Şimdi Ara

Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiye (120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2.415
Cevap
176
Favori
407.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir süredir yeni bir dikey süpürge arayışımız vardı. Seçenekleri Dyson v12 - Philips XC8057 - Samsung Jet 85 olarak 3'e indirdim ve en son Samsung Jet 85'te karar kıldım. Samsung'un kendi sitesinden eğitim indirimi ile birlikte "spreyli turbo temizleme başlığı" diye geçen mop aparatını da ekleyerek toplamda 15.658 liraya (13.379 + 2.279) sipariş ettim ki normalde sadece süpürge kim olduğu belirsiz satıcılarda şu an bu fiyata satılıyor. Neticede bugün geldi ve ilk izlenimlerim çok olumlu (aynı şekilde eşim de beğendi).

Kullandıkça fikrimiz değişir mi, ileride sıkıntı yaşar mıyız bilmiyorum ama fiyat, çekiş gücü, malzeme kalitesi, ağırlık, parça çeşitliliği ve çıkarılabilir batarya gibi bileşenleri bir bütün olarak değerlendirdiğimde şimdilik iyi bir karar verdiğimi düşünüyorum. Dyson ve Philips'in farklı modellerini ya kullanmış ya da yakın çevresinde görmüş/deneyimlemiş biri olarak, Samsung geç girdiği dikey süpürge piyasasında diğer markalara ezilmemiş ve hatta f/p olarak üste çıkmış diyebilirim.

• Fox in the Box F kullanıcısına yanıt

Ben kullanıyorum bespoke, almayı düşünenler için de tavsiye niteliğinde yazmak istedim.

Aşırı memnunum ben, çok büyük kolaylık sağlıyor. İki aydır kullanıyorum süpürgeyi, daha dolmadı hazne. Her temizlikte boşaltmamak büyük kolaylık. Özellikle astım vs. varsa avantajlı oluyor baya.

• SalimAydogdu kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler katkınız için. Benim de az önce siparişim teslim edildi zannediyorum açıp kendimiz kurabiliyoruzdur doğrudan servis kurulumu gibi bir şey gerekmiyordur diye düşünüyorum doğru mudur hocam?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fox in the Box F kullanıcısına yanıt

Aynen basit bir kurulumu var

• Shark Detect Pro kullanan var mı? Tavsiye eder misiniz? Servis ağı hakkında bilgisi olan var mı?

• shangrilla_ kullanıcısına yanıt

Hocam hayırlı olsun, memnuniyetiniz devam ediyor mu? Ve batarya süresi nasıl gidiyor?

• Islak kuru bir supurge alicam. Evde dyson v12 var ama bebek olduğu için ekstradan silmesi iyi olan ve hafif birsey arıyorum. İlk başta philips 9463 düşünüyordum ama Tefal 15.60 , samsung, bosch markaları görünce kafam karıştı. Tavsiye vericek olursa sevinirim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • witcher_king kullanıcısına yanıt
    Aquatrio 9000 serisi var bende. Mopu Dysondan kat be kat daha iyi. Bekar birisi olarak banyoda özellikle kullanıyorum mopunu. O kadar iyi ki anlatamam. Kıl tüy ne varsa alıyor mopladığım yer parıl parıl oluyor. Tozlanan balkonda da bi kere kullandım. Su değince çamur oluyordu o kadar tozluydu yani. En dipleri köşelerinde incede çamur gözükse de başarısız olsa da ki muhtemelen o konuda çoğu marka başarısız en pis balkonu bile pırıl pırıl yaptı. Ben çok memnunum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gowlet

Aquatrio 9000 serisi var bende. Mopu Dysondan kat be kat daha iyi. Bekar birisi olarak banyoda özellikle kullanıyorum mopunu. O kadar iyi ki anlatamam. Kıl tüy ne varsa alıyor mopladığım yer parıl parıl oluyor. Tozlanan balkonda da bi kere kullandım. Su değince çamur oluyordu o kadar tozluydu yani. En dipleri köşelerinde incede çamur gözükse de başarısız olsa da ki muhtemelen o konuda çoğu marka başarısız en pis balkonu bile pırıl pırıl yaptı. Ben çok memnunum.

Teşekkürler hocam tavsiyeniz için.

• kinghenrytheviiith kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam. Orta ayarda 24 dk. gösteriyor ki bize (2+1 ev) yetiyor ancak süpürme işleminden sonra mop da kullanmak istediğimizde yeterli gelmez diye düşünüyorum. Pil performansına karşı nötrüm. Eksi olarak, sert-yumuşak zemin karma başlığında ışık olmamasını ve bağlantı noktalarındaki plastik aksamlar ile toz haznesinin plastiğinin bana biraz narin gelmesini sayabilirim. Çok büyük bir olumsuzluk göremedim açıkçası. Genel olarak fiyatının hakkını fazlasıyla veren bir süpürge.

• Homend Dustrider 1265H Dikey Süpürge

1.999 TL

hatta Avantajix üzerinden alırsanız 119 TL daha uyguna gelir.

www.homend.com.tr
    Homend Dustrider 1265H Dikey Süpürge Homend
    https://www.homend.com.tr/urun/homend-dustrider-1265h-dikey-supurge
  • MehmetU85 kullanıcısına yanıt
    Bende aynı cihazı düşünüyorum. Siz aldınız mı hocam?

• SelmanTatarOğlu kullanıcısına yanıt
    Kardeşim için sormuştum ve satın aldılar. Şimdilik çok memnunlar.

• SalimAydogdu kullanıcısına yanıt
    Kronik tekerlek kırılma muhabbeti var galiba bu modelde Hepsiburada da şikayet var , garantiden de yardımcı olan yokmuş , bilginiz var mı bu konuda ?

Hafifliği ve tuşla aç kapa muhabbetinden dolayı v12 düşünüyorum , haznesi küçük ve hava yolu çıkışı kapalı mı ne öyle bir hatadan bahsediliyor ekşide falan ? Kronik bir sorun mudur ne zamandır kullanıyorsunuz ? Tavsiye eder misiniz ?

• ZevkiSefa kullanıcısına yanıt

Bir bilgim yok, kendim öyle bir sorunla karşılaşmadım.

• Moon Star Turkey kullanıcısına yanıt
    V10 ile v12 arasındaki farklar nelerdir ?

• Samsung jet 85 11 bine 3 ay önce bulunmaz velinimetmiş şimdi 18 k dan satılıyor . Bunu alayım bari dyson konusunda memnun olan da var şikayet eden de var .

• ZevkiSefa kullanıcısına yanıt

2 yıldır kullanıyorum, bir sıkıntı yaşamadım. Hafif ve pratik , benim için önemli olan buydu zaten.

ürünü nereden almıştınız hocam ?

• 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.