Şimdi Ara

Şarjınızın uzun gitmesi için yapılması gerekenler (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
535
Cevap
31
Favori
135.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende şu an galaxy gio var .. underclock işlemi yapan bir widget yükledim.. tek dokunuşta işlemcinin hızın düşürüp arttıra biliyorum kullanım için buda akılda bulunsun derim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haddat -- 10 Mayıs 2011; 14:59:32 >
  • Teşekkürler işime yarayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haddat

Bende şu an galaxy gio var .. underclock işlemi yapan bir widget yükledim.. tek dokunuşta işlemcinin hızın düşürüp arttıra biliyorum kullanım için buda akılda bulunsun derim..

buda işe yaramadı Android in en zayıf yanı Pil kullanımı .. çok aşırı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

quote:

Orijinalden alıntı: SWX

nokia 5320 xm kullanıyorum ve hergün şarj ediyorum

Ekran parlaklığını yarıya getir. Şebeke modunu GSM yap. Ben de 5230 kullanıyorum. 2 gün rahat gidiyor, telefon elimden düşmediği halde.

bataryamı 1 yıldır kullanıyorum,bu bataryaları kaç yılda bir değiştirmek gerekir ki

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

quote:

nokia 5320 xm kullanıyorum ve hergün şarj ediyorum

Ekran parlaklığını yarıya getir. Şebeke modunu GSM yap. Ben de 5230 kullanıyorum. 2 gün rahat gidiyor, telefon elimden düşmediği halde.

bataryamı 1 yıldır kullanıyorum,bu bataryaları kaç yılda bir değiştirmek gerekir ki

3-4 sene filan.

• Telefonun şarjını tamamen bitirmemelisiniz bu pilin ömrünü azaltır.
  • Arkadaşlar Nokia N70 cihazında Hatsız Mod'u bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uluç.

Arkadaşlar Nokia N70 cihazında Hatsız Mod'u bulamadım.

Sim kartı çıkarıp açın. Sonra takıp tekrar açın. Hatsız tercihinde kullanılmaya devam edilsin mi? der, evet dersiniz. Yok, olmuyorsa. Hatsız modu yoktur.
  • arkadaslar 11 ay once aldigim Sunrise yuklu 5800 imi tamamen sarjini bitirdikten sonra 1 saat sarj ettim ve teli actigimda sarji yuzde 86 idi ve ben 1 saat 22 dk internete girdim 45 dk muzik dinledim 23 dk tel gorusmesi yaptim ve 60-70 arasi sms atip aldim bu sekilde 22 saat gitti (bunun 8 saati ben uyuyodum tel bos durdu ve ekran parlikligi ortadan biraz asagida)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uluç.

Arkadaşlar Nokia N70 cihazında Hatsız Mod'u bulamadım.

Power tuşuna basınca seçeneklere gelmiyor mu?
  • çok yararlı ve tasarruflu bi konu,emeğinize sağlık,teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haddat

Bende şu an galaxy gio var .. underclock işlemi yapan bir widget yükledim.. tek dokunuşta işlemcinin hızın düşürüp arttıra biliyorum kullanım için buda akılda bulunsun derim..

Android ne yaparsan yap çok şarj tüketir.

quote:

Orijinalden alıntı: kral1840

çok yararlı ve tasarruflu bi konu,emeğinize sağlık,teşekkürler

Rica ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Devilsbutcher

arkadaslar 11 ay once aldigim Sunrise yuklu 5800 imi tamamen sarjini bitirdikten sonra 1 saat sarj ettim ve teli actigimda sarji yuzde 86 idi ve ben 1 saat 22 dk internete girdim 45 dk muzik dinledim 23 dk tel gorusmesi yaptim ve 60-70 arasi sms atip aldim bu sekilde 22 saat gitti (bunun 8 saati ben uyuyodum tel bos durdu ve ekran parlikligi ortadan biraz asagida)

İyi bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

Telefonun şarjını tamamen bitirmemelisiniz bu pilin ömrünü azaltır.

tamamen btmesı ve snra sarj edınce ömrü artar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaggeredByRuhtan

quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

Telefonun şarjını tamamen bitirmemelisiniz bu pilin ömrünü azaltır.

tamamen btmesı ve snra sarj edınce ömrü artar

Aynen öyle.
  • yazan oldu mu bilmiyorum, ben de bir eklemede bulunayım. telefonunuz 3g destekliyorsa çift modda bırakmayın. konuşmlarda ve internet bağlantılarında sürekli 2g'den 3g'ye dönüşümlü olarak değiştiği için şebeke değişiminin şarza etkisi olacaktır. hangi modda kullanmak istiyorsanız sadece onu seçmeniz daha stabil olacaktır. özellikle vodafon hatlarda bu geçişler çağrının yarıda kesilmesine de neden olmaktadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

yazan oldu mu bilmiyorum, ben de bir eklemede bulunayım. telefonunuz 3g destekliyorsa çift modda bırakmayın. konuşmlarda ve internet bağlantılarında sürekli 2g'den 3g'ye dönüşümlü olarak değiştiği için şebeke değişiminin şarza etkisi olacaktır. hangi modda kullanmak istiyorsanız sadece onu seçmeniz daha stabil olacaktır. özellikle vodafon hatlarda bu geçişler çağrının yarıda kesilmesine de neden olmaktadır.

Hemen başta yazıyor.Önce konuyu okuyabilirdiniz.

Edit: Başta değilmiş 23. maddede yazdığınız şey yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 3 Ağustos 2011; 18:39:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

yazan oldu mu bilmiyorum, ben de bir eklemede bulunayım. telefonunuz 3g destekliyorsa çift modda bırakmayın. konuşmlarda ve internet bağlantılarında sürekli 2g'den 3g'ye dönüşümlü olarak değiştiği için şebeke değişiminin şarza etkisi olacaktır. hangi modda kullanmak istiyorsanız sadece onu seçmeniz daha stabil olacaktır. özellikle vodafon hatlarda bu geçişler çağrının yarıda kesilmesine de neden olmaktadır.

Hemen başta yazıyor.Önce konuyu okuyabilirdiniz.

Edit: Başta değilmiş 23. maddede yazdığınız şey yazıyor.

adam konuya katkıda bulunuyor bırak azarlama

• @ farukk hocama konuyu üst konu yaptığı için teşekkürler.

ÜST KONU OLMUŞTUR KONUMUZ.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.