Şimdi Ara

Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiye (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.392
Cevap
172
Favori
404.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hayırlı olsun. Bizde çok memnunuz. 8 serisi ile ilgili pek şikayet ve kronik problemde yok. Dyson v11 ile karşılaştıryorlsr yurtdışında. Fazla para vermeye gerek yok. Herkese tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu akşam 21.00 civarı MediaMarkt’a Bosch BCS8214PRQ Çift Bataryalı modeli almak için gittim, ellerinde kalmadığını söylediler, internet sayfasına stok gözüktüğünü söylediğimde ise bu gün tek bataryalı satıp çift bataryalı verme gibi bir karışıklık olduğunu vs iddia ettiler. İnternetten sipariş edip bu mağazaya getirtin burdan alayım dediğimde de karaborsada, ürün bulunmuyor, internetten alsanız size teşhir yollarlar, stokta olmadığı için bu fiyat, satın alma ekranına geldiğinizde ürünün teşhir olduğunu söyler vb gibi anlamsız konuşmalarla karşılaştım. Tek bataryalı olanı satmaya çalıştılar, genel olarak çalışanların tavrını ve ilgisini beğenmediğim için mağazadan çıkıp internet sitesinden çift bataryalısını aldım. Umarım mediamarkt teşhir veya tek bataryalı göndermek gibi bir saçmalık yapmaz çünkü internette okuduğum kadarıyla tek batarya gönderilenler olmuş.
    Onun dışında teşhir cihazı inceledik. Bütün markaların stantlarının önünde duran farklı halılarda deneme yaptım, eco modu hepsinde biraz zayıf geldi, turbo modu bazı halılara cidden yapışıyordu, en ideal mod auto gibi sanırım. Evdeki halılardaki çalışma durumuna göre karar vereceğiz moda artık :) Malzeme kalitesi harika değil ancak ortalamanın altı da değil, bazı yorumlarda ağır demişlerdi, ağır olduğunu düşünmüyorum. İlk izlenimlerim bunlardı, umarım çift bataryalı sıfır cihazımız elimize sağsalim ulaşırsa tecrübelerimi aktarırım yine :) İyi forumlar..

• uawnu kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam. Ben de akşam üzeri 4-5 gibi sipariş çekmiştim çift bataryalı olanı. Mağzada deneme şansımız yoktu. Biraz sürpriz olacak bize. Fiyatlar bir anda artmaya başlayınca çektim siparişi. Umarım ikimize de sorunlu ve eksik ürün göndermezler. İade süreçleri ile uğraşmak can sıkıcı oluyor. Hele ki fiyatlar yükselir iken. Tercih etme nedenim ise. 7 serisi 8bin TL üzerinde fiyatlara fırlama olunca, ne kadar kötü olabilir ki diyerekten 8 serisi söyledim. Kısmet iyi gelir inşallah. Hanımdan fırça yemeyelim 😅😅

• Philips 9000 serisi aldım on numara süpürge.

• unnamedist U kullanıcısına yanıt

Açıkçası electrolux daha önce de bahsettiğim gibi hem daha kaliteli hem de daha güçlüydü ayrıca içinden gayet işlevsel aksesuarlarla birde stand çıkıyordu ancak benim için ilave süre eklenebilmesi ve batarya ulaşılabilirliği daha önemli bir unsurdu. Zaten bosch ya da electrolux farketmeksizin filtreleme sorunu yaşatacağını düşünmüyordum. Emiş gücü çok yüksek değil turboda dahil hatta buna rağmen bazen halılara çok yapışınca fırça kendini emniyete alıp durduruyor. Aynı olay dysonda da vardı. Zaten gerek duymuyoruz turbo moda sadece yatak ve koltuk üstünü süpürürken iki kere falan turbo kullandık. Auto ise genel olarak tek bataryada tüm evi dolanmaya yetiyor. Zaten evimizde deli gibi çeken bir bosch süpürge ve rainbow temizlik robotu varken bu pratik süpürge bizim kurtarıcımız olmuş durumda. Benim durumumda olanlar ve küçük evi olanlar uygun fiyatken kaçırmasın yavaş yavaş farkediliyor bu makine çünkü :)

