Başlıkta belirttiğim gibi şarjı uzun giden ve iyi çeken , ortalama özellikte ve 400-500 ytl civarında bir cep telefonu bakıyorum . Aslında şarj konusunda teknik özelliklerden biraz bakılabiliyor ama anteninin nasıl çekip çekmediği konusunda neye bakabilirim teknik özelliklerde ? şu an avea kullanıyorum ama oturduğum yerde turkcell varken de aynı derecede zayıf sinyaller alıyordu
philipsler iyidirrr
Abi aradıgın özellikler en iyi olarak NOKIA 1101 !de var...
samsung n710
Ben doğal olarak Ericsson A 1018 tavsiye ederim.
PHILIPS'TEN UZAK DURUN
BEN DE ALDANIP ALMIŞTIM BİR PHILIPS TELEFON TEKNOSA'DAN.
TELEFONUN HİÇ BİR TEKNİK,PARÇA VE AKSESUAR DESTEĞİ BULUNMUYOR ! SERVİSİ "BAŞARI" PHILIPSLERİN EN KÖTÜ TARAFI. NE PİYASA NE DE "YETKİLİ" SERVİSTE BİR DATA KABLOSU, BATARYA, OPSİYONEL KAMERA, KILIF , ARAÇ ŞARJI VESAİRE BULUNABİLİYOR. PARANIZLA REZİL OLMAYIN PHILIPS 'TEN "BAŞARI" DAN UZAK DURUN !
ama bildiğim akdarıyla şarjı baya gidiyor philips in, motorola nın renksiz ekran modellerini de alabilirsin onlar da baya gidio hem de ucuz
TELEFONUN HİÇ BİR TEKNİK,PARÇA VE AKSESUAR DESTEĞİ BULUNMUYOR ! SERVİSİ "BAŞARI" PHILIPSLERİN EN KÖTÜ TARAFI. NE PİYASA NE DE "YETKİLİ" SERVİSTE BİR DATA KABLOSU, BATARYA, OPSİYONEL KAMERA, KILIF , ARAÇ ŞARJI VESAİRE BULUNABİLİYOR. PARANIZLA REZİL OLMAYIN PHILIPS 'TEN "BAŞARI" DAN UZAK DURUN !
+1
Ben de Philips maduruyum. Zaten A 1018 den başka telefon almam almayı aklımdan bile geçirmem...
t610 al şarz ii gidiyoo
quote:
Orjinalden alıntı: Adamın Biri
quote:
Orjinalden alıntı: Mr_Thunder
PHILIPS'TEN UZAK DURUN
+1
Ben de Philips maduruyum. Zaten A 1018 den başka telefon almam almayı aklımdan bile geçirmem...
Aynen arkadaşlar bende çok çektim philipsten
bence 6111 al bak özelliklerine Telefon Özellikleri 6x dijital yakınlaştırma (zoom)a ve yatay kamera konumuna sahip megapiksel kamera 262,144-renkli ekran Video streaming ve kayıt (1 saate kadar) Görsel Radyo Stereo ses, MP3 ve ACC zil seslerine sahip media player Nokia Xpress sesli Mesajlaşma Bas-konuş
Hala almadıysan, 1101 al, o kadar para verme.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme