Bildirim
Şarjım inanılmaz çabuk bitiyor!!!!
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
EDGE kapali mi acik mi sende? -
Eğer Firmware 3.0 ise bu sorunu yaşayan bir çok kişi var konuda... Eğer 3.0 ise senin firmwarede foruma bir göz gezdir ister -
edge wireless 3g hepsi kapalı 2 saat icinde pil nerdeyse bitiyo -
benim tahminim EDGE kapali oldugunda problem cikiyor, internet paketin varsa acip kullanmayi bir dene...
kardesimde ise yaradi.. -
sorunun edge de oldugunu sanmıyorum 6 aydır hiç problem yaşamıyordum bir anda başladı bu problem -
6 aydir 3.0 yoktu... istersen bir dene...
edge ac, apn ayarini yap, telefonu ac kapat, duzelecek mi.. -
genel olarak yaşamıyordum 3.0 ı çıktıgı ilk gün yükledim bu zamana kadar sorunu yoktu.. hertürlü numarayı denedim faydası olmadı acaba pilin ömrü fln mı bitti ? -
son yükledigin uygulamayı sil eger hala olmuyorsa recovery mode da restore et
yazım yanlısı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -JuDgE- -- 29 Temmuz 2009; 10:45:29 > -
Sanırım geri planda sürekli çalışan birşey var... -
Aynı sorun bende mevcuttu şu şekilde problemi aştım.(iPhone 3Gs OS 3.0)
1-Ultrasn0w güncelledim.
2-Tüm uygulamaları silip yerine sadece kullandıklarımı kurdum
3-Şarjı 3-4 defa tamamen bitirip (telefon kendi kendine kapanana kadar) şarj ettim.Birkaç gece ise tamamen şarjda bıraktım.Faydasını gören çok var.
4-Edge kapattım(zaten birsürü kontörümü yemişti.)
5-Wifi kapalı.
6-Ekran parlaklığı otomatikte.Yinede kıstım.
7-Anlık iletişim programlarını sildim.Özellikle push mail destekli ve IM gibi.
8-3G kapalı.
9-SSH kapalı. (bu işlemleri Bossprefs veya Sbsettings ile yapabilirsin)
10-Ve son olarak arka planda çalışan uygulamaları kapatın .
Umarım işinize yarar -
son 2 gündür aynı sorun bende de var şarj ediyorum 1 gün dolmadan şarj bitiyor ayrıca telefon şarj olurken çok ısınıyor ilk başta telefonun bataryasının bozulduğunu düşündüm fakat sonradan bi hoparlörün yanına koyduğumda hoparlöre sinyal gelince çıkan o sesi duydum devamlı geliyordu ve telefonun birşey ile bağlantı halinde olduğu kanısına vardım çok garip ama edge wi-fi 3g hepsi kapalı 100 mb internet paketi yüklemiştim lazım olunca açıp kullanıyorum bugün restore ettim şimdilik sorun yok sanırım benim sorun çözüldü sende bi hoparlör yanına götür epey yardımcı oluyor bu gibi durumlarda sonra ona göre birşeyler yaparsın -
bu sorun diğer başlıkta tartışıldı, sorun mail ayarlarından..mail ayarlarını manuel yapın push özelliğini kapatın sorun düzeliyor.. -
telefon şarjdayken hoperlorun yanına goturunce inanılmaz sesler geliyo wireless mouse ve keyboard resmen duruyor ... dün gece bi 10 saat bıraktım şajda 3 saattir kullanıyorm hala şarj %100 dolu galiba hallettim :) -
2.2.1 e downgrade yap, aynı sorun bendede vardı şu anda memnunum...yüklediğin uygulamalardanda kaynaklanıyor, ben 2.2.1 e geçtiğimde şarj şok iyi gidiyordu sonra şarj aniden bitmeye başladı, son kurduğum uygulamaları sildim düzeldi... -
push kapat derken anlayamadım orayı maılı elle yapıom ama push kpat ne demek... -
quote:
Orijinalden alıntı: PlayStation3lack
bu sorun diğer başlıkta tartışıldı, sorun mail ayarlarından..mail ayarlarını manuel yapın push özelliğini kapatın sorun düzeliyor..
tam olarak ne yapmamız gerek mail ayarlarından bende bulamadım bu aralar batarya fazla gitmeye başladı -
sorun cihazdan kaynaklanan akım problemidir, tamirciye götürün, çinden gele sıfırlanmış çoğu telefonda bu sorunlar gözükmekte -
Hiç başıma gelmedi şu sorun. Umarım hiç yaşamam. -
Horttttt... :)
Benzer içerikler
- iphone 12 mini batarya
- almanya tax free hesaplama
- iphone garantiden değiştirme taktikleri
- iphone 13 yılbaşından sonra ne olur
- true tone nedir
- iphone zam gelecek mi
- gizli numaradan arama
- iphone 15 pro max amerika fiyatı
- 16 pro lansman rengi
- numara sorgulama
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X