Şimdi Ara

Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiye (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.392
Cevap
172
Favori
404.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam hayırlı olsun. Bosch aldınız. Peki son durum nedir ? Ultimede 7 düşünüyorum. Pişman eder mi ? Yoksa alternatif mi bakalım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • unexpected_09 U kullanıcısına yanıt

Hocam ben geçtiğimiz aylarda Bosch nin sitesinden 5 amperlik batarya alacaktım ancak stokta yoktu stoğa girer girmez aldım gelen batarya 2021 üretimi geldi sorun etmedim bataryalarda raf ömrü önemlidir ancak 2 yıl olduğundan uğraşmadım. Demem şu ki olabilir stoğa yeni giren bataryayı sipariş vermeme rağmen 5/2021 üretimi geliyor..

batarya farklı yerde üretiliyor makine farklı yerde bu yüzden üretim tarihleri değişik olabilir 1 yada 2 yıl geri olabilir iki batarya arasında fark olabilir bu sebepten mide bulanacak bir durum bence yok ancak bataryayı kullanılmış yada biri jelatinli ötekisi değil, kutunun orijinal bantı açılmış vb bunlar sorun ama bir problem olacağını sanıyorum ana makine temiz haznesine toz girmemiş ise kendini belli eder en fazla bataryayı takıp makineyi çalışıyormu diye denenmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer135 -- 26 Mayıs 2023; 19:55:36 >
  • hidrojenperoksit kullanıcısına yanıt

Sadece yetkili servisten alınması tekel olması bakımından sorun ve 38w gücündeki bir batarya için pahalıymış Bosch 5a/h 90w batarya 1350 tl hemde servis değil kendi sitesi ayrıca her türlü nalbur, Hepsiburada, n11 gibi platformlarda bulunabilir ve şarjlı matkapta da kullanılabilir olması çok daha mantıklı yapıyor bence.

• zafer135 kullanıcısına yanıt

Hocam çok teşekkürler, normal bi durum o zaman. Makine temiz bi problem görünmüyo, tarih kafamı karıştırdı. Geri göndermeme gerek kalmadı, bilgilendirme için tekrar teşekkürler.

• cfk C kullanıcısına yanıt

merhaba bu ürünü aldınız mı?

• shark1907 kullanıcısına yanıt

Hocam ülkemizde de listeye alınmış stoğa girer girmez bende birtane alacağım sizinde bilginiz olsun.

• artexalp kullanıcısına yanıt

Hocam ertesi gün iade edip Samsung jet 70 aldık, şimdilik oldukça memnunuz.

• mynak19 kullanıcısına yanıt

Bence doğru tercih yaptınız. Bende jet-60 kullanıyorum çok memnunum. Bosch a göre ergonomisi kullanım kolaylığı çok daha iyi. Jet-70 ile aynı sadece başlık farkı mevcut. Samsung fanı değilim ama bence fiyatına göre diğer makinelerle kıyaslandıklarında jet serisi oldukça iyi. Temizlemesi de çok kolay.

• Samsung da yeder batarya durumu nasil? Kolayca bulunabiliyor mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sekojan S kullanıcısına yanıt

En kolay batarya boschda bulunabiliyor. Bu çok konuşuluyor ama ben 2.bataryaya daha hiç ihtiyaç duymadım. Ne zaman ömrü biter o zaman gerekli olacaktır. İzmir servis ile yazışmalarımda ellerinde olduğunu öğrendim. En kötü aliexpressten alınır.

• Batarya onemli hocam ya. Ev buyuk oldugu icin 2. bataryaya ihtiyacim var bu yuzden hala arastirma icindeyim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sekojan S kullanıcısına yanıt

130 m2 de batarya yetiyor. Bulunduğunuz ildeki servisten batarya bilgisi alabilirsiniz. Çift batarya isteyenler için bosch daha iyi seçenek

• artexalp kullanıcısına yanıt

almamla iade etmem bir oldu, gücü çok düşük

• Zangieff kullanıcısına yanıt

Hangi makine?

• Samsungda yedek batarya istanbul da 2 yetkili serviste yok. Fiyat bilgisi de yok. Ama formda bazı arkadaşlar nasıl öğrenmişlerse fiyatının 2500 civarı olduğunu yazmışlar. Kısacası hem yedek batarya yok olsada çok pahallı. Ve bu cihazlar kullanımına bağlı olarak ileride kesinlikle yeni bataryaya ihtiyaç duyacalar. Samsung bir seçenek olmamalı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ferfecirkoooo F kullanıcısına yanıt
    Ben de forumda batarya ile ilgili yazılanlara istinaden Samsung Jet 60 aldım bir hafta önce. Bu süpürgeyi üretip satanın bataryaya çözüm bulamayacağını düşünmek istemiyorum. Batarya ömrünü tamamlayana kadar yedek batarya satın almayı düşünmüyorum zaten. İhtiyaç olduğunda pahalı da olsa alacağız zaten.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mynak19 kullanıcısına yanıt

Piyasada aynı fiyat üzerinden çok fazla haz olunca. Türkiye de yeterli inceleme yok. Sadece sponsor incelemeler oda tarafsız gelmiyor bana. Boch aksesuarlar ile fiyatı iyi duruyor ama hanım kullanacak sonuçta ağrılık önemli. Samsung fanı değil aksine pekte sevmem bu şirketi. Lakin Dikey Süpürge de herhalde beni de çekecek. Acaba tam olarak nereden aldınız ? Ürün linki var mı ? Ve paket aksesuar farkı olan başka durumları var mı ?

• Batarya izmir servisinde mevcut 2500 tl. ama aliexpressten de getirileblir. Önce bi bitsinde o zamana kadar bataryasıda yaygınlaşır. Eğer çok satarsa yedek parça satan sitelerde muadil bataryalar olabilir.

Yedek batarya almayı mantıklı bulmuyorum. Çünkü takıp çıkarmakla kimse uğraşmadığından yedek olan batarya çok kullanılmıyor ve kullanılmayan batarya daha çabuk ölüyor. Batarya bitince almak daha mantıklı. Bosch çift bataryalı almak istediğimde ikinci el ilanlarına baktım ve genelde yedek batarya ölü çalışmıyor şeklinde ilanları gördüm. jet-60'ın fiyatı göz önüne alındığında bozuk bir makine bulunabilirse hem bataryası hemde parçaları batarya fiyatına alınıp yedek parça olarak kullanılabilir. 4800 tl bu cihaz .çin çok uygun bir rakam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidrojenperoksit -- 29 Mayıs 2023; 10:58:13 >
  • Ferfecirkoooo F kullanıcısına yanıt

Samsung yılda 100 döngü kullanımla 5 yıl boyunca pilin %70 kapasitesini koruduğu ifadesini kullanıyor Jet 60 için. Makineyi 3 günde 1 kullansan ortalama olarak 5 yılda pil tamamen eskimiş olmayacak. Pil konusu çok dert edilecek gibi değil.

• ultiMance kullanıcısına yanıt

Evet mantıklı bir yorum. Zaten 5 yıl bu makineyi kullanabilirsek bu süre benim için yeterli.Sonuçta verilen ücret belli. Özekllilke turbosu çok güçlü aletim. Arabanın içinde en küçük toz vs bırakmıyor.

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.