ben c5 03 kullanıyorm aynı hataya düstum ilk aldığımda 12 saat sarj ettim telefonu alalı 3 gün oldu ama sarjı bir gün bile dayanmıyor.
quote:Orijinalden alıntı: MEVLÜT GÜMÜŞ Çok güzel bir site tebrikler...... Çok güzel bir konu diyecektiniz sanırım. Teşekkürler.
Birde cihazın kendi standart teması ve duvar kağıdınndan başka şeyler kullanısanız şarj normalden 1-2 gün daha az gidiyor.
ellerine emeğine sağlık :) gerçekten arka planda çalışan, açık kalan uygulamalar oldukça etkili şarj ömrü konusunda..
bunu deneyeneler var mı? ben genelde şarj tamamen bittikten sonra kapalı halde şarj ediyrum doğrumu sizce? Olabildiğince şarjı tamamen bitmeden şarj etmeye çalışın.Ömrü artar.
quote:Orijinalden alıntı: ÖzGüR-LüK bunu deneyeneler var mı? ben genelde şarj tamamen bittikten sonra kapalı halde şarj ediyrum doğrumu sizce? Olabildiğince şarjı tamamen bitmeden şarj etmeye çalışın.Ömrü artar. Ben dogrulugundan emin olmadigim birseyi yazmam. Bataryayi bitirip sarj etmek pil omrunu azaltir. Batarya zayif dediginde sarj edin.