Şimdi Ara

Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiye (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.392
Cevap
174
Favori
404.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İle
    TEFAL TY6983 X-Pert 3.60 V
    arasında kaldım. Eşim hafifliği nedeniyle Tefal i alalım diyor, bende sağlamlığı, ucuz ve sağlam yedek parça bulurluğu için diğerini alalım diyorum. Kullanan yada araştıran varsa fikir almak isterim. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • q_NightKNight_p Q kullanıcısına yanıt

Bende bu modeli düşünüyorum. değişik kodlarda satılııoyr ama sanırım farkları yok. Dediğiniz yorumu bende okudum ama öyle olacağını sanmıyorum açıkçası.

• hidrojenperoksit kullanıcısına yanıt

Bu modeli alıp 1 hafta kullandık. Kuş yemi dahil problem yaşamadık. 711ext modelinde aparat fazla. 712 modeli aparat az çift bataryalı. Farklar bunlar. Ama ben 7 serisindeki haznedeki tuşun kronik kırılma şikayetinden dolayı 8serisi aldım.

• unnamedist U kullanıcısına yanıt
    Her seride kronikmi ve garantiye giriyormu bu sorun. Kendiliğindenmi kırılıyor o parça. Araştırmak lazım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hidrojenperoksit kullanıcısına yanıt

Bosch genel anlamda garantiden değiştirmiş. Garanti bittikten sonrası sıkıntı.

• Bosch 8 serisinde 3 ürün var. birinde fazladan 1 akü gördüm, şu anda en alınabiliri hangisi? BCS8214PRQ modelini düşünüyorum. şu anda 9k fiyatı var. peki başka bir öneriniz var mıdır? bu fiyata git şunu al dediğiniz varsa bakayım.

• 6000 TL'ye kadar emiş gücü yüksek ne önerebilirsiniz? Genelde sert zemin temizleyeceğiz halı yok denecek kadar az. Bir de evcil hayvanlar var onların tüyünü toplasın istiyorum. En çok Bosch önerdiğinizi gördüm ama kronik sorunlu diyorsunuz karar veremedim. Ayrıca ev büyük, en az 1 saat gitsin istiyorum. Duruma göre 8 bine kadar çıkarım ama 6 civarlarında olursa daha iyi olur. Dyson V8 düşündüm ama toz görebilmek için ledi yok. Işıksız bir cihaz kullanıyorum ve akşamları süpürürken çok sıkıntı yaratıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paister -- 30 Nisan 2023; 16:12:32 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hardcrss kullanıcısına yanıt

Samsung Jet 60’ ı bir inceleyin derim. Jet 70 modelini kullanıyorum. Jet 60 modelini de hediye olarak anneme alacağım.

• Paister P kullanıcısına yanıt

Vatan’ da şu an indirimde olan Samsung jet 70in fiyatı 6.749₺.

Ben ay başında 7000₺ ye almıştım. Piyasada Samsung pek konuşulmuyor fakat bence f/p ürünü. Başlıklarla fazla işim olmaz derseniz jet 60 modeline de bakabilirsiniz. Motor ve çekim güçleri aynı.

• grkma G kullanıcısına yanıt

boschun bu modeli ile kıyaslayabilir misiniz hocam?

• Ahbârî kullanıcısına yanıt

Bosch’ u bilmiyorum fakat şu siteden size kıyas açısından örnek vereyim. Samsung’un batarya süresi dezavantaj, ama özelliklerinde yazdığı gibi 3,5 saatte değil 1,5-2 saat arası kısa sürede tamamen doluyor. Alırken 2. batarya alırım diyordum fakat orta çekim gücünde 2 katlı 130 m2 evin temizliğine yetiyor. Maksimumda çalıştırmaya pek gerek kalmıyor.

• grkma G kullanıcısına yanıt
    Ek bataryası kaç TL idi?
    TR de göremedim ama aliexp de 1900 diyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahbârî -- 1 Mayıs 2023; 19:6:11 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • raistland kullanıcısına yanıt

Mağazaya sordum verilen cevap bu şekilde.

Merhaba,

Bu ürünü alacağım. Arıza durumunda ne yapmam gerekiyor.

Yedek parça ihtiyacımı nasıl karşılayacağım.

Değerli Müşterimiz:

Greenote ürünlerini Türkiye'den satın alırsanız:

Sor:Türkiyede alındığında garanti süresi kaç yıl ?

Cevap:Üç yıllık garanti sunuyoruz.

Sor:Yedek parça temini nasıl olacak?

Cevap:Süpürgeniz kazara hasar görürse veya ek parçalara ihtiyacınız olursa, üç yıllık garanti süresi boyunca ek parça satın almanıza gerek yoktur, sadece bizimle iletişime geçin ve sorununuzu çözecek ve süpürgenizin tekrar düzgün çalışmasını sağlayacak yepyeni parçalar gönderelim.

Sor:Türkiye'de teknik servis desteğimiz ve sonrası servis ağı var mı? Bir arıza durumunda müşteriler nereye gider?

Cevap:Kendi teknik destek ve satış sonrası servis web sitemiz var, bu nedenle bizimle iletişime geçerseniz, 24 saat içinde size geri döneceğiz ve sorununuzu hızlı bir şekilde çözeceğiz.

Sor:Bizimle nasıl iletişime geçebilirsiniz?

Cevap:

1. Informazioni di contatto chiare sui nostri prodotti e brochure

2. Potete contattarci tramite Amazon

3. è possibile contattarci al nostro indirizzo e---mail post-vendita:

vc.su

ppor

t@gre

enotehome.c

om

(E-posta adresimizi almak için lütfen önceki 5 satırı tek bir satırda birleştirin).

İçten selamlar

Greenote ekibi

Bu yanıt sorununuzu

çözdü mü?

Evet

Hayır

Selamlar, benim de bu karşılaştırmaya ihtiyacım var. Samsung jet 70 mi yoksa Bosch unlimited 8 mi kararsız kalmış durumdayız.

• Hoover H-FREE 300 PETS Şarjlı Evcil Hayvan Başlıklı Dikey Süpürge
    amazon
    Hoover H-FREE 300 PETS Şarjlı Evcil Hayvan Başlıklı Dikey Süpürge
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0B432K277?ref_=cm_sw_r_apin_dp_G65BMDE1Z3AF5A7W89N9

Bu süpürgeyi kullanan var mı nasıl acaba

• cakal14 C kullanıcısına yanıt

parça servis vs açısından bosch daha mantıklı geliyor bana ama bende burada alanlar varsa tavsiye bekliyorum.

• Bugün arnica solara geldi hergün robota süpürtüyoruz evi baya bi toz çıkardı yatağı söktü çekişi çok iyi dedi hanım tek eksi yanı ağırmış diğer süpürgeleri denemedik ama memnun kaldı dik süpürge mevzusu 3 yıllığına kapandı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • glumerna G kullanıcısına yanıt

Güle güle kullanın aklımızda kalan bir üründü, son anda tercihimizi Bosch'tan yana kullandık  

• Dün media marktan 4.799₺ ye Samsung jet 60’ ı hediye olarak aldım. Bugün ulaştı. Jet 70 in turbo başlığı, 60’ınkine göre daha iyi. Diğer yönlerden pek bir fark yok. Bu fiyata şu an iyi bir alternatif, düşünülebilir.

Servisine sormak lazım, internette bulunmuyor sanırım.

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.