Şimdi Ara

Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiye (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.386
Cevap
170
Favori
403.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende mediamarketten samsung jet60 aldim. Ordaki arkadas elektroluxu onerdi eliyle fircasi durdurulmuyor diye gosterdi aklim karisti ama fiyati dusununce oralara cikarsan dyson alirim diye düşünüp vazgeçtim. Birde 1+3 1000 tlye garanti uzattim. Temsilci makinenin 8 yil parcasini bulundurmasi lazim dedi ve 5. Yilda %80 altina dustugu taktirde batarya yenilecegini soyledi. Simdilik bende bataryayi dusunmiyorum bakalm uzun kullanimda burda yazarim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ferfecirkoooo F kullanıcısına yanıt

Yeni modellerindeki bataryalar muhtemelen eski modellere de uyumlu olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultiMance -- 26 Haziran 2023; 10:15:49 >

Hocam izmirdeyim izmirdeki serviste yedek batarya mevcut. 3-4 sayfa önce servis ile mailleşmemi ekran görüntüsü attım. Aliexpresstede mevcut batarya. Ayrıca birşey unutuluyor bu makineyi 4700 e aldık. Performansı gerçekten çok iyi. Samsung batarydada 5 yıl kullanımda %70 performansı kalacağını söylüyor. Bu süre gayet makul. Diğerlerine vereceğim fiyata bu makineden iki adet alıp yedek parça olarak kullansanız bile kardasınız. 1.5 aydır kullanıyorum yedek bataryaya ihtiyacım olmadı. 2.kademe gayet yeterli ve 25 dk benim için yeterli bir süre.

• Cnytkyz C kullanıcısına yanıt

Hocam f/p olarak alınır değil mi şu ortamda greenote?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cardigans78 kullanıcısına yanıt

Alınır hocam. İki haftadır kullanıyoruz şu ana kadar bir sorun ile karşılaşmadık, memnunuz.

Teşekkür ediyorum

• Electrolux EP81HB25SH ürününü aldım Amazondan. Bugün teslim edildi. Tam şarj olduktan sonra auto modda 13dk çalıştı şaka gibi. Az önce iade talebi oluşturuldu. Ucuz etin yahnisi diyeceğim ama ucuz da değil.

• Merak edenler için, Greenote gsc50 ile şarj testi yaptım. Kendi teknik verilerinde düşük modda 35 dk turbo modda 18 dk yazıyor. Tam dolduktan sonra ledli ve fırçalı başlık ile evi süpürdüm. Evde her odada halılar mevcut. Düşük modda 28 dk çalıştı. Tekrar şarj edip turbo modda denedim, 15 dk çalıştı.

Edit: ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnytkyz -- 27 Haziran 2023; 12:18:2 >
    Hocam bir de bu üründen iki tane ayrı olarak ilanda var farkı ne ? Birisi daha ucuz!

300 tl kuponla, 2872

Greenote Akülü Elektrikli Süpürge, Kablosuz Elektrikli Süpürge, 23.000 Pa Güçlü Emiş Gücü, Bağımsız Akülü Süpürge, 200 W, 35 Dakika Çalışma Süresi, Evcil Hayvan Tüyleri, Halı, Parke İçin Akülü Süpürge
    amazon
    Greenote Akülü Elektrikli Süpürge, Kablosuz Elektrikli Süpürge, 23.000 Pa Güçlü Emiş Gücü, Bağımsız Akülü Süpürge, 200 W, 35 Dakika Çalışma Süresi, Evcil Hayvan Tüyleri, Halı, Parke İçin Akülü Süpürge
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0BL6NL1DD?ref_=cm_sw_r_apin_dp_GZTEXYKT9M5XPEKP7H44

Bu da 3310 tl
    Greenote Akülü Elektrikli Süpürge, 23000Pa Güçlü Emişli Hafif Çubuk Elektrikli Süpürge 35 dakika Uzun Çalışma Süresi, Çıkarılabilir Pil, Ev Araba Sert Zemin Halı Evcil Hayvan Kılı için Arada El Vakumu
    amazon
    Greenote Akülü Elektrikli Süpürge, 23000Pa Güçlü Emişli Hafif Çubuk Elektrikli Süpürge 35 dakika Uzun Çalışma Süresi, Çıkarılabilir Pil, Ev Araba Sert Zemin Halı Evcil Hayvan Kılı için Arada El Vakumu
    https://www.amazon.com.tr/dp/B08T5WSLZL?ref_=cm_sw_r_apin_dp_0S8X6Z7W2NVT1RGNYM3E

• cardigans78 kullanıcısına yanıt

İki linkteki ürün de aynı. Aslında şu an stok gözükmüyor, diğer satın alma seçeneklerinden kupon ile sepete eklenip satın alma ekranına geliyor. Anlamadım ondan bişey. Bende satın alırken 250tl kupon ile almıştım 2922 liraya gelmişti. Ürüne özel çıkıyor o kupon sanırım.

• arkdaşlar 5 bin tl civarı bişeyler arıyorum öneri varmıdır

birde hepsiburadada hemen al sonra öde de süpürgeler var ... şu 6 küsür olanlar çok fark yaratır mı sizce

https://www.hepsiburada.com/philips-xc7043-01-speedpromax-sarjli-dikey-supurge-pm-HB000011NVZ8?magaza=Hepsiburada

www.hepsiburada.com
    Grundig VCP 3930 25.2V Kablosuz Dikey Süpürge Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/grundig-vcp-3930-25-2v-kablosuz-dikey-supurge-pm-HB000019RTSR?magaza=Hepsiburada

https://www.hepsiburada.com/philips-xc7040-01-speedpro-max-sarjli-dikey-supurge-pm-HBC00004BGZ14?magaza=Hepsiburada

• evohan kullanıcısına yanıt
    Samsung Jet 60, 5000 TL bandına alınabilecek fiyat/performans açısından en iyi süpürge şu an.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar şu an amazonda satılan Greenote gsc50 süpürge nasıldır. iş görürmü daha doğrusu ne kadar iş görür. 3bin tl civarına alınabilir birşey midir. yoksa üzerine biraz daha ekleyip bildik markalı birşeymi almak daha iyi olur.

• Samsng jet 60 ve 70 arasındaki bariz farkın nedeni nedir? Aynı motor gibi duruyorlar ama nedense iki katı fark var? Sadece digital ekran farkı mı?

başlık farkı var sadece.

Merhaba iyi günler. Cihazı bende teslim aldım iki gün önce , size teslim edilen ürünün kutu içeriğinde koltuk başlığı (fırça gibi olan, ince uzun başlık aralar için) ve normal süpürge başlığı dışında başka başlık çıktı mı ? Forumda farklı bir basliktan daha bahsetmişler çünkü.

Ek olarak ; cihazın motor sesi dışında süpürge basligindan çok ses çıkıyor bende. Sizde de durum aynı mi yoksa benimkinde mi sorun var acaba. Video çektim ama atılmıyor buraya

• Dniprosk. D kullanıcısına yanıt

Merhabalar. Hayvan tüyü toplayan başlık eskiden çıkıyormuş, son zamanlarda alanlardan çıkmıyor. Bende de çıkmadı. O ses başlıkla alakalı, ordaki fırçanın dönme sesi.

Evet başlığın kendi motorundan gelen bir ses ama fazla sanki. Süpürgenin kendi sesini bastırıyor bendeki o şekilde. Sizde de öyle mi

• 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.