Buradaki yorumlara istinaden Hepsiburadadan jet 85 satın aldım umarım iyi makinedir. Hatuna rezil olmayız. |
Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiye (116. sayfa)
-
-
Ben de aynısını yaptım kargo bekliyorum gözlerim kapalı 😃
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
en hafif model hansigi diye araştırıp karar verirkenn,
Dreame modelleri- veya jet85 ( çok aparatı var çok ayıntı gibi olacak ev- bizde halı bile yok.)
derken bi de bunu gördüm:
kullanan var mı hiç?
www.hepsiburada.comXiaomi Vacuum Cleaner G20 Lite Fiyatı - Taksit Seçeneklerihttps://app.hb.biz/dKBOIZfakNaF -
Bende samsung un kendi sitesinden samsung bespoke siparis verdim. 18bin e 6 taksit yapti.
gecen hafta 16200 e alan mezarci arkadaslara da hayirli olsun 😂 bedava almissiniz valla; bende iphone ile fln baktim fiyat stabil 18999 diyor, hosgeldin5 kuponu ile 18e dusuyor.
aslinda hepsiburadan samsung jet85 alacaktim ancak siyah renk oldugu icin zar zor buna ikna ettim, hanim israrla dyson dedi ama insallah beni utandırmaz 😂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENfER -- 1 Aralık 2024; 9:54:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun. İnşallah yüzünüzü kara çıkarmaz :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gercekten o kadar parayı dyson yerine samsunga mi verdiniz
Samsung süpürge kullandınız mı hocam hiç
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kullandım. Süpürgelerde dyson ve diğerleri vardir. Hani ucuz bir sey olsa al yedekte dursun.
hanim en son iphone 14pm diye tutturmustu 😂 aldigima bin pisman oldum 2 senedir suresi bitsin de satayim diye bekliyorum…
dyson in da abattildigini dusunuyorum…
Iphone piyasanın en kotu telefonudur. Asla verdiğin parayı haketmez. Samsung da keza öyle. Çin de ürettirdigi ürünleri satar. O da markasını kullanır. Ya dyson alin yada ucuz Çin süpürgeler alin. Amazonda bol bol var 3 bin lira. O para samsunga verilmez. Samsungun her tur eşyası var. Bunları üretiyor mu sanıyorsunuz. Tv de bile paneli tcl den aliyor.
ayni paraya dyson da alinabilecek alternatif ne var ki? onu alalim madem :) v12, v15 modelleri 24-25 civarinda fiyatlaniyor.
tercih etme sebebime gelirsek, hanimin robot supurge dahil hicbir torba filtre temizlik isine karismamasi denebilir, evde olmadigim zaman hizlica kullanilabilecek pratik bir cihaz. dugmeye basili tutmak zorunda olmamak, animal baslik, toz torbasi, emis gucu ve agirlik diye cogaltabilirim…
dyson v15 = 240w emis gucu
dyson v12 = 150w emis gucu
iken samsung = 250w emis gucu
dyson v12 = 2.2kg,
dyson v15 = 3kg civarinda iken
samsung = 1.68kg gövde agirligina sahip aparatiyla olsa olsa max 3kilo olur diye dusunuyorum
bunlarin yaninda 10yil garanti ve servis ağı da ayrica sayilabilr, sahsen ben 5-6 yil sorunsuz calismasini yeterli bulup yenisi ile degistiririz diye dusunuyorum.
1 yılı geçmiş olmalı samsung jet-60 kullanıyorum. Alın aldırın. Pili ilk günkü gibi ve mükemmel performansı var. Uzatma borusu bile hor kullanmamam rağmen hala çizilmeden ilk günkü gibi duruyor. Parasının karşılığını fazlası ile veriyor. Alırken denemediğim makine kalmamıştı. Kablolu süpürgem ise miele. 1 yılda 2 kere anca kullanmışızdır.
-
Merhaba Samsung Jet 85 almayı düşünüyorum. Ancak cevap bulamadığım iki soru var. Birincisi batarya Samsung'un sitesinde var ama stokta yok olarak gözüküyor. Batarya bittiğinde nasıl değiştireceğim, orijinal batarya bulunur mu? İkincisi filtre değişimi geldiğinde nereden satın alacağım. Samsung'un kendisi satmıyor. İnternette de Jet 85 uyumlu filtreleri bulamadım. Bu sorular hakkında bilgisi olan var mı?
-
aman diyim hocam,
escudo76
arkadaş bu konuya da gelmiş, sallamalarıyla meşhurdur kendisi
-
Samsung 5 yılda sadece yüzde 30 batarya kaybını vaat ediyor. Bataryayı servisleri arayarak temin edebilirsiniz. Fitresini 2 ayda bir yıkayarak kullanıyorum. Sıkıntı olmadan uzun yıllar kullanılabilir.
-
samsung uzun yıllardır tv'lerindeki panellerini kendi üretir. QD-OLED gibi yeni teknolojilere yöneldikleri için geleneksel LCD panel üretimini 2022 yılında durdurdular. sadece LCD panelleri dışardan alıyorlar, tamamen ekonomik sebeplerden ötürü. üretemedikleri için değil yani :) çamur atacam derken yalan yanlış algılara yol açacak şeyler yazmayın. ayrıca sadece samsung değil sony ve diğer büyük üreticiler de tlc'den lcd panel alıyorlar. geçen sene de oled panel anlaşması yaptılar LG ile. bunlar sektörde olağan şeyler. jet 85 aldım, kardeşimde dyson var. ondan hem daha güçlü hem daha hafif hem de şarjı daha çok gidiyor. malzeme kalitesi de gayet kaliteli. kullanmadan ona o para verilmez falan... bu cümleler kahvedeki dayıların cümleleri hocam kusura bakma. iphone'a da piyasanın en kötü telefonu demişsiniz, aslında size cevap dahi verilmezdi ya neyse :)
-
keşke bu yorumu kendisine cevap vermeden önce görseymişim, zamanım boşa gitmezdi :) boş bir çar olduğu yazdıklarından belli zaten.
-
Bespoke Complete modelini almıştım 18.000'e, bugün teslim edildi. Yanında büyük bataryadan da aldım ayrıca yedek olsun diye. Şu an fiyatlar değişmiş Samsung Shop'ta. Süpürgeyle ilgili merak ettiğiniz şeyler varsa sorabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oyuncu_035 -- 4 Aralık 2024; 19:50:24 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bende o cihazzi kendi sitesinden siparis verdim ancak bir turlu kargoya vermediler. 😒 demek ki garanti ile ilgili fln birseyler olsa aylarca oyaliyacaklar. iptal etmeyi dusunuyorum ciddi ciddi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENfER -- 5 Aralık 2024; 18:35:26 >
30 Kasım Cumartesi günü aldım, dün teslim edildi. Sizinki niye gecikti bilemedim. Garanti konusunda hiç Samsung'a işim düşmedi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X