< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiye (64. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bosch Unlimited 7 alarak eski LG dikey süpürgeyi emekli ettik, şu an Bosch'un resmi sitesinde indirim kampanyası var. Değerli tecrübelerini ve yorumlarını paylaşan herkese teşekkürler, karar vermemde çokça faydası oldu buradaki yorumların.
-
Son modeli mi oluyor bu hocam? Bi de link alabilir miyim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
8 serileri en yeni/üst modeller ama onlarda indirim yok, 7 serisinde var. Ben borusu bükülebildiği için özellikle 7 serisini tercih ettim.
https://www.bosch-home.com.tr/urun-listesi/elektrikli-supurgeler/sarjli-dikey-supurgeler
-
Greenote şarjlı süpürge alan varmı iyimidir acaba ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar bcs711w ile bbs711w arasında ne fark var
Sanırım yanlış yazılmış trendyolda. Bcs712 2 akülü 711 tek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiestoly -- 9 Mayıs 2023; 19:45:36 >
-
Hali hazırda elimde tefal X-pert 3.60 süpürge var onu anneme vermek için dün mediamark tan SAmsung jet 60 aldım. Gerek malzeme kalitesi gerek filtreleme şekli gerekse çekim gücü ile bence bir çok makineden daha iyi. Bu modelin fiyatı 4799 tl. Her iki süpürgeyide aynı halıda denedim. Tefalin toz çıkaramadığı halıdan samsung bir avuçtan fazla kir çıkardı.daha önce bosch 7 seriside kullanmış biri olarak Samsung bu konuda çok çok daha iyi. 3 aydır araştırıyorum denemediğim makine kalmamıştır. Abartmış olmayayım ama kablolu süpürgelere yakın emiş gücü var. Turbo modda halıya yapışıyor ittiremezsiniz.
Samsungun en büyük eksisi;
Yedek parça sıkıntısı: Şuan bazı servisler yok diyor bazıları 2000 tl yedek batarya ücreti diyor. Bir kaç büyük marka harici yedek parça sıkıntısı tüm markalarda var. Bu konuyu en kötü ihtimal garanti sonrası ikinci el bozuk vs. bir makine alıp yedek parça olarak kullanırım. Ben bu makineye 1*-15 bin verseydim bu mantık yanlış olabilirdi. Fiyatı makul olduğundan diğer markaların başlık fiyatına komple bozuk bir makine bulunup parçalarını kullanırım. Hali hazırda evdeki miele süpürgemde bunu uyguladım ve yedek parça sıkıntımı çözdüm. Gerçi ben süpürgeye kasko ve sigortada yaptırdım.
Hala karar verme aşamasında olanlar bence denemesi gerekiyor. Artık herkes aynı makineler üzerine yoğunlaşmış durumda.
Bir link ekliyorum dyson ile karşılaştırma.
VacMaster1991youtube
Check out my Patreon https://www.patreon.com/VacMaster1991?fan_landing=true As an Amazon associate, I earn from qualifying purchases Click here to check out my storefront (Paid Link) https://www.amazon.com/shop/vacmaster1991?listId=3Y4334DZA4FH For recording Nov 2021 and on Canon C100 Mark II Dec 2020 and on Samsung S20 Plus Dec 2019 and on Note 10 Plus May 2018 and on S9+ Pre May 2018 Canon PowerShot SX540https://www.youtube.com/watch?v=Va035RbAs8g
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidrojenperoksit -- 10 Mayıs 2023; 10:38:37 >
-
Bosch unlimited 7 çift bataryalı, samsung jet 70 ve phillips aquaplus 8000 arasında kaldım. V8 absolute sanıyorum bunların seviyesinde değil ama daha pahalı. Boscha daha yakınım fiyatı da daha ucuz.
-
Boschun dezavantajı ağır ve el yoruyor oluşu. Ayrıca başlığıda çok kaba. Bende bosch almak için gittiğimde hanım bu çok kaba daha pratik bişey istiyorum deyince elemiştim. Hepsini deneme imkanınız varsa deneyip öyle alın derim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Samsung servis konusunda sıkıntılı olabilir ki diğer ürünlerinde de bazen bu sıkıntılar oluyor. Böylesine büyük bir firmanın servis ağını düzgün kuramaması çok saçma. Servis sıkıntısından dolayı makineye bulaşmak istemeyen olursa anlayış gösteririm. Ben mediamarkttan aldım ve alırken 790tl karşılığı 1 senelik ek sigorta yaptırdım, bu sigorta ile bir adet batarya değişim hakkı oluyor, sigorta süresi dolmaya yakın başvurur ve pili değiştiririm diye düşündüm ki zaten pil de bu fiyatın altında değildir.
Ben makineyi (jet70) alalı 2 gün oluyor ve eşim çok memnun olduğunu belirtiyor. 2 günlük bir değerlendirme ne kadar doğru olur bilemem tabi ki :) ayrıca bu bizim ilk dikey süpürgemiz onu da belirteyim. Şarjı 3 saat civarında fulleniyor, çekiş gücü gayet iyi zaten günlük kullanımda turboyu geçtim orta seviyeye bile ihtiyacınız olmuyor, ses konusunda çok sesli değil ama çok da sessiz olmadığını düşünüyorum, filtre haznesi de yeterli gibi. Umarım pişman olmayız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Teşekkürler hocam gidip deneyip öyle karar vereyim. Ben normalde altı üstü süpürge nedir ki en iyi yorumu olanı internetten sipariş ederim demiştim de öyle değilmiş
-
Aynen hocam, en güzeli gidip görmek denemek, öyle yorumla falan olmuyor. sonuçta her birinin diğerine göre avantajı ve dezavantajı var o yüzden en iyisi demek yerine içine sineni almak daha mantıklı oluyor.
Bir de ben hava temizleyici arıyordum o esnada dikey süpürge gördüm sonra dedim ki hazır anneler günü geliyor hanıma şöyle ucuz yollu işini görecek 3-4bine bir cihaz alayım da sevinsin, sonra nasıl 8binlik oldum hiç anlamadım valla.
-
merhaba,araştırmaktan gına geldi valla, black and decker çok iyi marka ama biraz ağır 5000-8000 bandında önerilerinize açığım
-
8000 e kadar fiyatı olan, özellikleri kağıt üstünde çok iyi olan ve gayet hafif (1.7 KG) olan Dreame T20 modeli var. Özellikler o fiyata göre çok iyi ama pilin dayanıklılığı konusunda bilgi yok.
xiaomi ye yaklaşmam hocam dreame de onun diye biliyorum. öneriniz için teşekkürler
-
-
Hanım arnica solara dan memnun trendyoldan ucuza satışı var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Philips XC8049 aldık, bir süredir kullanıyoruz. Almayı düşünen varsa olumlu yorum yazmak için girdim başlığa :) Aldığımız günden beri standart süpürgeyi neredeyse kullanmadık, çok güzel bir ürün. Tek şikayetimiz var, o da saç telleri. Maalesef fırçasına doluyor saç tellerini ve elle temizlemek gerekiyor belirli aralıklarla. Bu durum da zaten fırçalı süpürgelerin hemen hepsinde var sanırım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X