arkadaşlar bosch, philips ve electrolux arasında kararsız kaldım hangisini önerirsiniz? veya başka marka mı önerirsiniz? |
Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiye (68. sayfa)
-
-
Urun bugun elime gecti agir degil hafif ve gurultusu cok yok beni rahatsiz etmedi. Supurge basi oynar oldugu icin her tarafa kolayca dondurup temizleyebiliyorum. Supurgenin isiklari karanlikta iyi is goruyor. Aksesuarlarin takimi ve cikartimi kolay. Hepsini denedim vakum gucu yerinde bayagi bi toz birikti hazneye. Kullandikca artilar eksiler belli olur simdilik iyi gorunuyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bugün akşamüzeri Bosch Serie 8 unlimited almak için gittiğim mediamarkt mağazasından hem malzeme kalitesi hem de emiş gücünün güzelliğine aldanarak Electrolux Hygienix 800 şarjlı süpürgeyi aldım. Açıkçası süpürge çok içime sinmişti hem malzeme kalitesi hem de filtre temizliği beni almaya cezbetmişti ancak eve gelipte yorumlarda kullanım süresinin kısalığından yakınanları görünce bildiğim makineyi mi almaya gitsem diye kafam karışmadı değil. Açıkçası boschta beni en çok cezbeden şey 2 adet 18V 4 amper bataryası olmasıydı. Bu makinede 25.2V 2.5 amper tek batarya var. Şarj süresi konusunda midem bulandı. Aydınlatabilecek kimseler fikirlerini beyan ederlerse çok mutlu olurum. Ona göre mağazaya geri gidip en başta almak istediğim makineyi alıp çıkacağım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bosch 8 gen 2 çift bataryalı modeli 2 aydır kullanıyoruz. Electrolux ü bilmem ama Batarya konusunda piyasa da Bosch un rakibi yok. Ayrıca Bosch un harici şarj aletleri de rahatlıkla bulunabiliyor. Diğer özellikler noktasında evin ana süpürgesi olarak Bosch u kullanıyoruz. Biz memnunuz .
-
Merhabalar. Evin ana süpürme işini robot süpürge yapıyor. Evde hayvan da yok. Ara sıra yere dökülen ufak tefek şeyleri ve koltukların üstünü süpürmek için şarjlı süpürge bakıyorum. Uygun fiyatlı veya fiyat performans ürünü olarak tavsiye edeceğiniz modeller nerlerdir.
Önceki sayfada mesajınızı gördüm, ürün fiyat olarak çok makul gözüküyor. Batarya değiştirilebilir değil sanırım. İlerleyen zamanlarda batarya gücü düşünce değişim işi nasıl olacak veya parça temini konusunda bir araştırmanız oldu mu acaba.
Arkadaşlar
BOSCH Ultimede 8 BCS8214PRQ Gen 2 Şarjlı Dikey Süpürge Çift Batarya
Almayı düşünüyorum. MediaMarkt fiyatı cazip. Ne dersiniz
2 aydır kullanıyoruz. Evin ana süpürgesi oldu. Çok memnunuz.
7 serisine bakıyor idim. Baktım ki 8 serisi de yakın fiyat. Üst modeli almak mantıklı geldi. Şu anda 7999tl fiyatı var. Tecrübelerinizi almayı çok isterim.
Omid ds8 kullanan varmi
Bend gördüm amazondaydi Kullandınizmi deneyimleriniz nasıl
Aynı süpürgeye biz de bakıyoruz, internette diğer modeller kadar karşılaştırma, bilgi ve yorum göremedim. Sert zemin ve halı başlığının ikisi de turbo başlık ve aydınlatmalı olması, çekiş, fiyat, marka, 10 yıl motor garantisi, çift akü ve akü bulunabilirliği olarak bu model çok mantıklı geldi ve içime sindi.
Bunlar bana göre + sayılan özellikler, emin olmadığım internette okuduğum ve videolarda izlediğim kadarıyla tek eksi biraz bilek yorduğunu ve ağır olduğu.
