Şimdi Ara

Şarjım inanılmaz çabuk bitiyor!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
3
Favori
31.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: alikaptan

sorun cihazdan kaynaklanan akım problemidir, tamirciye götürün, çinden gele sıfırlanmış çoğu telefonda bu sorunlar gözükmekte

2 yillik konuyu hortlatmayin lutfen yeni bir sorun diye giriyorum ne cikiyor :D
  • arkadaşlar benimde telefonum açılmıyodu ama şarjdayken açolıp anında kapanıyodu yeni batarya aldım 2-3 gün öle durdu hiç şarja takmadım şarjı vardı ama şarja takınca oda aynısın pert bi yardımcı olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: etuvan

arkadaşlar benimde telefonum açılmıyodu ama şarjdayken açolıp anında kapanıyodu yeni batarya aldım 2-3 gün öle durdu hiç şarja takmadım şarjı vardı ama şarja takınca oda aynısın pert bi yardımcı olun

ve arkd ek olarak telefonum samsung gt-s3653w dir ve yeni aldığım batarya 2 yıl garantili ne yapmalıyım
  • quote:

quote:

arkadaşlar benimde telefonum açılmıyodu ama şarjdayken açolıp anında kapanıyodu yeni batarya aldım 2-3 gün öle durdu hiç şarja takmadım şarjı vardı ama şarja takınca oda aynısın pert bi yardımcı olun

ve arkd ek olarak telefonum samsung gt-s3653w dir ve yeni aldığım batarya 2 yıl garantili ne yapmalıyım

Hort :D
  • kardeş hort ne
  • quote:

kardeş hort ne

Apple bölümündesin samsung diyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: NavyCat

quote:

kardeş hort ne

gece gece iyi güldüm

• quote:

Orijinalden alıntı: ekoman245

quote:

Orijinalden alıntı: NavyCat

quote:

kardeş hort ne

gece gece iyi güldüm

• Senin Bataryan Ölmüş Başka Batarya Al
  • Abiler!! Benim samsung galaxy S4'ümü 1 ay oldu alalı hiçbir sorun yoktu ama 1 ay geçti alalı bir ara şarja koydum %100 ken çıkarıyorum telefon öyle dururken %70 %60 oluyor şarjı anlamadım danışıyım dedim abilerime Lütfen Yardım!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: MySayko61

Abiler!! Benim samsung galaxy S4'ümü 1 ay oldu alalı hiçbir sorun yoktu ama 1 ay geçti alalı bir ara şarja koydum %100 ken çıkarıyorum telefon öyle dururken %70 %60 oluyor şarjı anlamadım danışıyım dedim abilerime Lütfen Yardım!!

Farkında mısınız?
    Apple bölümüne Samsung soruyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özür Dilerim!! Ama Yeni Kayıt Oldum Siteye Yardım Ederseniz Sevinirim :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: MySayko61

Özür Dilerim!! Ama Yeni Kayıt Oldum Siteye Yardım Ederseniz Sevinirim :(

Rica ederim kardeşim,burası derdinize çare olmaz
    Sizi şöyle alalım,yardımcı olacaklardır
    https://forum.donanimhaber.com/showForum.asp?forumID=228

• teşekkürler!!
  • Arkadaşlar sm 113 tablet kullanıyorum ilk başlarda tablette sorun yoktu şimdi şarj taktım amanım didim şarj %100 genel de şarj 9 saatte ancak dolardı şimdi hızlı doldu tableti aldım oynamaya başladım 20 dakika geçti şarja baktım şarj %20 olmuş genelde 3 saat oynardım o zama şarj biterdi şu an şarjım hızlı doluyo hızlı bitiyo bunun sorunu nedir bilen varsa söyler mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sm 113 tablet kullanıyorum ilk başlarda tablette sorun yoktu şimdi şarj taktım amanım didim şarj %100 genel de şarj 9 saatte ancak dolardı şimdi hızlı doldu tableti aldım oynamaya başladım 20 dakika geçti şarja baktım şarj %20 olmuş genelde 3 saat oynardım o zama şarj biterdi şu an şarjım hızlı doluyo hızlı bitiyo bunun sorunu nedir bilen varsa söyler mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuya senede üç mesaj yazılıp hortlanıyor sanırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka sorun yaşayanlar

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.