• Robot süpürge olmasına rağmen çocuğun anlık dağıttığı pislikleri toplamak için hoover h100 aldık, çok baktım ama bulamadım ben bunu sürekli şarjdamı tutacağım yoksa dolduktan sonra bataryadan fişi mi çekeyim onu göremedim

• Samsung BESPOKE JET AI Dikey Süpürge ve Paspas

Şarjlı Dikey Süpürge TavsiyeRobot Kafalaryoutube
    Samsung, Dünyanın İlk UL Onaylı Yapay Zeka Gücüyle Çalışan Akülü Çubuklu Elektrikli Süpürgesi olan Bespoke Jet™ AI'nın Küresel Lansmanını Duyurdu. Bu hafif elektrikli süpürge, kategori lideri AI teknolojileri sayesinde gelişmiş temizlik deneyimleri ve birinci sınıf kullanılabilirlik sunar. Samsung Electronics bugün, 280W1'e kadar emiş gücü, kendi kendini boşaltan gelişmiş Hepsi Bir Arada Temiz İstasyon™ ve yapay zeka (AI) ile şirketin şimdiye kadarki en güçlü kablosuz elektrikli süpürgesi olan Samsung Bespoke Jet™ AI'nın yakında dünya çapında piyasaya sürüleceğini duyurdu. ) tabanlı işlevsellik. Ismarlama Jet™ AI, Haziran ayından itibaren Avustralya, Avrupa2 ve ABD dahil olmak üzere dünya çapında pazarlarda bugünden başlayarak ön siparişlerle satışa sunulacak. 250 W ve 280 W modeline sahip olan Bespoke Jet™ AI, iki eskimeyen Ismarlama renkte mevcuttur: Saten Siyah ve Saten Greige. Samsung'un Şimdiye Kadarki En Güçlü ve En Uzun Ömürlü Kablosuz El Süpürgesi Bespoke Jet™ AI, 280 W emiş gücü ve 730 W maksimum tüketim gücü ile onu Samsung'un bugüne kadarki en güçlü vakum motoru yapan güçlü HexaJet Motora sahiptir. Sadece 150 gr ağırlığındaki bu ultra hafif motor, konforlu bir temizlik deneyimi sunarken, önceki modele göre emiş gücünde %25 artış5 ve %52 motor verimliliği sağlıyor. Kullanıcıların şarj etmeyi bırakmadan daha uzun süre temizlik yapmasına olanak sağlamak için Bespoke Jet™ AI, herhangi bir Samsung kablosuz elektrikli süpürge arasında en uzun tek pil çalışma süresi olan 100 dakikaya kadar kullanım sunar. 4.500 mAh pili, önceki modele göre %80 daha fazla kapasiteye sahiptir ve performansının %70'ini 500 döngüye kadar korumak üzere optimize edilmiştir.6 Ismarlama Jet™ AI ayrıca çeşitli fırçalar ve diğer aksesuarlar içerir. Aktif Çift Fırça, her tür zeminde verimli temizlik ve karanlık noktalardaki tozu vurgulamak için yerleşik LED aydınlatma sunarken, Slim LED Brush+, daha zorlu alanları etkili bir şekilde temizlemek için LED aydınlatmanın yanı sıra yüksek manevra kabiliyetine sahip bir tasarıma sahiptir. Cihazın ve fırçalarının daha rahat saklanması için Aksesuar Yuvası, kullanıcıların cihazlarını istedikleri yerde saklamasına olanak tanır. Olağanüstü Akıllı Temizlik Deneyimi için Yapay Zeka Tabanlı Temizlik Samsung'un AI Optimum Teknolojisini kullanan tamamen yeni AI modu ile Bespoke Jet™ AI, çok çeşitli ortamlara hitap ederken daha etkili bir temizlik deneyimi sağlar. Bespoke Jet™ AI, önde gelen bağımsız bir güvenlik bilimi kuruluşu olan UL Solutions'tan bir AI doğrulaması sunan ilk kablosuz elektrikli süpürgedir. AI Temizleme Modu, hem optimize edilmiş temizlik hem de maksimum pil verimliliği