Şimdi Ara

şarjı çok giden kamerasız düz telefon önerisi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
8.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: B@R!$

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepph909z#tablnk

almayı düşünüyorum. ne dersiniz?

şarjı çok giden kamerasız düz telefon önerisi

Fiyat çok iyiymiş. Kullanan varmı acaba daha önce? Banada şarjı çok giden dandik bi telefon lazım bu aralar, çok mesaj çekiyorum o yüzden pek dayanmıyo.
    Bunu kullanan varsa gidiyo mu acaba 20 gün harbiden?
    1110 alcaktım, bi arkadaşta 2630 var onuda alabilirim, 2630 kullanan biri varsa ne kadar gidiyo şarjı acaba, 1110 mu alsam 2630umu karar veremedim.

• quote:

Orjinalden alıntı: Time2Die

quote:

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepph909z#tablnk

Fiyat çok iyiymiş. Kullanan varmı acaba daha önce? Banada şarjı çok giden dandik bi telefon lazım bu aralar, çok mesaj çekiyorum o yüzden pek dayanmıyo.
    1110 alcaktım, bi arkadaşta 2630 var onuda alabilirim, 2630 kullanan biri varsa ne kadar gidiyo şarjı acaba, 1110 mu alsam 2630umu karar veremedim.

Bence Philips Al. Hem Radyo Dinlersin. Kulaklıklarda Çok Kalitelidir. Öyle Çarşıda Pazarda Satılan 1 ytl'lik Kulaklıklara Benzemez

• askerde güzel gider şarj süresi doğru ise
  • SE W700i

Eskişehir - Adana arası yolculukta 1 kere bile kapamadım mp3 playeri...

gelirkende kapamadım (öncesinden sarj etmedim hiç)

yani nerdeyse 17-18 saat mp3 dinledim ve sarjı bitmemişti...

mp3 dinlemeyip foto çekmediğim zamanlar 6-7 gün dayanıyordu şarjı

tabi birazda bilinçli şarj etmeye bağlı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Scorpion_tr

quote:

quote:

Bence Philips Al. Hem Radyo Dinlersin. Kulaklıklarda Çok Kalitelidir. Öyle Çarşıda Pazarda Satılan 1 ytl'lik Kulaklıklara Benzemez

akşama doğru media markt'e gidicem. orda birebir deneme şansım da var bide ufaksa ve kaliteli malzemesi varsa alıcam bi tane hemen. dediğin gibi radyosu büyük avantaj ve eminim kalitelidir sesi kulaklığı

• @B@R!$ , hocam telefonu alırsan veya inceleme şansın olursa buraya yazar mısın, bizimde bilgimiz olsun.
  • tabi akşam telefonla ilgili izlenimleri yazarım buraya
  • quote:

tabi akşam telefonla ilgili izlenimleri yazarım buraya

• philips xenium 9@9k mı ne var babamda. mp3 falan dinlediği halde 30 günü buluyor şarjı ama hayvan gibi bataryası var
  • 1100
  • philips xenium serisi kesinlikle bu telefonla şarj etmeyi bile unutuyosun bazen
  • @tolgaacar arastirdim biraz. Gösterdigin philips in 750 saat bekleme süresi var. yaklasik 31 gün yapiyo.

w700 ve 1100 ın 400 saat bekleme süresi var.

Asagidaki linkten bakabilirsin. Hepsi test edilip yazılmıstır.

http://www.gsmarena.com/philips_xenium_9@9v-2341.php (en altta yaziyo bekleme süresi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 31 Temmuz 2008; 18:43:28 >
  • quote:

quote:

tabi akşam telefonla ilgili izlenimleri yazarım buraya

media da bulamadım telefonu. teknosa da ise 1,5 katı fiyata 160 liraya satılıyordu. güzel telefon şık ama kapalı olduğu için hıznı ekranını falan test edemedim ama 99 lira olsaydı alırdım hemen.tam eve gelip netten sipariş vericektim philips için ama general mobile ın yeni bir modeli çift hatlı 175 liraya görünce onu aldım. dst10 modeli. şimdi bunu kuraclıyorum fazla özellik beklemiyorum zaten çift hat olması yeterli şimdilik

• PHILIPS Xenium Champion(9@9k)

Uzun pil ömründe son nokta
    Philips Xenium 9@9k ile bağlantı süreniz daha da uzasın. Uzun pil ömründe son nokta olan bu pil, 2 aya kadar bekleme süresiyle gücü ikiye katlıyor. Daha da iyisi, telefon o kadar küçük ve az yer kaplıyor ki, nereye giderseniz yanınızda götürebiliyorsunuz.

Her zaman açık, her zaman bağlı

2 aya kadar bekleme süresi
    17 saate kadar konuşma süresi
    35 saate kadar müzik dinleyin

Multimedya deneyiminizi en üst düzeye çıkartın

Mükemmel ses deneyimi için MP3 çalma ve zil sesleri
    Yüksek kaliteli dahili FM tuner
    MicroSD bellek kartı yuvası ile daha fazla bellek / veri saklama

Bilgi parmaklarınızın ucunda

1000 rehber girişi
    Geniş 300 SMS mesaj saklama kapasitesi
    Diğer cihazlarla kablosuz bağlantı için Bluetooth

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepph909k

• istiridye kapaklı telefon öneriniz var mı arkadaşlar? tolgaacar'ın dediği gibi özelliksiz düz sadece şarj uzun, çok mesaj alıcak, bir de istiridye kapak ve mümkünse çift ekran? Paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanchez_turbulencer -- 1 Ağustos 2008; 17:07:19 >
  • bende samsung c260.şarjı oldukça uzun gidiyor.tuşları biraz sert olması nedeniyle mesaj yazmak zor olsada 90 ytllik fiyatı dolayısıyla oldukça uygun
  • quote:

Orjinalden alıntı: karizma2

bende samsung c260.şarjı oldukça uzun gidiyor.tuşları biraz sert olması nedeniyle mesaj yazmak zor olsada 90 ytllik fiyatı dolayısıyla oldukça uygun

c260'ın çift ekranlısı tam bana göre kardeş :))) Böyle bir telefon yok tabi. Ne kadar güzel telefon ya, tam bana göre, fiyatı, tipi duruşu süper ;) Buna benzer bir çift ekranlı telefon bilen var mı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.