az önce sipariş verdim ben de, daha düşer mi bilmem ama ne olur ne olmaz diye 14 gün kutusundan çıkarmayacam :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuheyLan_61 -- 11 Kasım 2024; 14:26:53 > |
Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiye (111. sayfa)
-
-
samsung jet 85 ile Philips Aqua Plus 8000 Series XC8057_01 arasında 2 bin ₺ fark var. philips de ıslak kuru kullanım var ekstra. sizce hangisi alınır arkadaşlar. almışken 1 kere almak istiyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Samsung jet85 ile aynı fiyatlardaki Philips ve Bosch marka süpürgelerden f/p olarak en iyisi Samsung sanırım değil mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Piyasayı gezip geldik Samsung jet85 göremedik jet70 ve jet60 vardı, Samsung jet85 de karar kaldık kampanya bitmeden alalım, bataryasını da ileride düşünürüz.
samsung jet85 düşünüyordum ancak bosch unlimited 10 a fena gözüm takıldı.. 18k fiyatı var..bosch kalitesi bariz belli..canlı da görmüştüm..
ne diyorsunuz arkadaşlar ?
-
hocam aynı kararsızlığı ben de yaşadım. Mediamarktta gittim kurcaladım gerçekten kaliteli alet. hatta geçen hafta hepsiburadada kampanyalarla 15800tl’ye satılıyordu unlimited 10, kartın kesilmesini beklerken kaçırdım o fiyatı. o zaman aralarında 2.8k fiyat farkı vardı o verilirdi diye düşünmüştüm ama şimdi samsung da bayağı düştü ve 7k fiyat farkı var. değmeyeceğini düşündüğüm için jet 85 aldım hepsiburadadan 11000tl’ye.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar Trendyol'dan 9 taksit olunca.. Bosch unlimited gen 10 aldım. kullanan deneyen tecrübe eden tavsiye eden var mı? rakiplerine göre nasıl kötü tercih mi sizce ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi premiumbeyin -- 12 Kasım 2024; 13:59:19 > -
tredyoldan 16.5 a aldım hocam daha uygundu fiyatı
-
Ben de biraz inceledim ama Bosch Unlimited 10 2,9 kg ve 0,4 lt toz haznesi varken
Samsung Jet 85 1,44 kg ve 0,8 lt toz haznesi ile kullanımı daha rahat olur. Dyson genel olarak f/p zayıf gibi. Samsung Jet 85 kullananlar da genel olarak memnun sanki. Var mıdır olumsuz bir yönü acaba? Fiyat bir ara 11 bin olmuş sanırım ama şu anda 11.500 gözüküyor.
Ben Özellikle hafif istiyorum.
Hepsiburada yorumlarda "ağır" kelimesini yazarak baya okudum.
-başlık gelince ağır oluyor
diyorlar genel kanı bu, ama başlık derken neyi kastediyorlar. Kısa başlıklar tamam havaya kaldırlacağı için ağır gelir.
Ama yeri süpürürkenki başlık ağır geliyormuş anladıgım kadarıyla.
1,44 diyince en hafiflerinden gibi görünüyor.
ben de anlamadım başlığın ağırlıgını zemin almıyor mu zaten diye, sağa sola kıvraklığı mı az ki.
-
Valla benim için de öncelik hafif ve kullanışlı olması. Hantal bişey alacak olsam hiç almam evde Dyson süpürge var onu kullanırım. Başlığın ağırlığını zemin alsa da sürekli yerde gitmiyor sonuçta hocam her seferinde kaldır indir yapıyorsun süpürürken.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Biz de bir arkadaşa Hepsiburada'dan 11.000,00 TL'ye Samsung Jet85 aldık.
-
Deneyiminizi paylaşırsanız memnun olurum ben de bu hafta içinde alacağım. Bir de Trendyol‘da o fiyata hangi satıcıdan aldınız.mediamarkt o fiyata iniyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 13 Kasım 2024; 8:41:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam ilk defa böyle bir cihaz aldığım için muadilleri ile karşılaştırma yapamıyorum maalesef. rakiplerine göre artısı eksisi nedir bilmiyorum ama öne çıkan özellikleri şu oldu
ergonomik tasarım
kaliteli malzeme
yüksek emiş gücü
lcd ekran ve farklı süpürme modları
otomatik zemin algılama; örneğin halıda iken çok yüksek çekim gücü ile temizlik yaparken, sert zeminde daha stabil bir çekim gücü uyguluyor.
normal modda yarım saat. turbo modda 12 dakika, düşük modda aksesuarsız 70-80 dk şarj süresi veriyor.
bataryası Universal, diğer şarjlı Bosch ürünleri ile uyumlu.
hocam trendyoldan aldım derya homeydi satıcısı. iş bankasına 9 taksit yaptı. başka trendyol satıcısında da 16900 dü fiyatı.
-
birkaç güne alacağım.kullanıp bilgi verirseniz olumsuz bir yönü varsa memnun olurum.
koltuk vb tozu almak için aparatı yeterli mi acaba ?400 ml toz haznesi yeterli mi ?
shark alacaktım mesela otomatik boşaltma sistemi var ama.içinden aparat çıkmıyor şaka gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 13 Kasım 2024; 12:42:20 > -
işte ben bunu jet85 için yazmıştım hocam
Dreame ler sanki.çok hafif .
Başka ne araştırdınız hafiflik açık ara ön planda benim için de
hepsiburada zammı yapıştırmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuheyLan_61 -- 13 Kasım 2024; 13:57:59 > -
Benim de araştırdığım en hafif ve kullanışlı jet 85 ona da arkadaşın dediği gibi zam gelmiş 12.485 olmuş fiyat.
-
Ben Bizimkiler için alacağım Yaşlı insanlar kolayca bilekleri yoruluyor
elektronik markette diğer modelleri denedik
Orada 2 dakika deneyince hafif iyiymiş gibi geliyor Ama yok 15 dakika içinde baya ağırlaşıyor elinde hepsi.
Dyson filan olacak gibi değil tank gibi, yani çekim gücü gerekirse daha az olsun ama yağ gibi kaysın ve hafif olsun istiyorum
Kağıt üstünde iki buçuk kilo yazanları zaten direkt eliyorum Hiç incelemiyorum bile bir buçuk kilo 1.6 kilo olanları inceliyorum
Dreame modelleri genel olarak kağıt üstünde hafif. ama deneyecek yer yok.
Hepsiburada yorumlarında özellikle başlığı takınca ağır cümlesine takıldım Jet 85 için. Hepsiburada'dan yorumların içinde arama kısmına ağır yazarak bayağı bir yorumları okumaya başladım hepsinde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 13 Kasım 2024; 14:22:46 >
13.500,00 TL oldu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X