Şimdi Ara

Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiye (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.394
Cevap
176
Favori
405.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Denemeden ve kiyaslamadan aldıysanız iade edin bir üst modeline baktım satıcı bu v12 ye denk dedi. Deneyebilir miyim dedim gıda ürünü sattığımız için denettiremiyoruz dediler. Ergonomisi çok iyiydi fakat sıçra medianarktta denedik. Çekim gucu boscha göre çok aşağıda. Bosch az daha ağır ama çok daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hardcrss kullanıcısına yanıt

Yüzde yüz aynı fikirdeyim. Ağırlık merkezi ciddi problemli bir ürün

• cevgen06 kullanıcısına yanıt
    Kırılmasın diye borunun gövdeye takıldığı yerden altını elimle tutarak süpürüyorum. Tek artısı çekiş gücü ve turbo modda yarım saatten fazla dayanması. Diğerleri gibi turbo modda 8-9 dakika dayansa çekilmez.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hardcrss kullanıcısına yanıt

Yine de güzel günlerde kullanın hocam

• cevgen06 kullanıcısına yanıt

Benim de içime sinmedi iade ettim. Teşekkürler.

• raistland kullanıcısına yanıt

Ağırlığı konusunda bir bakın derim ama.bana bu fiyat bandında en iyi Bosch gibi geldi. Çekiş gücü ve malzeme kalitesi bu fiyatın en iysii. Sadece azicik ağır diyebilirim. Hayırlı ramazanlar.

• amazon
    Greenote Akülü Elektrikli Süpürge, 23000Pa Güçlü Emişli Hafif Çubuk Elektrikli Süpürge 35 dakika Uzun Çalışma Süresi, Çıkarılabilir Pil, Ev Araba Sert Zemin Halı Evcil Hayvan Kılı için Arada El Vakumu
    https://www.amazon.com.tr/dp/B08T5WSLZL?ref_=cm_sw_r_apann_dp_SX5SCHM3WF0ZJ8QV46XE

https://www.amazon.com.tr/Grundig-VCP-4830-Motorlu-Süpürge/dp/B08RBD711P/ref=zg_bs_13511454031_sccl_9/260-1485168-6690563?psc=1

Greenote (şu ara forumda da popüler 3000 liraya geliyor)
    Grundig VCP 4830 (4500 lira. Türkiye garantili.)
    F/P ürüne kablolu yanına kablosuza ihtiyacım var. Sizce hangisi? Bayağı araştırdım, fakat bir türlü karar veremedim.

• daNGe® kullanıcısına yanıt
    Bosch 8 serisi olarak hangi model alınır?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Hocam üründen memnun musunuz? 8 modellerini daha inceleyemedim, 7 modellerini takip ediyordum.

• Ahbârî kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Henüz daha kısa süredir kullanıyoruz ama çok memnunuz. Çok pratik, koltuk için yukarıda paylaştığım ekstra aparatını da aldım oda kullanışlı oldu. Tavsiye ederim.

Hocam aparat 3 bin demişler 😢 ama bosch 8 benimde aklıma yattı

• Bende Bosch 8 gen 2 var. 1 aydır kullanıyorum çok memnunuz. Çift batarya olması çok iyi. 160 metrekare dubleks evi rahat temizliyor. Normal başlık ile sert yumuşak zemin her yeri süpürebiliyorsunuz. Ayrıca sert zemin başlığı o başlıkla da ser zeminde temizlik yapabiliyorsunuz. Evde philips marathon süpürge var onu kullanmaz olduk. Bosch unlimited 7 süpürge de güzel ancak kronik olarak hazne tuşunun kırılma problemi var. Bosch hazneyi garantiden değiştiriyor ama değişen haznede tekrar kırılırsa garanti sonrası sıkıntı. Kardeşimde dyson v11 var bosch 8 kullandı bizim evde bende keşke bu kadar para vermeseydim dedi.

• Ahbârî kullanıcısına yanıt

Bahsettiğim aparat koltuk temizleme için olan başlık, 900 TL'ye Amazon'dan almıştım fakat şuan tükenmiş.

Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiye
  • Arkadaşlar bosch bcs61113 ve bbs611bsc arasındaki fark nedir bileniniz varmı biri siyah biri siyah beyaz ama aralarında 750 TL fark var. İnterneti baya bı gezdim Bosch müşteri hizmetlerini aradım ama bilgi alamadı. Aşağıdaki linkteki modeli müşteri hizmetlerine sordum ama cevap veremedi karar aşamasındayım cevap verirseniz sevinirim.

• eagle99 E kullanıcısına yanıt

Bosch müşteri hizmetlerine konu ile ilgili kayıt bıraktım. Beni aradılar bugün renk haricinde modeller arasında herhangi bir fark yokmuş.

• Merhabalar, bosch bcs711ext modelini almaya niyetlendim ama şikayetvar da mercimek pirinç gibi taneli şeyleri çektikten sonra geri bıraktığına dair şikayetler vardı. Kullanan arkadaşlar aynı problemi yaşıyor mu?

• Arkadaşlar güncel olarak 5 bin tl ye kadar hangi süpürge alınmalı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arnica solara aldık hanım beğenecekmi yazarım fiyatlar uçmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.