sağlamak için zemin tipini belirlemesine olanak tanır. AI Temizleme Modu ile Bespoke Jet™ AI, önce emme hareketi denetleyicisi aracılığıyla karşılaştığı fırça yükünü ve ayrıca basınç sensörleri aracılığıyla hava basıncını algılar. Bu veriler daha sonra yerleştirildiği zemin tipini sınıflandırmak için analiz edilecek ve optimum emiş gücü ve fırça dönüş hızını sağlamak için ortaya çıkan algoritma otomatik olarak uygulanacaktır. Bespoke Jet™ AI'nin AI Temizleme Modu, Active Dual Brush ile birlikte kullanıldığında pil tüketimini %14'e kadar azaltabilir ve manevra kabiliyetini %6'ya kadar artırabilir. Slim LED Brush+ ile birlikte kullanıldığında pil tüketimi %21'e kadar azaltılabilir ve manevra kabiliyeti %8'e kadar artırılabilir. Bespoke Jet™ AI'nin Yapay Zeka Temizleme Moduna ek olarak, SmartThings ve Akıllı Wi-Fi bağlantısı, kullanıcıların akıllı kendi kendine teşhis işlevi aracılığıyla en yüksek performansı korurken daha etkili temizlik deneyimleri sağlarken elektrikli süpürgelerini ve işlevlerini özelleştirmelerine olanak tanır. Yükseltilmiş All-in-One Clean Station™ ile Daha Hijyenik Deneyimler Bespoke Jet™ AI'nin yükseltilmiş Hepsi Bir Arada Clean Station™, daha hızlı ve daha hijyenik temizlik için çöp kutusunu otomatik olarak boşaltmak üzere Air Pulse teknolojisinden yararlanır. Çöp kutusu boşaltılırken, All-in-One Clean Station™ Air Spin Edge teknolojisi, çöp kutusunun ızgarasına sıkışmış olabilecek kalan saçlar da dahil olmak üzere atıkları boşaltmak için Dönen Siklonu 1.000 RPM'ye kadar bıçak hızında döndürür. Geliştirilmiş All-in-One Clean Station™, her kullanımdan sonra kapağını otomatik olarak kapatabilir ve ince tozları hapseden %99,999 Çok Katmanlı Filtreleme Sistemi ve daha fazlası için %99'luk gelişmiş tüy giderme oranıyla daha güçlü toz yönetimi performansı sunar. verimli çöp kovası boşaltma. Bespoke Jet™ AI'nın kullanıcılara ihtiyaç duydukları artırılmış cihaz çalışma süresi, kolay manevra kabiliyeti ve hijyenik çöp kutusu boşaltma deneyimleriyle desteklenen akıllı, güçlü ve kapsamlı temizlik deneyimlerini nasıl sağladığı hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen Samsung.com'u ziyaret edin. #Samsung #bespoke #dikeysüpürge
    https://www.youtube.com/watch?v=pUWP7m8jkPU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oqi -- 13 Haziran 2023; 11:33:58 >
  • merhaba, evde.robot supurgenin yanina birde 5k butce ile bir sarjli supurge ariyorum. gozume takilan.modeller bosch bbs611 bsc ve philips fc 6724/01 modeli gozume takildi ne tavsiyr edersiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2 sayfa önce bir arkadaşın mesajında gördüğüm Greenote gsc50 modelini Amazon dan sipariş vermiştim. Bugün ürün teslim edildi. İlk izlenim olarak memnun kaldık. Çok ağır değil, çekim gücü yeterli geldi bize, kendi kendine dik durabiliyor, boşaltması kolay. Plastik kalitesi biraz düşük hissettiriyor. Uzun vadede ne olur onu göreceğiz. Dyson v12 ile bir kıyaslama yapar tekrar görüşlerimi yazarım.

Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiye

• YuXeXeX Y kullanıcısına yanıt

Bu iki ürün arasında kaldım bende , karar veremiyorum greennote alıcam galiba siz neye karar verdiniz.

• Greenote gsc50 yi dyson v12 ile kıyasladım. Halıya tuz şeker çay döktüm. Dyson oto modda greenote düşük modda denedim. Dyson tek seferde yerdekilerin aldı, greenote 2 seferde aldı. Onun haricinde dyson un süpürge ucu ile birleşim noktası biraz daha esnek sağa sola tam yatabiliyor, koltukların altına girerken daha rahat. Dyson Full güç modunda biraz daha güçlü geldi bana. Greenote un avantajları hafif, daha sessiz ve kendi ayakta durabiliyor. Plastik kalitesi olarak da dyson da pek iyi değil. 6 aylık üründe alt kısımda çatlama oldu (fotoda bantlı yer) Arada 6 kat fiyat farkı var. Eğer robot süpürge yanına ikinci süpürge olarak uygun bişey düşünüyorsanız Greenote iş görüyor. Tabi uzun vade de ne olur onu kullandıkça göreceğiz.

Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiye

• zafer94 kullanıcısına yanıt
    Hocam hiç sorma. Dyson v12 plus aldım. 1 ayı geçmiştir alalı. Ana süpürge olarak kullanmaya başladık.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Buradan aldığım bilgi doğrultusunda Samsung Jet 60 işimi görecek düzeyde bir süpürge. Jet 70 serisinden var olan turbo başlığı sonrasında oluşabilecek ihtiyaç dahilinde Jet 60 a takabilir miyiz bilgisi olan var mı? Bir de Media Markt personeli yapılacak en alt seviyedeki kasko kapsamında dahi 1 yıl içerisinde ücrretsiz pil değişimi yapılabileceği söylendi. Bundan faydalanan var mı aramızda? Teşekkürler..

• b1rbaglamroka kullanıcısına yanıt

Bende aynı düşünceyle jet-60 aldım. Çokta memnunum. Jet-70 in başlıkları 60 da kullanılabilir. Sigortayı alırken bende yaptırdım işe yararmı zaman gösterecek. 1 yıl içerisinde batarya sorunu yaşarmıyım sanmıyorum.Çünkü samsung 5 yıl kullanımda bataryanın %70 kapasitesini koruyacağını söylemekte.

• hidrojenperoksit kullanıcısına yanıt

Güle güle kullanın, hayırlı olsun. Nereden aldığınızı ve fiyatını sorabilir miyim? Bir de en düşük kaskoya pil değişimi dahil mi?

• b1rbaglamroka kullanıcısına yanıt

2 ay önce mediamarkt te 4700 dü fiyatı. Düşük kaskoya pil dahil. Ama pil konusunda samsung 5 yılde %70 ini koruyacağını söylüyor. Şuan pil konusunu düşünmüyorum.

Merhabalar. Bende samsung jet60 almayi düsunuyorum. Sadece kafamı karistiran bu baslik olayi bi basliga arada 2500 tl oynuyor. Jet60 daki baslikta gayet is goruyor sadece dez avantaji robot supurgedeki gibi haftada birkez dolanan saclari temizleyecegim.

Ben de aldım. Media Markt 5000TL. Kasko olayını gereksiz gördüm. Bi 5 sene götürür sanırım bu pil sonrasında zaten o zaman düşünürüz :) Sonuçta fiyat olarak uygun geldi. Fikir ve yardımlarınız için teşekkürler. 🙏🏻

• pylz P kullanıcısına yanıt

memnun musunuz, tavsiye eder misiniz?

• Samsung düşünenler bataryası bittiği zaman bataryasını nereden alacaksınız? Çünkü hiçbir servislerinde yok. İleride yeni modelleri çıktığında mümkün değil orijinal batarya bulunmaz. Gerçi şu an bile yok. Aliexpress de bile muadilleri yok. Hatta fiyatını öğrenmek istemiştim hiç bir servis fiyat bile veremedi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.