Şimdi Ara

Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiye (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.392
Cevap
172
Favori
404.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sizlerin önermeleri ve fikirleri ile jet70 e bayağı karar vermiş bulunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba dyson v10 extra ile bsc 8214 unlimited8 arasında kaldım. Sizce hangisi alınmalı ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bennett.antony B kullanıcısına yanıt

Aşağıdaki ürünü 2 aydır kullanıyorum ve çok memnunum. Dyson a fazla para vermeye gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnamedist -- 30 Mayıs 2023; 11:35:28 >
  • Bosch dik süpürge kullanıyorum. Bataryayı harici şarj etmek için Bosch'un sitesinden aşağıdaki şarj aletini 877 liraya aldım. Fiyatı çok iyi ve hızlı şarj ediyor. Benim gibi çift batarya kullananlar için ideal bir ürün tavsiye ederim. Stok sınırlı bitmeden alın derim. Bir çok yerde 1800-1900 liraya satılıyor. Modelin tam adı Bosch AL 1880 CV

ev ve bahçe aletleri
    Şarj cihazı AL 1880 CV 18 Volt Lityum İyon sistem aksesuarları | Bosch DIY
    https://www.bosch-diy.com/tr/tr/p/sarj-cihaz%C4%B1-al-1880-cv-1600a011tz

• unnamedist U kullanıcısına yanıt

MediaMarkt ta çift batarya, tek bataryadan ucuz. Aralarındaki fark nedir biliyor musunuz? Bir de BBS8214 modeli var hangisini önerirsiniz?

• artexalp kullanıcısına yanıt

hocam ben mediamarkttan almıştım, alırken 1 yıllık sigorta yaptırdım 800tl civarıydı sanırım. Bu sigorta ile birlikte 1 sene içerisinde ücretsiz olarak pil değişim hakkı var, e zaten bahsedildiği gibi pil fiyatları 2k üzeriyse onu da düşünebilirsiniz.

• GameGame G kullanıcısına yanıt

Kutu içeriği farklıdır muhtemelen.

• Merhaba,

Aşağıdaki iki model arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim? Dyson 10bin tl - Bosch 11bin tl

Dyson Cyclone V10 Origin ile Bosch BCS8214PRQ Serie 8 Unlimited Gen2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vandamme -- 30 Mayıs 2023; 17:13:6 >
  • vandamme kullanıcısına yanıt

fiyatları nereden aldınız bilmiyorum ama Bosch mediamarkt da 8000 lira.

• Ben bsc8214 ile v10 extra arasında kaldım ve dyson aldım. Bosch güzel ama kaba ve ağır. Dyson daha pratik geldi. Bir de model yükseltmek istediğimde dyson a alıcı çıkarken bosch u çöpe atmak gerekecek..

Fiyat cift batarya icin gercekten uygun. Degerlendirecegim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir batarya 5 yılda sağlığından 30 kaybederse demekki 2.5 sene sonra 15 kaybedecek. Bunlar yaklaşık doğru orantılı rakamlar. Kısacası 2 sene sonra gibi batarya çok erken bitmeye başlayacak. Zaten bu normal bir durum cihazı düzenli kullanırsanız. Normal olmayan SAMSUNG servislerinde yeni ürün olmasına rağmen batarya olmaması ve fiyat bile söyleyememeleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferfecirkoooo -- 31 Mayıs 2023; 1:26:59 >
  • Araştırmalar ve karşılaştırmalar sonucu greenote gsc50 dikey süpürgeye karar verip aldım. Elime ulaştığında yorumlarımı yazacağım.

• hidrojenperoksit kullanıcısına yanıt

Merhaba jet 60 almayı düşünüyorum fiyatı uygun geliyor alsam üzer mi acaba

Hocam ağırlık konusu ne durumda? Samsung daha hafif diye ona geçenler oldu. Apart çokluğu hala Bosch ile kafamı kurcalıyor. Özelikle ultimede 7 felan

• artexalp kullanıcısına yanıt

Ben ve eşim rahat şekilde kullanıyoruz. Ağırlık bizi rahatsız etmedi. Tabi bu insandan insanada değişir. Aparat noktasında ana başlık dışında bir kaç başlık kullanılıyor. Onlarda yeterli geldi bana.

• Samsung Jet 70 ile Bosch BCS8214PRQ arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim. Ortalama aynı fiyatlarda bir robot süpürge ile kullanmak istiyorum. Sizce mantıklı mı?

• pylz P kullanıcısına yanıt

Nerden aldınız hocam, toplam kaça maliyeti oldu ve gelince kullanımı hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Ben de düşünüyorum bu cihazi

• mamigo kullanıcısına yanıt
    Amazondan aldım. Youtube ve amazondaki yorumlar videolar beni ikna etti. Dysona tonlarca para vermek yerine bu ürünü tercih ettim. Tabi ki bilgilendiririm. Biz de heyecanla bekliyoruz umarım söylendiği kadar iyidir.
    Fiyatı ithalat ücreti ile birlikte 2872 tl ye denk geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pylz -- 2 Haziran 2023; 16:1:48 >
  • krydnsmzz K kullanıcısına yanıt
    Ben çok memnunum fiyatına göre gayet iyi.

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.