Şimdi Ara

Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiye (65. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.392
Cevap
173
Favori
404.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 1 haftadır samsung jet 60 kullanıyorum. bosch 7 serisi ve tefal x-pert kullanmış biri olarak çok memnunum. Fiyatına göre mükemmel. Alacak olanlara tavsiye ederim. Filtreleme sistemi çok başarılı. Süpürgeler konusunda çok araştırmışlığım vardır. toza alerjim var. Evde miele elektrikli süpürge kullanırımki sınıfında en iyilerdendir. Samsungun çok başarılı olduğunu söyleyebilirim. Diğer kullanıcıların aksine samsunga ön yargım yok. Çünkü 12 yıl önce tüm beyaz eşyalarımı samsungdan aldım hala hepsi çalışıyor ve servise hiç gitmediler. Ayrıca izmirdeki servisle görüştüğümde ellerinde batarya stoğunun olduğunu öğrendim. Arabanın içini çok rahat bir şekilde temizledim. Turbo modu çok iyi halıya elektrikli süpürge gibi yapışıyor. 4800 tl lik bir makine için fazlasıyla iyi.

• Merhaba,

2 senedir evimizde Bosch BCS612KA2 ürününü severek kullanıyoruz.

Annem için 4000 bandında süpürge almak istiyorum.

BOSCH BBS611BSC Şarjlı Dikey Süpürge 3500 lira(mediamarkt) Bendeki ürüne göre alt seviye, pilin sök tak olması avantajlı

PHILIPS FC6724/01 Speed Pro Kablosuz Şarjlı Dikey Süpürge 4050 lira (amazon) fşiaytı diğer sitelere göre iyi duruyor, hafifmiş baya

ve forumda son sayfalarda okumuş olduğum Samsung jet 60

SAMSUNG VS15A6031R1/TR Kablosuz Şarjlı Dikey Süpürge Mistik Yeşil 4800 lira yorumlar iyi ama pil işi sıkıntı yazılmış

ürünlerinden hangisini almalıyım sizce.

Yardımlarınız için teşekkürler.

• espanyol55 E kullanıcısına yanıt

Bende bu makinelerin arasından samsungu aldım ve memnunum. Bosch almama sebebim ergonomisi idi. Philips in ise plastik aksamlarının çok çabuk kırıldığı şikayeti fazla. Samsungta ise batarya bulma problemi vardı. Teknik servisle yazıştım ve ellerinde batarya stoğu olduğunu öğrendim.

• hidrojenperoksit kullanıcısına yanıt
    Bana stokta yok demişlerdi İstanbul dan iki servis. Fiyatı ne kadarmış ? Lütfen söyler misiniz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bir sayfa öncw ekran görüntüsü paylaştım 2537 tl. Orjinal bataryalar hepsinde bu fiyatlarda.

• Bosch batarya fiyatları çok daha ucuz, 850-1350 arasında:

• Philips XC8349/01 almayı düşünüyorum kullanan varmı fikri olan bu model yada phılıps başka modeli tavsiye edicek hediye alıcam hata yapmıyım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Easy Ice kullanıcısına yanıt

Kronik tuş kırılma problemi var. Aşağıda philips dik süpürge de iyi değil. Sikayetvar a bakın philips ile ilgili çok şikayet var. Normal süpürge alacaksanız bir numara philips.

• unnamedist U kullanıcısına yanıt

Ne önerirsiniz dyson aşırı pahalı

• V15 detect absolute aldım kendi sitesinden. Eğer v15 prusya mavisi alıp kullanmayan varsa Liste Fiyatı üstünden değişim yapabilirim.

• Tineco a10 dash aldım. Memnunum. Tr de filtresi 300-400 tl iken. Aliexpresden 300 tl ye 4 adet filtre aldım. Hanım baya sevdi.

• Easy Ice kullanıcısına yanıt

Bosch 8 series aldım ben. Mediamarkt dan 2 aydır kullanıyorum çok memnunum. Samsung alanlar oldu burada onlarda memnun. Bu iki markaya bakabilirsiniz.

• merhaba, bosch 711xxL modelini aldık geçen hafta, pilinin uygun ve değiştirilebilir olması almamızda ana etkendi, daha 2 3 kere kullandık çekim gücü gayet iyi halıya yapışıyor auto modda, eco modda güzel çekiyor tozları, uzun süreli kullanım da belli olacak nasıl bir şey olduğu,sonuca göre yedek pil almayı düşünüyoruz.

• Mediamarkt’tan Samsung Jet 60 aldım kampanyalı fiyat olan 4300 liraya. Bugün teslim edildi ama turbo başlık olmadığından eşim iade edelim dedi. İsteyen varsa kargo ücretini karşılamak şartıyla aldığım fiyattan verebilirim. Düşünen arkadaşım özel mesaj atabilir. İyi forumlar.

• magicmouse M kullanıcısına yanıt

Fiyatı çok iyiymiş. Turbo başlık önemliyse jet-70 almanız gerekiyordu. Üzerinde gelen başlıkta bence halı ve parkede oldukça başarılı. 4300 liraya alınabilecek açık ara en iyi makine.

• Bende 5800 e Samsung jet70 makinasını çöp boşaltma istasyonu hediyesiyle aldım.Evde kedi olduğundan ilk denememi turbo baslıkla koltuk üzerinde yaptım ve en azından benim için sonuç inanılmaz :)

• Daywalkerrr D kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun. Bu fiyata yenimi aldınız. Kampanya nerede bilgilendirirseniz almak isteyenlere yardımcı olur.

• Robot süpürge yanına bir dikey Şarjlı ben de almak istiyorum. Çok fazla marka seçenek var. Kafa çorba oldu üstadlarım.
    7bin TL bandında ne önerirsiniz? Bosch, Samsung, xiaomi, vb.. bir çok marka var. Önerilerinize açığım. Saygılar.

• unexpected_09 U kullanıcısına yanıt

Yok mu kimsede çift bataryalı ?

• 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.