Şimdi Ara

Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiye (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.407
Cevap
176
Favori
405.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kronik sorun olarak 7 serisindeki kırılma probleminden bahsetmiştim, 8 serisinde böyle bir şikayete henüz rastlamadım internet üzerinde ama insan çekiniyor yine de az paralar değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daNGe® -- 9 Nisan 2023; 11:27:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daNGe® kullanıcısına yanıt

Dyson dahil tüm markalar ile ilgili çok şikayet var. Önemli olan servis desteği. Bosch bu konuda diğer markalara göre daha iyi. Batarya konusunda Bosch un rakibi yok.

• unnamedist U kullanıcısına yanıt

Evet haklısınız, açıkçası bahsettiğiniz sebep ve özellikle çıkarılabilir batarya konusundan dolayı Bosch tercih etme amacıyla hareket etmiştik ancak dediğim gibi Arnica Solara modelini aklımızı karıştırdı.

Aşağıdaki sebeplerden ötürü Arnica Solara tercihine daha yakınız.

- 3 yıl garanti

- başlık çeşitliliği

- çekim gücü

- daha geniş toz haznesi ve kolay boşaltabilme imkanı

- şarj standının olması, duvara aşmak yerine seyyar kullanmak istediğimiz için

Bosch serie 8 içerisinde koltuk için diğerlerindeki gibi ayrı bir aparat çıkmıyor, mevcut aparatı koltuk temizlemede yeterli oluyor mu tecrübeniz nedir bu konuda?

siz bosch incelediğinizden eminmisiniz?

önceki yazınızda 8 serisinde kronik birşeyler yazdınız sonra 7 serisindeki olayı yazmışsınız 8 dede OLABİR Mi acaba diye farklı şey yazıyorsunuz demekki yokmuş olmayan bir şeyi varmış gibi neden yazıyorsunuz.

koltuk için ayrı aparat çıkıyor ve seyyar şarj olabiliyor.

bu olay tamamen ihtiyaç ve beklentilere dayalı bir olay ben kaliteli oluşu hem matkapta aynı bataryayı kullanırım hem fiyat/çekim gücü yani performans yeterliliği hemde yedekparça servis ağı sebebiyle bosch tercih ettim param daha çok olsaydı dyson düşünürdüm ama matkap için bu defa herzaman dolu bataryam olmayacaktı şimdiki aklımla yine bosch alırım mesela ihtiyaç olayı siz sadece kapasite ve rahat boşaltım sebebiyle arnica alırsınız gayet mantıklı olur ama bence gidip adam akıllı inceleyin paranızın yettiği bu iki markayı

bosch 10 yıl motor garantili normal tüm garanti kapsamıda 2 yıl zaten bir problem var ise 2 yılda kendini gösterir diye düşünüyorum ama tercih olayı sırf fazladan 1 yıl garantisi var diye daha az satılan yedek parça ve servis ağı daha kısıtlı olan bir alet tercih etmem ben paramın yettiğince kendini ıspatlamış markayı tercih ederim.

başlık çeşitliliği bana yeterli döşeme başlığı, uzun flexi başlığı, üçgen döşeme başlığı, turbo başlığı,,,, koltuk araba halı parke başlıklar yeterli geliyor sadece ara esnek hortumun eksikliğini zaman zaman arıyorum arnica da varmı bilmiyorum ama yoksa pekte bir fark yok.

aksesuar bakımından bence avantajlı tek marka dyson bu markanında zaten süpürgelerde yeri tartışılamaz şekilde en üsttedir.

çekim gücü arnicayı bilmiyorum ama bosch çekim gücünün çok iyi olduğunun hatta turbo modunda kablolu kadar iyi olduğunu biliyorum tercih sebebi olarak çekim gücünü yazmanıza şaşırdım sırf bunun için bu ürünü denk gelirse inceleyeceğim ancak daha iyi olduğunu sanmıyorum.

Toz haznesi kapasitesi konusunda ve kolay boşaltım konusunda arnica daha iyi sadece uzun kullanım sonucunda problem yaratacak yönleri varmı yokmu bilemiyorum.

bu arada bu bir şarjlı süpürge dyson dahil doğası gereği yüksek kapasite beklememek ki zaten mevcut kapasite ile beklenilen işi fazla fazla görüyor.

