< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiye (117. sayfa)
-
-
merhabalar dyson dikey süpürge bakıyorum. evde robot var ama kablolu yerine kolay kullanım için detaylı temizlik işleri amacıyla alacağım.
v15lerin farkını anlamadım.
philips marathon kablolu süpürgenin halı performansından memnun değiliz. bu sebeple zaten dikeye döneceğiz. philips dikey düşünmüyoruz.
samsung jet 85 nasıldır? dyson mu o mu?
samsung'da hepa filtre olmaması ciddi bir handikap mıdır? Bilen biri yardımcı olabilir mi?
-
arkadaşlar Tefal ty99f1 x force 15.60 aldım fiyatı 16000 . siz ne düşünürsünüz ? bilenler
-
Selamlar
Benim derdim tamamen farklı.
EN HAFİF MOdEL ARAYIŞIM SÜRÜYOR
yaşlı insanlar kullanacak.
evde halı yok. yazlık ev zaten. Bosch 8.seri aldık olmadı 15dakika bile kullanamadılar, bilekleri acııtıyor, ağır.
++++++++++++++++++
Samsung JET85 JET75
speclerde 1,5 kg yazıyor ana ünite.
Peki boru dahil ana başlıkla ne kadar ağırlık bu bilgiyi kullananlara- yani sizlere sorsam? burada çok kullanan var diye biliyorum.
Tüm samsung modellerinin borusu metal mi alümünyum filan? plastik daha hafif olanı var mı?
++++++++++++++++++++
xiaomi G20 lite modeli de 1,45kg yazıyor mesela, aklım ona da gitti. borusu da plastik.
Onun başlığı fırçalı ama, halısı olmayan eve mantıksız gibi geldi ne dersiniz?
++++++++++++++++++++
Dreame modellerine baktım yine 1,5kg mesela V11 , R10 modeli.
onlarda ğarke başlığı var sadece, fıurçalı başlığa boşa para vermiş olmayacağım ama borulu ağırlıklarını bilmiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 11 Aralık 2024; 3:45:31 >
-
-
Jet 85 boru plastik
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
teşekkürler hocam
buradaki aktif çifr fırça ile ne demek acaba? boru dahil mi
-
o zaman boru+ ana başlıkla da çok ağır olmayacağını düşünüyorum.
Burada büyük medimarkt var, orda bulurum umarım.
-
Aktif çift fırça hem halı hem de sert zemin için kullanılabilen, süpürgenin en temel başlığı. Boruyla ilgili bir bilgi yazmıyor ama dahildir diye düşünüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geçen indirimle Bespoke siparişi verenler için Samsung Rewards puanları yatmıştır büyük ihtimal 160 TL yapıyor. Ben 5'li toz torbasına indirim olarak kullanarak değerlendirdim puanları.
-
arkadaşlar bespoke jet ai elite extra ve dyson v15 submarine arasında tıkanmış durumdayım. iki ürünüde sipariş edip bir noktada tıkanıp iptal edip duruyorum o derece. bu tıkanıklığı geçen senede yaşamıştım ve şu an iki katı fiyatlarla yüzleşmemle sonuçlandı. robot süpürge önceliğim vardı roborock s8 sonic aldım boşaltma istasyonsuz aldığım için aşırı pişmanım.
evimizde iki oğlum ve kedilerimiz var çok çabuk kirleniyor ev, haftalık temizlikçi geliyor. her hafta aynı şikayet "abi bir süpürge alamadın" deyip duruyor . bu yüzden kıl tüy toz performansına takılmış durumdayım ve süpriz macera istemiyorum buda dysona yöneltiyor ancak boşaltma istasyonu olmaması bu konuda dertli biri olarak beni soğutuyor. birde ahşap lambri tavanları olan bölümümüz var. deneyen oldumu bilmiyorum samsung"un mopları ile temizliği olur gibi bir fantazimizde var. kuvvetle muhtemel samsung alacağım ama asıl işi temizlik olan bu meretlerin en iyisini(çoğu teste göre dyson) almamak veya bazı konfor ve fantazilerden (samsung boşaltma istasyonu ve moplarının daha hafif olmasından dolayı tavan temizliği beklentisinden)vazgeçmek zorundayım.
