Şimdi Ara

Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiye (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.363
Cevap
169
Favori
399.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hocam siz de benim gibisiniz anlaşılan. Ben bayadır araştırıyorum. Philips olan kronik tasarım hatalı ve hiç bulaşmayın. Toz haznesi bu şekilde 2'li gibi duranlar eski seri ve Philips geçen sene değişime gitmiş. Yine de ıslak kuru olmasına aldanmayın çok fazla şikayet var ıslak fonksiyonundan.

Samsung'a gelirsek o fiyat etmez. 11 iken iyiydi, alınırdı.

Nilfisk S1 Allergy almaya karar verdim. Telefonla aradım Nilfisk Türkiye'yi oradan ev temizliği bölümünün numarasını verdiler. 16 bin liraya 6 taksit imkanı sundu. P.tesi alacağım. 29 volt bataryası, hepa 14 olması, 290 watt emiş gücü ile kafama yattı. Nilfisk sonuçta süpürge işinde dünya markası.

• 3-4 aydır süpürge arıyordum. Bir sürü model inceledim online olarak yorumları okudum.

Güçlü,bataryası memnun eden ve çok da ağır olmayan bir model arıyordum.

En son bosch unlimited 7 ve 10 arasında kalmıştım. Bir de marka olarak arçeliği sevdiğimden imperium go plus aklımdaydı.

Dün avmye girip bakayım dedim direkt boschlara gittim tabi. Unlimited 7 hafif ve portatif geldi ama çekim gücü titiz insanları memnun edecek seviyede değil normal süpürgeye yardımcı olur ancak. Arçeliği direkt tasarımından dolayı eledim motor fiziki dizayn olarak derinliği fazla kalın yani kullanırken ergonomiyi etkiler.

Mağazadaki bayan ısrarla tefal 13.60 aqua önerdi. Çok beğendim motorun tasarımını öyle güzel yapmışlar ki ince uzun boruya yedirmişler resmen aşık oldum. Dyson ile aynı vakum sistemine sahipmiş. Yanında ekstradan mop da var su haznesi var ön tarafında vakum var devamında ıslak mop var. Yani hem çekiyor ardından da siliyor. Çekim gücü bosch unlimited 7 serisinden bir tık daha fazla.

Tam tamam bunu alıyorum dedim ki yan tarafında 15.60 modelini gördüm. Çekim gücü ana süpürgeye ihtiyaç duymayacak kadar iyi. 230 airwatt diye geçiyor. Bosch unlimited 10 kadar güçlü ve ondan daha hafif. Çok şık standı var tipi herşeyi kağıt üzerinde güzel. Oynar başlıklı araba temizlemek için başlığı da var.

Neyse eve geldim incelemelerim sonucu tefal 15.60 da karar kıldım,ertesi gün annemi de götürüp gösterdim baktığım modelleri ama o da direkt 15.60a tav oldu. 20binliraya 4 taksit teknosadan aldım. 2900liraya da 3 yıl ek sigorta yaptım batarya bozulur biryeri bozulur diye. Biraz naif cihazlar çünkü normal süpürgeler gibi çat pat kullanılmaya gelmez.

Velhasıl kullanım sonrası çıkan kirleri görünce şok yaşadım bu ne diye. Ekstra yatak için olan başlığı denedim. Temiz sandığım çarşaftan bir avuç pudra gibi kir çıktı. Batarya süresini daha deneyimleyemedim ama auto modda üzerindeki ekranda 30-35dk veriyor gayet yeterli olur diye düşünüyorum. Şiddetle tavsiye ederim.

Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiye
    Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.