Havaya kaldırdığımda çok az, yerle temas ettiğinde duyulacak kadar ses yapıyor. Motor sesini bastıracak kadar çok değil. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiye (71. sayfa)
-
-
Dyson çok afaki fiyatlara çıkınca dikey süpürge olarak PHILIPS ve BOSCH arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz? Özellikle philips öneriyorlar ama yine de sizlere sormak istedim.
-
max. 10 bin civarında fiyatlı hangi dikey süpürgeyi önerirsiniz acaba?
-
Philips dik süpürgeylerde kronik tuş kırılma problemi var. Bosch aldık 4 aydır kullanıyoruz çok memnunuz. Değişir batarya olması büyük avantaj.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Buradaki yorumlara istinaden Samsung Jet 60 ile aranıza katılmış bulunmaktayım. Teknosadaki satıcı Arnica Solara almamız yönünde eşimi çok kandırmaya çalıştı ama sonuç olarak bütçe mevzusu ağır bastı. 1-2 sene hayatımıza olan etkisini deneyimledikten sonra gerekirse daha üst modele yöneliriz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Samsung jet 60 modelinde evcil hayvan başlığı varmı
Evde çok tüy dökülüyor buna uygun makina tavsiyeniz var mı max 10bin TL civarı?
-
Jet 60 modelinde evcil hayvan başlığı yok maalesef. Sizin bütçenize uygun evcil hayvan başlıklı bir model var mıdır tam bilmiyorum. Daha bilgili arkadaşlar tavsiyede bulunursa isabet olur.
-
2-3 yıldır Xiaomi Mi Handheld 1C Kablosuz Şarjlı Vakum Süpürge kullanıyordum çok memnunum ama annemin kendi süpürgesi bozulunca ona verdim. 10 bin lira altı ürün tavsiye edebilecek var mı?
Xiaomi g10 veya Dreame v10 kullanan var mı? Tek kriterim şarj edebilen ünitesi olmalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi üç f -- 18 Temmuz 2023; 15:0:39 > -
Watt değeri iyi, sorun çıkarmayan, çok ağır olmayan bir süpürge bakıyorum 8 9 bin tl max
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 19 Temmuz 2023; 14:27:42 >
Merhaba
Samsung jet 60 ı 1.5 ay önce falan aldım, aracımı kendim temzileyen biriyim, hem evde hem de arabada kullanabileceğimi düşündüm fakat biraz yanılmışım.Başlıkların hiçbiri araç için uygun değil, işin ev kısmına gelirsek orta modda gayet yeterli bir süpürme yapıyor ve ortalama 15-20 dakika çalışma süresi veriyor fakat bendeki cihazda turbo modda cihazın şarjı sanırsam 5 dakika bile gitmiyor. Tam test hiç yspmadım ama misal iki diş şarj varken 3-4 dakika süpürmede şarjı. bittiğini gördüm. Bataryada sorun var desem orta modda bu kadar çalışma süresi vermezdi. Yine de merak ettim, kullanan arkadaşlarda turbo şarj süreleri bu şekilde mi yoksa bendeki cihazda bir anormallik mi var.
Biz yeni aldık cihazı. Orta güçte tam yarım saatte şarjının bittiğini söylüyor hanım. Turbo modu 100-0 arası denemedik ama.
Ben de epey bi zamandır şarjlı dikey süpürge bakıyorum. Turbo fırçası olması bile çok önemli değil ama bir türlü şöyle sağlam sorun çıkarmayacak bi ürün bulamadım hepsinin ayrı bir sorunu var. Kiminin şarj, kiminin malzeme, kiminin ağırlık, kiminin servis yedek parça sorunu var. Aklıma yatan electrolüx ergorapido vardı onun da ileriki zamanlarda pil sorunu çıkıyor pilini değiştirsen bile anakart sorun çıkarıyor. Nilfisk Easy var onun da ağırlık, yedek parça sorunu var. Dyson ın zaten havasından geçilmiyor ateş pahası. Boschta şikayet çok. Şimdilik en mantıklı turboda batarya az gitse de samsung jet 60 ve 70 kalıyor. Uzun süre kullananlar yorum, değerlendirme yapabilir mi, yardımcı olması açısından..
Bu arada Karcher VC6 da iyi görünüyor, kampanya filan olursa alınabilir. Şarjlı süpürge aramak ne zormuş arkadaş, telefon, tv alırken bu kadar zorlanmadım cidden..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sama -- 25 Temmuz 2023; 0:26:17 >
-
Peynir ekmek gibi şarjlı süpürge satılıyor ama açılan konu çok sessiz...
-
Annemin hediye olarak alabilirsin talimatı sonrası konuyu takibe başlamış bulunmaktayım. Konuya gelmeden 3-4 alternatif vardır diye düşünüyordum, yanılmışım. Meğer envai çeşit ürün varmış
-
Ne almayı düşünüyorsanız bir an önce alın fiyatlar her dakika artıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teknosa Samsung jet 60 5999 TL. 👍
İnsanlar Dyson almak istiyor. Dyson dışındakiler sanki süpürge değil. Alacak olan kişi de en ucuzu da olsa Dyson almaya çalışıyor. Bu sebepten dolayı sanki pek araştırma yok. Yanılıyor da olabilirim ama bizde marka sevdası var.
Dyson takıntısı var evet doğru. Sebebi de daha az sorun çıkaran, daha kullanışlı, sağlam, aksesuarları fazla ve işe yarar olduğu için dyson istiyorlar. Diğer markaların çoğunda kronik sorun fazla ve madem alacağız bir kere olsun iyisi olsun, tam olsun düşüncesi mevcut. Sebepleri bunlar olabilir.
Bende dyson v8 ve arnica solara var. İkisi arasinda arnicayi tercih ederim. Hem sarj suresi olarak hem motor gucu olarak hemde kullanim kolayligi olarak. Dyson v8 eski model oldugu icin sarj suresi yeni modellerde daha yuksek. Fakat atladigimiz konu biz evde mikro organizma cekmesi icin cihaz almıyoruz. Dyson filtre konusunda cok iyi gerisi fantaziye giriyor. Pil konusunda artik tum cihazlar 18500 pil kullanıyor elektronikçiler de bu pilleri değiştiriyor. Bence gereksiz kasmaya gerek yok. Amaç yerdeki tozu kiri almak.
Forumda satın alan arkadaşların yorumlarıyla ben de yedek pile ihtiyacım olmayacağını umarak Samsung Jet 70 siparişimi verdim.
Samsung Shop uygulamasından satın alırsanız şu anda toz boşaltma istasyonu hediyeli, bilginiz olsun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X