|
Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiye (115. sayfa)
-
-
Diğerini kullanmadığım için birşey diyemiyorum. Haznesi de öyle kolay dolmuyor. Ama uçuşuyor mu tabii ki biraz var. Bir de haznenin boru gibi olan kısmının içi de toz oluyor. O kısmı bir kaç kere sert zemine vuruyorum ordan da toz çıkıyor baya. Toza karşı hassasiyet olayı varsa öbürü tabiki daha hijyenik. -
Hocam 9 taksiti hangi karta yapıyor -
Akbank ve Garanti denedim ben onlara yapıyordu. Bütün kartlara yapıyor olabilir emin değilim.
-
Hocam birde makineyi kullanmaya başladınız mı 1 torba ortalama ne kadar gider gün ufak tefek süpürmeler için -
Arkadaşlar bir Jet 85 kullanıcıları konusu açalım bence yoksa eğer konusu -
Samsung Jet 85 almayı düşünen varsa,
Hepsiburada da Premium'a Özel 1000 TL'ye 400 TL Kupon Fırsatı
Visa kart kullanıcılarına özel 1000 TL indirim var.
12bin TL ya satılan ürün bu kuponlarla 10.599 TL ye geliyor bilginize.
www.hepsiburada.comSamsung VS20C8524TB/TR Jet 85 Şarjlı Dikey Süpürge, 210W Fiyatıhttps://app.hb.biz/tbnnYm9E6AVz
-
Ben de bu ürünü gördüm almalı mıyım diye araştırırken burada buldum kendimi, baya övülmüş gördüğüm kadarıyla
-
Ben bu urun ile bir üst model toz torbalı olan ile arada kalmıştım
Biri 12bin digeri 18bindi
Ama hepsiburada kampanyasıyla 10500 tl görünce hemen siparis verdim.
11.11 de Hepsiburada 10.999 TL ye satmış en son
Bu kampanya ondan da ucuza gelince paylaşayım istedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi verderweremem -- 27 Kasım 2024; 22:17:14 > -
İyi yapmışsın hocam teşekkürler
ben daha neyine bakmalıyım onu bile bilmiyorum
Beko SD 5141 gördüm fiyatı da uygun ama jet 85 ile aralarında ne fark oluyor, nesine dikkat etmek lazım bilgin var mı?
-
Beko hakkında bilgim yok burada ve İnternet yorumlarında okuduğum kadarıyla Jet85 fiyat/performans anlamında benim için yeterli geldi -
Aynı şeyleri dusunmusuz resmen. bende 1 saat önce 10599 a aldım. 5 ay önce 12 bin kusura alanlar vardı.
Kredi karti kampanyasi 100 puan ekstra gelecek.
Peşine 3 taksit vakif world hayirlisi olsun
Dyson v15 ile benzer özelliklere sahip iki kat fiyata hiç gerek yok.
-
Aynen hocam bonus ile 6 taksit 100 tl bonus puan verdi bana da. Isbank 2 ye bölüyordu. Bonus peşin fiyatına 6 taksit yapti -
Visa kart indirimi nasıl kullanılıyor acaba?
-
Visa logolu kart ekleyince otomatik düşüyor. Bende mastercard mis kayıtlı kartım. HB yeni kart ekle diyip Visa kartı seçtim otomatik düştü -
Ben de düşmedi :/
sanalkart mastercardmış ana kartı ekledim ama düşmüyor
tam niyetlendim indirim düşmüyor :D
-
https://www.hepsiburada.com/dv/premium-visa-kart-indirim-kosullari
- Kampanyadan sadece Hepsiburada Premium üyeleri faydalanabilir.
- 27 Kasım 2024 saat 18:00-23:59 arasında 10.000 TL ve üzerindeki seçili küçük ev aletleri alışverişlerinde 1.000 TL indirim.
Dün gece 12'de kampanya bitmiş gördüğüm kadarıyla
-
Vay arkadaş şansa bak hiç dikkat etmedim kara cumaya kadar gidiyordur nasılsa diye tarihlere de hiç bakmadım :)
-
Hayırlısı olsun hocam belki yarın da başka bir kampanya yaparlar -
Ufak tefek süpürmeler için 1 ay rahat gider diye düşünüyorum, toz torbasının hacmi büyük.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X