Daha önce bu tarz bi süpürge kullanmadığım için bir şey diyemiyorum ağırlığı ve bilek yorma konusunda ancak kablolu kadar yormayacağını düşünüyorum. Yarın mediamarktta teşhirde varsa deneyebilirim umarım ancak karşılaştırmayı düşündüğüm vs her hangi bir model yok. :)
Yarın gidip deneyip almayı düşünüyorum umarım çift akü olan modeli fiyat değişikliğine uğramadan alabilirim. Kullanıpta yorum yapıp bizi aydınalatabilecek biri olursa sevinirm.
Edit: İnternette BBS ile ve BCS kodu ile başlayan iki model var bunların farkını bilen varsa onu da öğrenmek isterim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uawnu -- 7 Haziran 2023; 23:50:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
2 aydır kullanıyoruz. Saydınız tüm olumlu yönlerine katılıyorum. Evimizde philips maraton var. Onu artık açmıyoruz. Bosch 8 gen 2 gayet yeterli. Bilek yorma noktasında ne ben ne de eşim çok zorlanmadık. Ancak bu durum kişiden kişiye değişir.
Aslında 7 serisine bakıyor idim. Gördüm ki 8 de aynı fiyat olmuş. Bükülen boru durumu hala kafamı karıştırıyor. Ama almışken üst seri 8 i mi alsam bilemedim. 7 serisi ve 8 serisi arası gidip geliyorum. Duruma göre sipariş çekeceğim. Karar verir isem.
Evet kullanıyorum çok pratik gayet iyi süpürüyor ben memnun kaldım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yorumlarda dyson gibi saç dolanma olayi yok yazılmış sizde de böylemi
Sanırım saç dolanmama durumu hiçbir süpürgede olmaz. Dönen bir mekanizmaya uzun bir bayan saçının dolanmaması fizik kurallarına aykırı. Ben samsung jet 60 kullanıyorum ortalama haftada bir dolanan saçları temizlemek max 2 dk mı alıyor. Bosch u denemeye gidecek arkadaşlar mediamarkt ta samsung jet-60 ve jet-70 i deneyebilirler. Bende Bosch almaya gidip samsung alanlardanım. Tek bataryalı oluşu ve bataryasının daha zor bulunabilir oluşu dışında bence bosch tan daha başarılı cihazlar.
-
8999 olmuş hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam sanırım fiyatları bir günde arttı doğru mu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ertesi gün akşamüzeri annemi de aldım gittim mağazaya. İkisini de denettim açıkçası o da electroluxu beğendi ancak bildiğim markadan şaşmak istemem diyince electroluxu iade ettim ve bosch gen2 yi aldım. Açıkçası ağırlık konusunda ikisi de aynıydı ama Electrolux daha konforlu bu da bir gerçek. Neyse kalibrasyonu yaptık bir tur evi süpürelim dedik tam şarjda auto mod ile kısmen detaylı bir şekilde(kanepe yatak altları dahil) 110 m2 evin tümünü süpürdük. Ortalama miktarda hav çıktı ilk bakışta normal halı tüyleridir diye düşündüm ancak iç filtreyi temizlemek için süzgeci çıkardığımda küçük çaplı şok geçirdim :) İnanılmaz bir performansı yok belki hatta dediğim gibi electrolux daha yüksek güce sahipti ama topladığı ve filtrelediği toz miktarı beni fazlaca tatmin etti. En güzeli hiçbir kabloyla uğraşmadan kendimi parçalamadan bu işi yapmış olmanın verdiği keyif çok iyiydi. Açıkçası ben kablosuz süpürgeye geçtiğime pişman olmadım. Büyük süpürge de biraz dinlensin zaten fazlaca yordu bizi şimdiye kadar :)
Aklında soru işareti olanlara yardımcı olabilirim ben çok memnun kaldım sizlere de rahatlıkla tavsiye edebilirim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X