraki en çok istediğim ama işlemcisi hakkında bira yavaş diyorlar iddialı rakiplerine oranla ? :S

işlemci değil de gpu yu kastettiniz heralde. gpu su biraz eski ama kötü de sayılmaz.

• quote:

quote:

quote:

cevap nexus heralde.

işlemci değil de gpu yu kastettiniz heralde. gpu su biraz eski ama kötü de sayılmaz.

cpu su da öyle biiyorum dual core 1200 mhz, gpusu ilerdeki android sürümlerini kaldırır mı bilemem o kadar düşük gpu ( yine de çok düşük sayılmaz ) 313 ppi ve yüksek çözünürlük koymuşlar ilelrde sıkıntı yaratmaz umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FriendlyFire -- 6 Ocak 2013; 13:23:22 >

• nexus 4 tabii ki, şu an 1100-1150 tl gibi alınabiliyor...

http://resim.donanimhaber.com/m_69911645/mpage_1/f_/key_//tm.htm#69911645

reklamınızı yaptım memin05_06 bey, bana artık fiyatta biraz ikram yaparsınız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: burhanbal

nexus 4 tabii ki, şu an 1100-1150 tl gibi alınabiliyor...

http://resim.donanimhaber.com/m_69911645/mpage_1/f_/key_//tm.htm#69911645

reklamınızı yaptım memin05_06 bey, bana artık fiyatta biraz ikram yaparsınız...

aslında bir kaç deneyimim olsa yurtdışından gelen telefonlar hakkında düşünebilirdim de sıcak bakmıyorum ben bu tür cihazlara teşekkürler yinede

• up hayrına up :)
  • quote:

up hayrına up :)

uppssss
  • S3 mini ekran 4.0 inch gerisinde dedigin hersey var

• s3 mini'ye ne diyosunuz alınır mı ?
  • Xperia s ideal bence ya da nexus

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.