Şimdi Ara

şarjı çok giden kamerasız düz telefon önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
8.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şarjı çok giden kamerasız düz telefon önerisi istiyorum dostlar....

• nokia 1100 baya iyi gidiyor günde 45dk 1 saat konuşursan birazda mesaj cekersen yani benim gibi 5-6 gün rahat yetiyor
  • phılıps ın xenium serisi nasıldır ?
  • 1200
  • Nokia 1650. Telefon hep açık. 1 Hafta gidiyor. Bazen nerede olduğunu bile unutuyorum.
  • Kesinlikle Philips Xenium

En AZ 20 Gün Gider Şarjı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpion_tr -- 31 Temmuz 2008; 12:12:14 >
  • Philipsin 1 ay şarjı giden telefonu var ama ne kadar doğru bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Philips'in şarjı iyi gidiyo ama nokia al bence... philips motorola gibi markalar uzun vadede uğraştırıyo... nokia 1100 kullanıyorum ama atık yok bu model... 60-70 ytl ye nokia var modelini hatırlamıyorum git onu al...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Scorpion_tr

Kesinlikle Philips Xenium

En AZ 20 Gün Gider Şarjı

link ?

30 gün bekleme günü diyenleri diyorsan onların şarjı 5 gün diyior bide bir bilgi duydum ne kadar doğru bilmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgaacar

quote:

Orjinalden alıntı: Scorpion_tr

Kesinlikle Philips Xenium

En AZ 20 Gün Gider Şarjı

link ?

30 gün bekleme günü diyenleri diyorsan onların şarjı 5 gün diyior bide bir bilgi duydum ne kadar doğru bilmiyorum

Link:

Tıkla

Ayrıca Philips 768 Kullanıyorum. Günde 5-6 Saat Müzik Dinlememe Ragmen 3 gün Gidiyo. Nokia'nın Hangi Telefonu 3 Gün Dayanır Günde 5-6 Saat Müzik Dinlerken ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpion_tr -- 31 Temmuz 2008; 12:20:34 >

• Benim telefonum.

Markasını tam hatırlamıyorum ama Philips Xenium modelini hatırlamıyorum sık kullanırsam 20 gün gidiyor.

Ara ara kullanırsam 1 ay gidiyor.

Renkli ekran.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AykuT KosvA

Benim telefonum.

Markasını tam hatırlamıyorum ama Philips Xenium modelini hatırlamıyorum sık kullanırsam 20 gün gidiyor.

Renkli ekran.

• quote:

Benim telefonum.

Renkli ekran.

GERÇEKTEN DENİLDİĞİ GİBİ 20 GÜN FİLAN GİDİYORSA HEMEN ALIYIM BİR TANE RİCA ETSEM...

MARKASINI VEYA NETTEN SENİN TELEFONUNUN FOTOSUNU BULABİLİRMİSİN
  • ya kamerasız we renksiz ekranların hepsi en azından 1 hafta gider şarjı ama bide önemli nokta pil kçk ws fln olmuyacak orjinal pil olucak we öle zırt bırt şarj etmiyecen
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgaacar

quote:

Benim telefonum.

Renkli ekran.

GERÇEKTEN DENİLDİĞİ GİBİ 20 GÜN FİLAN GİDİYORSA HEMEN ALIYIM BİR TANE RİCA ETSEM...

MARKASINI VEYA NETTEN SENİN TELEFONUNUN FOTOSUNU BULABİLİRMİSİN

Verdigim Linkteki Telefona Bakmadınmı ? Kamerasız Olarak Sadece O Var Digerleri Hep Kameralı
  • nokia 1100 kullanıyorum 7-10 gün arası gidiyor
  • Philips Xenium kesinlikle çok üstün bu konuda, ayrıca kapaklı bi model vardı bende üstüne bi bardak sprite döküldü telefona bişey olmadı sadece biraz yapış yapış oldu:) full siyah kamerasız ince bi telefondu, sattım sonra (iyi para verdiler napıyım:)) ama modeli sanırım 580 idi(bu modeli xenium olmamasına rağmen şarjıda çok giderdi)
    şuan elimde xenium 9@9h shell modeli var, yine kamerasız ama çok şık duruyor ve inanın en son hangi gün şarj ettiğimi unuttum:) bayaa reklam yapmış oldum eğer bu mesajımı okuyan bi philips yetkilisi olur ve ödüllendirmek isterse pm lütfen
    umarım yeterince bilgi verebilmişimdir

düzeltme ; eksik kelime

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirza_İzmir -- 31 Temmuz 2008; 13:14:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lincoln10

Philips Xenium kesinlikle çok üstün bu konuda, ayrıca kapaklı bi model vardı bende üstüne bi bardak sprite döküldü telefona bişey olmadı sadece biraz yapış yapış oldu:) full siyah kamerasız ince bi telefondu, sattım sonra (iyi para verdiler napıyım:)) ama modeli sanırım 580 idi(bu modeli xenium olmamasına rağmen şarjıda çok giderdi)
    şuan elimde xenium 9@9h shell modeli var, yine kamerasız ama çok şık duruyor ve inanın en son hangi gün şarj ettiğimi unuttum:) bayaa reklam yapmış oldum eğer bu mesajımı okuyan bi philips yetkilisi olur ve ödüllendirmek isterse pm lütfen
    umarım yeterince bilgi verebilmişimdir

düzeltme ; eksik kelime

teşekkürler

• güzel bence.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.