Bosch de illa duvara standı monte edip kullanmak zorunda değilsiniz şarj aleti aynı nokia kalın uçlu şarj aleti gibi düşünebilirsiniz standı ortalıktan kaldırıp telefonu şarja takar gibi süpürgeyi şarj edebiliyorsunuz ileride standı duvara takıp kullanmak istediğinizde seyyar olarak kullandığınız şarj adaptörünü standa monte ediyorsunuz yani tümleşik bir şey değil ister seyyar ister standlı şarj edebilirsiniz hatta isterseniz boschta rahat parça bulabildiğiniz için ikinci bir seyyar şarj aleti alabilir hem standlı hem seyyar ikisini aynı anda kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer135 -- 9 Nisan 2023; 17:46:16 >

• zafer135 kullanıcısına yanıt

Ben dediğiniz gibi kullanıyorum. Seyyar olarak şarj ediyorum. Bosch un sitesinde tüm aparatlsr satılıyor isterseniz alabiliyorsunuz. Bosch un harici şarj aleti var onu alırsanız zaten hiç sıkıntı yok. 40 dakika da şarj ediyor.

• zafer135 kullanıcısına yanıt

Sayın zafer135,

Öncelikle zahmet edip uzun uzun açıklama yaptığınız için teşekkür ediyorum.

Ama açıkçası yazınızın başındaki saldırgan tavrı anlayamadım. Bosch markasını kötülermişim gibi bir tutumda yazmışsınız, ancak belirttiğim gibi süpürge almaya karar verdiğimizde en başında saydığınız çoğu unsuru ve marka güvenilirliğini düşünerek Bosch marka ürün almak için mağazaya gitmiştim daha sonra görevlinin önerisi ile yeni çıkan diğer ürünü inceledik ve aklımız karıştı.

Kronik sorun olayı ise ilk mesajımda yanlış anlaşılmış diğer mesajımda zaten tam olarak neyi kastettiğimi yazdım ama sizin için tekrar yazayım. 7 serisindeki kırılma problemini yaşayan çokça kullanıcı yorumunu görünce insan haliyle 8 serisinde de benzer problem olabilir mi diye tereddüt ediyor. Ayrıca 8 serisinde böyle bir şikayet yorumuna henüz rastlamadığımı da belirtmiştim. Bunun haricinde zaten 7 serisini de 8 serisini de kullanıp sizin gibi memnun olan çokça kullanıcı mevcut. Tam bu sırada burada yine bir parantez açayım bugün yine mağazaya gidip iki ürünü inceledim ve kırılma sorunu yaşanan bölgede 8 serisinde farklılık yapıldığını gördüm muhtemelen yaşanan şikayetlere yönelik düzeltme yapılmıştır diye düşünüyorum.

Başlık konusunda ise arnicanın başlık çeşitliliği 8 serisine göre daha fazla, tabi aslında bu konu tamamen ihtiyaçla alakalı biz parkeleri temizlemek için olan yumuşak döner başlığı çokça kullanır mıyız ona bile emin değilim sonuçta bu ürünler pratik kullanım için alınan ürünler. Biz önemli olarak koltuk temizlemek başlığına dikkat ederek inceledik ve bosch ile arnicanın koltuk temizlemek için kullanılan başlıkları farklıydı zaten bir önceki mesajımda bu sebeple o konu hakkında görüş istedim.

Çekiş konusuna gelecek olursak arnica kağıt üzerinde daha iyi görünüyor ayrıca 2 farklı mağazadaki görevli de çekiş gücünün daha iyi olduğunu ısrarla vurgulamıştı. Bunun üzerine bugün özellikle çekiş gücünü iki makina için de aynı başlıkları takarak denedim ama el yordamıyla yaptığım testte çok hissedilebilir bir fark göremedim daha teknik bir testte fark daha iyi görülebilir belki. Zaten günlük kullanımda turbo mod ne derece kullanılır ona da emin olamıyorum. İki üründe çekiş gücü açısından tatmin edici görünüyor.

Toz haznesi konusunda gerekeni yazmışsınız, arnica bu konuda daha önde.

Şarj standına aslında daha çok makine ve aksesuarlarını toplaması üzerine dikkat ediyorum. İki ürünü de duvara monte etmeyi düşünmüyorum bu sebeple arnicanın standı bana daha pratik ve toplayıcı geldi.

Sonuç olarak Bosch’un marka güvenilirliği ve özellikle çıkarılabilir ve ortak batarya olması sebebiyle halen düşünüyorum. Arnica’nın ürününü beğendim ama marka imajı olarak tereddütte kalıyoruz. Aynı ürün Bosch markası altında olsa bugün almıştım.

