hocam gelince de özellikle ağırlığı konusunda yorum bekliyoruz. ben artık kampanya vs kovalamıyorum en hafifi olsun yeter durumundayım. |
Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiye (113. sayfa)
-
-
abi nasıl her işi en iyi yapan orada bir standart oluşturuyosa dyson bu işte oyunu bozdu
dyson gibi son ana kadar gücünde farklılık olmayan aynı prensipte çalışan daha ucuz ürün buluyorsam alırım yoksa dyson devam
-
hocam kaç tl idiquote:
Orijinalden alıntı: SalimAydogduJet85 alacaktım, bitmiş indirimi. Umarım tekrardan indirime girer kısa zamanda
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ardelis
hocam kaç tl idiBen mesajı yazmadan önce 10.500-11.000 civarına satılıyordu. İndirim bittikten sonra 12.500' çıktı.
Şu an 12.000 TL yine. Ben bu fiyata yine almak istiyorum aslında 6 taksit olduğu için ama Kasım sonu indirimleri için bekleyeceğim galiba.
-
geçen hafta jet 85 sipariş vermiştim, elime ulaştı ve hafta sonu kullanmaya başladım. Ort modda yarım saate yakın şarjı gidiyor, bütün evi temizlemeye yetti. Yüksek veya jet moduna hiç ihtiyaç duymadım. Ort mod gayet yeterli ve sessiz. 3 saatte 0'dan 100'e şarjı doluyor. Bence gayet hafif ve malzeme kalitesi güzel. Başlıkları yeterli, hepsini denedim. 11 bine almıştım, benden f/p olarak tam not aldı ki kolay kolay tam not vermem :) Boşuna övülmemiş.
-
hocam merhaba,
ağırlık konusunda detaylı bilgiye ihtiyacım var,
yaşlı insanlara alacağım, en hafif hangisi ise o olsun dediler, bu nedenle ya jet85 ya da dreame modellerinden birine bakıyorum.
1,5kg dedikleri başlıksız, yerde gezdirirken borusuyla filan ne durumda ağırlığı ona bakamıyorum işte bulundugum yerdeki medimarktette yok.
-
Bespoke Jet AI Complete Dikey Elektrikli Süpürge
Sitesinde 19.000 TL + 9 taksit (Mobil uygulama üzerinden HOSGELDIN5 ile 18.000 TL oluyor.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SalimAydogdu -- 19 Kasım 2024; 23:10:41 > -
İyi fırsatmış
Kendi attığım fırsatı kendim alamadım, sabah alırım diyordum eski fiyata geri dönmüş. Gece yarısı başlayan 6 saatlik kampanya mı olur
-
merhaba hocam. öncelikle şunu söyleyelim: bu süpürgelerin en hafifi bile bi süre sonra insanı yorar. nasıl az yorulursunuz anlatayım. süpürürken başlığı yönlendirerek hareket ettirmeniz gerektiğini anladığınızda mantığı çözmüş oluyorsunuz, ben kısa sürede alıştım. bebek arabası sürer gibi düşünün. zaman zaman iki elle kullanmanız gereken anlar da oluyor. süpürgeyi bi odadan diğerine getirirken kaldırarak değil de yine süpüyormuş gibi sürerek götürüyorum mesela. zaten başlık tekerlekli, yağ gibi kayıyor. süpürürkenki açıyı da iyi ayarladığınız zaman neredeyse hiç eğilmeden süpürebiliyorsunuz. demem o ki bu bi kaç şeye dikkat edip olayı çözünce iş kolaylaşıyor, alet zaten piyasadaki en hafiflerinden.
-
Selam arkadaşlar.
Bosch unlimited 10 geldi ancak şöyle bir ses sorunu var.sebep ne olabilir ne önerirsiniz ? mediamarktten online almıştım.
Watch Bosch unlimited 10 | StreamablestreamableWatch Bosch unlimited 10 | Streamablehttps://streamable.com/7fcj7medit ; çözdüm sorunu.arkadaşlar alette çok saçma bir problem var.benden sonra alacak olan varsa uyarmak istedim.
makinenin toz haznesi kapağını makine üzerindeyken açmaya kalkarsanız hazne makineden 3-4 mm ayrılıyor.sonrasında çalıştırırsanız videoda ki sesi yapıyor.hazneyi komple makineden ayırıp tekrar geri takmanız lazım.ses kesiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 20 Kasım 2024; 19:10:47 > -
Kötü olmuş hocam. Bu akşam geri gelir belki :)
Aynı fiyatla kampanya yeniden aktif şu anda. Ben sipariş verdim, düşünen varsa bir baksın.
-
Bu fiyata nasıl düşüyor hocam ayrı bir kod mu var? 18.999 normalde, %5 ile 18.049 a geliyor.
Hocam siz denediniz mi o kodu. Ben de böyle oluyor nedense. S24 Plus a baktım o da öyle
Hosgeldin5 i diyorsun değil mi hocam? O kodla girdim %5 düştü, sende nasıl olduysa %14 15 gibi bir düşüş olmuş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
evet o kod. Ben de bilmiyorum nedenini. Normal hesap
Iphone uygulamasında sistemsel bir sorun sanırım. Ben de iphone telefona indirdim şimdi aynı fiyat çıkıyor :)
Ya öbürünü iptal edin ya da yeni bir tane alıp diğerini da iade edersiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X