Hocam ağır yazılmayan dikey süpürge yorumu yok. Bütün süpürgelerin yorumlarını okudum, hepsinde bir çok kişi ağır yazmış. Neye göre kime göre ağır? İnsanlar mob ağırlığı bekliyor sanırım. Kıyas yapacak başka bi ürün kullanmamışlar ama ağır diyorlar. O yüzden çok dikkate almamak lazım onları. Ağırlıktan ziyade halı üzerindeki hareketi önemli. Zorlanmadan ileri geri girebiliyorsa o ürün yormuyor işte. Sonuçta sırtımıza almıyoruz, süpürüyoruz :) |
Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiye (112. sayfa)
-
-
Premium ile 12.485 şu anda.
-
Başlıksız benim gördüğüm en hafif makine Samsung'da. Başlık takınca ekstra ağırlık mecburen olacak hocam, ince led fırça ile toplam ağırlık 2,43 gözüküyor.
-
o 2,43 kg bilgisini nerde gördünüz hocam?
bu arada yere değmeyen başlıkla ağır olması sorun değil, o şekilde kullanım çok az bir süre içinde yapılıyor zaten.
YEr başlığı takıldığındaki gidişi nasıl asıl o önemli.
-
Yere değmeyen başlık ne demek anlayamadım hocam. Başlıksız makinenin ağırlığı 1,44 kg, ucuna ince led fırçayı takınca 2,43 kg oluyor diğer parçalar hariç sadece led fırça ile. Samsung'un sitesinde var bilgileri
-
Selam tekrardan.mediamarktte 17.500 e geliyor kupon ile ama tek sıkıntısı toz pembe renkli..
fakat şu var kutudan koltuk aparatı çıkıyor ve çok iyi.mağazada denedim.size bu çıkmadı sanırım ?
pembe olması düşündürüyor sadece..ayrıca bosch sstıcılı olanlarda da mediamrktte olmayan bir başlık var sanırım..
aşağıda pembe olan mediamrkt.diğeri bosch vb paket içeriği.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 13 Kasım 2024; 19:24:9 >
-
Hocam eşime sordum gayet memnun kaldığını belirtti
tek negatif yönü biraz ağır olması
ama malzeme kalitesi ve işçiliği çok iyi.
beyaz olanı aldık hocam şimdi farkettim, evet bir aparat daha fazla bunda daha iyi hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi premiumbeyin -- 13 Kasım 2024; 20:19:38 > -
Açıkçası ürünü alacağım kesinlikle ancak MediaMarkt’teki içerikte bir tane halı ve koltuk özel başlığı var, ancak sizdekinde de bir tane ışıklı başlık var koltuk başlığı yok. Hangisi daha avantajlı acaba
-
Hocam beyaz olanın kutu içeriği var bizde. İki başlığı da ışıklı bence o daha mantıklı
-
Jet85 alacaktım, bitmiş indirimi. Umarım tekrardan indirime girer kısa zamanda
-
2. Işıklı olan yumuşak parke başlığı deniyor.onu kullanıyor musunuz ki ? Satıcılar o başlık gereksiz dedi açıkcası.Mediamarktte yorgan ve koltuk başlığı motorlu ve aşırı iyi.bizzat tecrübe ettim.
-
Onu hiç denemedim hocam alt kısmına bastımda standart bir rulo var. Siz kafanıza hangisi yattıysa onu alın. Ben dip fiyat diye beyazı almıştım.
çok detaylıda araştırmadım ama küçük ev aletlerinde bosch markasına güvendiğim için tereddütsüz aldım
-
Bu koltuk aparatı yarın arayacağım ayrı satılıyorsa ve ucuz ise beyazını alacağım.yoksa toz pembesini alırım mediamarktten.
sizin o kullanmadığınız 2. Aparat her yüzeye kullanılır mı sizce? Yoksa kullanılmayacak birşey mi ? Çünkü bu koltuk yorgan aparatı ciddi iyiydi.
-
Hocam basit bir aparat her yüzeyde kullanılmaz açıkçası
yani çok kullanışlı değil bence
-
Şimdi baktım hocam çok fazla parçası varmış jet85 modelin.
Yere değmeyen derken, uzun fırça başlıklar veya koltuk başlığpı ( jet85deki adı evcil hayvan başlığı) gibi başlıkalrdan bahsetmiştim, onlar aradaki Boruyu tamamen cıkararak kullanılıyor o borudan zaten agırlıgı azalıyordur ayrıca onlar öyle çok uzun süre kullanılmıyor.
Ama yere değen başlık direk zeminde kullandııgmız başlıklardan ki onlar daha uzun süre kullanılıyor ev temizliğinde, ama bi yandan da zemin zaten ağırlığın büyük kısmını üstüne alıyor.
ama işte yerdeki kayması hareketi nasıl yumuşak mı durumu da var.
Dreame mdoelleri ve bunun arasında kaldım, zaman olursa diğer ilçedeki büyük medimarkta gidip bakmam lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 14 Kasım 2024; 3:49:46 > -
4 gün önceki indirimden jet85 i almıştık, aynı gün media markt deki tüm süpürgeleri inceledim mağazaya gidince insanın aklı aqua triolara kaydı 9000 serisi fırçanın kendi kendini temizlemesi standı çok şıktı ancak hanıma biraz ağır geldi. Oradan çıkıp samsung bayii ne uğradık jet75 vardı test ettik ve çok hoşuna gitti hafif geldi o sebeple direk hb üzerinden jet85 aldık, burada birçok kez boşuna önerilmemiş gerçekten hakkını veren bir makine fiyatına göre kalitesi gerçekten başarılı herkese teşekkürler.
-
Güle güle kullanın. Bir an önce duvara monte edin :) -
Bizde aldık HB üzerinden 2-3 gün oldu halen gelmedi, bugün dağıtımda bakalım. Her ne kadar HB üzerinden alsak da doğrudan Samsung gönderiyor sanırım çünkü Samsung'dan mesaj geldi ürün kargoya verilmiştir diye.
-
Merhaba arkadaşlar, dikey süpürge almayı düşünüyoruz, samsung jet 85 (daha üst modeli varsa oda olur) bosch unlimited 7, Philips veya dyson
Hangisini önerirsiniz acaba, samsung jet 85 önerilmiş dyson v15 ayarında çekim gücü var deniliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daquied -- 15 Kasım 2024; 22:55:57 > -
Bosch unlimited 10 siparişi verdim az önce mediamarktten.
Satış fiyatı 18.000 tl
Ancak site üzerinden 500 tl kupon.world e de 1000 tl bonus u var mm alışverişlerinin.16.500 e geldi..
Yurt dışı 650 euro olan bir ürün normalde.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X