Şimdi Ara

Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiye (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.349
Cevap
168
Favori
396.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sistemsel sorundan dolayı sonradan bir sıkıntı çıkartırlar mı diye düşünüyorum.
  • Rhaegar_Targaryen kullanıcısına yanıt

Teşekkürler ben de sipariş verdim.

• SalimAydogdu kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam. Sürekli toz torbası sipariş vermek biraz kafamı kurcaladı ama bu fiyata gayet iyi gibi duruyor genel olarak bakınca.

Ben de aldım şimdi 16k'ya. Android uygulamasında da aynı olay oldu, umarım sistemsel sorun diyip iptal etmezler. Bu kadar saattir düzeltemedikleri sistemsel sorun olmaz herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SalimAydogdu -- 21 Kasım 2024; 22:50:49 >
  • pn2121 kullanıcısına yanıt

Düzelmedi hocam bi ara sert zemin başlığında çalışır gibi oldu çalışmıyor yine maalesef.

• en hafif model araştırmam devam ediyor, Dreame modelleri ve JET85 en hafif görünüyor.

ama jet85de bir sürü başlığa boşuna para vereceğim galiba..

evde halı yok.

evde evcil hayvan yok.

hangi başlıklar boşa çıkıyor?

Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiye

Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiye 

• arkadaşlar selamlar dyson almayı düşünüyorum
    gen5e problemli diyolar
    submarine e işlevsiz diyolar bir de bunlarda 4 bin tl kupon varmış o kaçmış 4 bin fazlaya almak istemiyorum açıkçası
    v15 iyiymiş total clean 26 bin tl ama ünite hediyesi yok ama aksesuarlar tam
    veya normalini mi alsam ne yapsam bilemedim ne dersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardelis

arkadaşlar selamlar dyson almayı düşünüyorum
    gen5e problemli diyolar
    submarine e işlevsiz diyolar bir de bunlarda 4 bin tl kupon varmış o kaçmış 4 bin fazlaya almak istemiyorum açıkçası
    v15 iyiymiş total clean 26 bin tl ama ünite hediyesi yok ama aksesuarlar tam
    veya normalini mi alsam ne yapsam bilemedim ne dersiniz
    v15 normale baktım da aksesuarlar yeterli gibi ona karar verdim iyi forumlar
  • greenote vardı, 11. ayda arızalandı. 1 aydır başlık göndermediler. şimdi 2 ay daha dediler. amazon iade edin para yatıralım dedi mecbur iade ettim. süpürgeden memnunduk aslında. şimdi 2,3 katı para verip tekrar süpürge alacağız.

fp önerisi olan?

• Jet85 kafama yattı aslında, günlük kullanımda iş görür gibi ama Bespoke da çok güzel duruyor. Aslında beni cezbeden yanı paspas özelliği oldu ama gerçekten işlevsel mi bilemedim.

Paspas özelliğini bir kenara bırakırsak kendini temizliyor olması aradaki fiyat farkına değer mi, süpürgede temel olarak farklılıklar var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SalimAydogdu

Ben de aldım şimdi 16k'ya. Android uygulamasında da aynı olay oldu, umarım sistemsel sorun diyip iptal etmezler. Bu kadar saattir düzeltemedikleri sistemsel sorun olmaz herhalde

16300'e aldığım süpürge kargolandı dün.

Ben de aldım, teslim edildi dün.
  • Daha dikkatli araştırınca Bespoke Jet'in 2 modeli varmış.

Elite olan model 37 bin civarı, diğerine ek olarak yedek bataryası ve döner ıslak mopu var anladığım kadarıyla.

Complete olan model 19 bin civarı. Yedek batarya ve şarj ünitesi 4.600'e satışta. Islak mop da 3.800'e satışta. Böyle parça parça alınca çok daha hesaplı çıkıyor. Atladığım bir şey mi var?
  • Arkadaşlar Jet85 son zamanlarda fiyat olarak kaça kadar düştü ? Fırsat kovalıyorum hangi rakamlar mantıklı olur
  • noogard kullanıcısına yanıt
    11.11 de Hepsiburada 10.999 TL ye sattı
  • tirabzonli kullanıcısına yanıt
    Güzel fiyatmış bir daha denk gelirse alayım

Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın, benim de bugün teslim edildi. Haber verdiğiniz için tekrardan teşekkürler.

Toz torbası şu an stokta gözüküyor, bence dert değil zaten çabuk dolacağını düşünmüyorum. Aşırı rahatlık sağlayan bir şeymiş, ben çok kullanışlı buldum, süpürgeyi boşaltmak zorunda kalmamak harika.

Sağolun hocam siz de güle güle kullanın. Gerçekten otomatik toz boşaltma büyük rahatlık, toz torbasına da zamanı gelince bakarız artık.
  • Selamlar tüm yorumları okudum paylaşan arkadaşların eline sağlık. Bilenler için tek bir sorum var.

Samsung Jet 85 VS20C8524TB/TR ile Samsung Bespoke Jet AI Complete VS25C9754QG/TR arasında kaldım.

JET 85 şu anda HB da 12 Bin

Bespoke Jet AI ise Samsung kendi sitesinde kuponla 18 bin

Aslında JET 85 alıp geçecektim. Ama BESPOKE'deki TOZ HAZNESİ olayı, toza dokunmadan kullanım açısından kafamı karıştırdı.

Robot süpürgeye yardımcı, kısa süreli ya da robotun giremediği belirli alan temizliği için düşünürsek,

aradaki 6 bin TL lik farka sizce değer mi?

Bu 2 cihaz arasında bu kadar fark var mı?

Kullanan arkadaşlar yazabilirse çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

www.hepsiburada.com
    Samsung VS20C8524TB/TR Jet 85 Şarjlı Dikey Süpürge, 210W Fiyatı
    https://app.hb.biz/MEUv80USqrQE

• verderweremem V kullanıcısına yanıt
    Ben jet 85 den toz boşaltmaya alıştım. Mandalı çekip hazneyi çıkar. Mandalı yine çekip çevirme hareketi ile toz kısmına ulaş. İlk başta anlamamıştım biraz zorlamıştım. Ama şu anda çok basit geliyor bana. Diğerinin bir güzelliği de stand ile gelmesi, duvar delme derdi yok. Yani jet 85 den toz boşaltmak zor değil bence
  • 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.