Keşke bu tarz ürünler daha kolay ulaşılabilir noktada olsaydılar da bir ürün alırken böyle en ince ayrıntısına kadar düşünmek zorunda kalmasaydık.  

Selamlar

• Hot sale ürünlerini övmeleri gerekir, her satılan üründen güzel prim kazanır çünkü SD ler.

• Arkadaşlar evimiz 210metre %70 halı kaplı s5 max robot süpürgemiz ve normal kablolu süpürgemiz var. Ek olarak şu ürünü almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz? 7 serisindeki gibi hortumu bükülmedigi için kanepe koltuk vs altı süpürmek zorlar mı ? Temizlik performansı tatmin edici midir?

• PREDATOR066 P kullanıcısına yanıt

Videolarda izlerseniz çok rahat şekilde koltuk altına giriyor. Boru kısmı ile kafa kısmının birleştiği yer dönecek şekilde yapılmış. Tam sıfır şekilde koltuk altına giriyor. Ayrıca 7 de ki boruyu da harici alıp kullanabilirsiniz. Cihazı 3 haftadır kullanıyorum çok memnunuz. Özellikle batarya konusunda rakibi yok. Diğer markalar 3-4 yıl sonra bataryası bitince ne yapacaksınız belli değil. Dyson da dahil bir çok marka batarya noktasında problemli.

• Tam olarak bu batarya problemi ve dysondaki fiyat-stok problemi yüzünden bu ürüne yöneldim. Sizdeki paylaştığım ürünle aynı model mi? Temizlik performansı nasıl özellikle halıda sıkıntı yaşıyor musunuz? İzlediğim seri 7 videolarinda halida ilerlemekte zorlandığını soyleyenler vardı. Bu cihazda böyle bir problem var mı acaba?

• trendyol.com
    Black & Decker BHFEV182C-QW 18 V Kablosuz Dikey Süpürge Şarjlı Fiyatı - Trendyol
    https://www.trendyol.com/black-decker/bhfev182c-18-v-sarjli-dikey-supurge-turuncu-p-147650528

Yaklaşık 6 aydır kullanıyoruz tavsiye ederim

Dün itibari ile bende benzer ürünü satın alarak süpürge arama sürecini sonlandırmış bulunuyorum.  

Paylaştığınız ürünün aynısı. Benim evde shaggy halı dahil auto modda hepsini sıkıntısız süpürüyor. Sadece mutfak halısı var yuvarlak şekilli onda modu eco ya alıp süpürüyorum. Yüksek çekim gücünde halıda gitmiyor. Mutfak halısında philips martahon süpürgemizde de sıkıntı oluyor düşük modda kullanıyoruz. Başlık içinde ki fırça döndüğü için halıyı süpürürken desenlerine dikkat edip süpürmek lazım. Mutfak halının desenleri biraz problemli ondan sanırsam zorluyor.

Hayırlı olsun hocam.

Teşekkür ederim bana mediamarkt yolu göründü gidip alayim :)

Teşekkürler.  

Üstteki mesajlarımda Arnica ile arasında gidip geldiğimizi görmüşsünüzdür. Hatta dün mağazaya tekrar gittiğimde farklı bir satış danışmanı electrolux gösterdi iyice kafamız karıştı hatta bir ara dyson v11 almaya niyetlendik sonra tetik problemi yaşayan hatrı sayılır sayıda kullanıcı yorumlarını görünce vazgeçtik. O kadar yüksek bütçelere çıkıp üstüne tetik problemi vs. yaşarsak bünye kaldırmaz.  

Velhasıl, nasıl yapalım, ne yapalım derken zaten her ürün işimizi görecek en azından marka bilinirliği olan bir ürün alalım dedik gittik Bosch aldık  

O zaman şöyle bir tiyo vereyim. Mediamarkt İnternet sitesinden mağazadan teslim al seçeneği ile alın. O zaman İnternet alışverişi gibi oluyor. Memnun kalmazsanız 14 gün iade hakkınızı kullanıp iade edebilirsiniz.

Doğrudan mağazadan almaya göre avantajı nedir?

Cevabımda var, 14, gün kayıtsız şartsız iade hakkınız var

Sitesindeki iade koşullarında mağaza ve online alışverişler için iade hakkının 14 gün boyunca geçerli olduğu yazılı o yüzden şaşırdım. Daha önce mağazadan alıp iade ettiğim ürün olmuştu. Sıkıntı çıkarmazlar diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.