özellikle bespoke moplarını kullanan arkadaşların yorumuna ihtiyacım var bu mop başlığı ile tavan temizliği yapılabilir mi? ve bahsettiğim hususlarda yanıldığım kısımlar var mı ?
-
Ben de aynı şekilde puan kullanıp toz torbası aldım hocam, uzun süre götürür bu yedeklerle beraber. Yalnız süpürgenin borusunu inanılmaz kötü yapmışlar, bir yere dokunduğu anda boyası atıp çiziliyor, plastik bile olsa daha kullanışlı olurdu eminim.
-
Selamlar.Hem tozu çekip hem de yeri paspas yapan bir modele ihtiyacım var.siz ne onerirsiniz? Philipis marka nasildir?
-
borusunun çelik olması pek mantıklı değil hocam, hem üretim koşulları açısından zor,
asıl önemlisi ağır olur.
gençler yırtıyor yine de, 20-25 dakkadan sonra bilekler rahatsız oluyor.
Bu arada bu cihazların hepsi normal süpürgeye göre halıyı daha iyi temizliyorlar zaten, çünkü döner başlığı halıyı teşiyor, ve iyice tozunu vs alıyor.
-
2018 yılında amazondan electrolux ultra captic 99tmt modelini satın aldım. 6 senedir kullanıyorum. Böyle bir çekiş gücü ne philips de ne dyson da var. Halıya oturttun mu artık itemiyorsun :)
-
3kilo toplam ağırlığı. Çok aşırı değil. Ama sağlamlık var. Şahsen memnun kaldım. Diğer arkadaşın dediği gibi emiş gücü çok aşırı iyi diğer pahalı markalara göre.
Bu markanın eski bir modelini kullanıyoruz. Tabii zamanla pilleri zayıfladı, çalışma süresi çok kısaldı.
İçerisinde 3 adet lityum iyon pil var, kalem pile benzer. Pilleri yenilemek istedik, servise sorduk çok yüksek fiyat istediler. Dışarıda yeni pil taktırdık aynı özelliklerde fakat hala şarj süresinde bir değişiklik yok. Daha sonradan öğrendiğime göre pilleri değiştirdiğinizde içindeki kartı da değiştirmeniz gerekiyormuş. Aksi takdirde yeni pilleri bitik olarak algılıyor kullanmanızı engelliyor. Yani sizi servise mecbur bırakıyor. Aslında süpürgeden memnunduk yaşadığımız bu durumdan dolayı markaya mesafeli duruyorum, yine de bir inceleyip görmekte fayda var. Bu cihazın bataryası sökülüp takılabilen türden mi yoksa cihaza entegre mi? Yani yine batarya değiştirmek gerektiğinde servise mecbur mu olacağız?
2,5kg lik Bosch 8.seriyi satacağız boşuna aldık,
bilekler yoruluyor bir süre sonra.
piyasada 1,5kg lik var ama güvenemedim
Biz bosch seri 6 kullanıyoruz (1yıl). Kayın valideme burada ki yorumlara bakarak ve bütçeye göre samsung jet 85 aldık.
Samsung malzeme kalitesi olarak net daha iyi ama halı süpürürken başlık fırçası hafif vuruntu yapıyor, hem de ağır olmasından kolu 2 türlü yoruyor.
Yan yana performans testi yapmadım ama hafiflik ve ergonomi anlamında bosch seri 6 çok daha hafif. Bana göre en büyük ve tek problemi Başlık fırçasına dolanan saçları temizlemek zahmetli. Diğer firmaları bilmiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X