Şimdi Ara

şarjlı el süpürgesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şarjlı el süpürgesinde en kalitelisi hangisidir?bir de ıslak kuru olanlar mı yoksa sadece kuru olanlar mı daha iyi?

• Cuma günü BİM' de satılan şarjlı el süpürgesi gerçekten iyi iş çıkarıyor. Hemn ıslak hem kuru emiş yapabiliyor. BİM' de kalmışsa 36TL' ye alabilirsin.
  • Güzel bir tavsiye olursa bende değerlendirebilirim...

Kullanıp memnun kalan arkadaşlara yazıları için şimdiden teşekkürler...
  • karcher'ın k 55 i ile bu ürün arasında çok düşünüp bunu aldık. karcher'dan voltajı fazlaydı, ek olarak yan fırçası, aydınlatması vardı. şarj süresi de uzun görünüyordu. ilk şarjı, denildiği gibi 50 dakikada falan bitti. elektirik süpürgesi gibi ne var ne yok içeri çekmesini beklemeyin. hatta gözle görünen büyük barçaları bile ilk seferde alamayabiliyor. ancak dönen fırçalara temas eden herşeyi çekiyor. halı üzerine gelince biraz zor dönmeye başlıyor. ama halının üzerini de temizliyor. uzun saçlar fırça kıllarının arasına dolanıyor. temzilemek sıkıntı olabilir ama bu türlerin hepsinde böyledir muhtemelen bu. ışığın olması güzel. bu tür ürünlerin hepsi mi böyle bilmiyorum ama küçük el gırgırları gibi, kirleri topladığı haznenin hiç bir koruması yok. yani makineyi çevirip sallayınca herşey dökülebilir, ki bir sefer döktük bile. şarjlı el süpürgelerinin bir boy büyüğü, biraz daha kullanışlısı gibi düşünün. kuruyemiş kabukları, dökülen kıllar, toz kümeleri tamirat sonrası taş, toprak, için güzel. daha fazla şarj süresi, çıkabilen ve daha korumalı toz haznesi, yanlarda ve arkada da fırçalar olabilirmiş.

bir şey daha ekleyeyeyim, üç kademe hızı var, bu güzel. ancak şöyle bi eksiklik olmuş; çalıştırma tuşuna basınca doğrudan 3. hızdan başlıyor, sonra düğmesine bakarak düşürüyorsunuz. 2-3 dk. çalışacak şarjı varsa da hemen bitiveriyor. oysa 1-2-3 diye gitse daha iyi olurdu.

şarjlı el süpürgesi

şarjlı el süpürgesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragotreis -- 6 Ocak 2010; 8:46:24 >

• Darty 'den 3 hafta önce BLACK & DECKER PV9605N model şarjlı el süpürgesi aldık. 9.6 V- 20watt.
    bir çok süpürgeyi inceledim ve çalıştırdım. benzer hatta voltajı daha güçlü olanlardan bile iyi çekiyor. ıslak-kuru olanlar bu kadar güçlü değil. fiyatı diğerlerinden pahalı ama son derece kullanışlı ,sağlam ve güçlü. malzeme kalitesi çok iyi. üretim yeri İngiltere.
    hem ev hemde oto temizliğinde kullanıyoruz.
    Şişli Darty 'de şarja takılı halde çalışır 10-15 çeşit süpürge var. orada test ve seçim yapabilirsiniz.

http://www.darty.com.tr/e_commerce/SARJLI-EL-SUPURGESI/BLACK-DECKER/PV9605N-p-30320-c-76.htm
    http://www.blackanddecker.com.tr/homeproducts/productoverview/hierarchy/2358/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saintaz -- 4 Ocak 2010; 18:28:20 >

• Saintaz yazın için çok teşekkürler,

Elindeki ürünün bir kaç fotosunu koyabilir misin?

Düz yüzeyde değilde, daha çok kanepe üzeri, battaniye üzeri gibi yüzeylerde PV9605N kullanımı nasıl?

Edit: PV 1205BN'in farklılıkları konusunda bilgin var mı? Kıyaslayabilir misin? Tekrar teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-una -- 5 Ocak 2010; 13:57:01 >
  • PV1205BN darty 'de yoktu fiziki olarak karşılaştırma yapamadım. BLACK & DECKER katoloğunda bütün modellerin özellikleri vardı oradan karşılaştırmıştım.

PV9605N : 9.6 V- 20watt - kırmızı/beyaz - çalışma 9dk.
    PV1205BN 12v-25watt - Beyaz/Buz Mavisi - çalışma 12dk.

yani emiş gücü, çalışma süresi ve renk dışında aynı süpürgeler. hepsiburada da her iki süpürgede var. fiyatları yakın.

ev temizliğinde eşim kullanıyor. ben 2-3 defa arabada kullandım. koltuklarda ve paspaslarda bulunan herşeyi çekiyor. koltuk için üzerinde bir aparatı var. iyi bir makine ama elektrik süpürgesi performansı bekleme. sonuç olarak benim beklentilerimi karşıladı.
    birde evde kedi-köpek gibi hayvanın varsa döner fırçalı bir model-marka bakmanı tavsiye ederim.

hala çalışıyorum fotolar ancak yarına....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şarjlı portatif süpürge
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fotoğrafları çok acele ve cep tlf. ile çektim. kusuruma bakmayın. aşağıdaki adreste tanıtım video var.
    http://www.blackanddecker.com/productguide/product-details.aspx?productid=20844&toolview=2#

şarjlı el süpürgesi
     şarjlı el süpürgesi
     şarjlı el süpürgesi
     şarjlı el süpürgesi
     şarjlı el süpürgesi
     şarjlı el süpürgesi

• Saintaz çok teşekkürler,

Boyutlarını ve katlanan başlığın işlevselliğini görmek için merak ediyordum ben...

Bu anlamda çok güzel oldu,

Güle güle kullanman dileğiyle...

Evcil Hayvanı söylemişsin, uzun saç anlamında tavsiyeni değerlendirince B&D serisine alternatif döner fırçalı bişeylerde düşünüyorum...

Benim derdim tabiki öncelikle el altında olması, ama elektrik süpürgesinin pek hijyenik olmayan başlıklarını kullanmak istemediğim kanepe yüzeyi, kanepe örtüsü, battaniye ve masa örtüsü üzeri gibi yerlerde kullanmak...

Tekrar teşekkürler...
  • fakirin ürünü,tavsiye üzerine almıştım,sanada tavsiye edebilirim

şarjlı el süpürgesi

şarjlı el süpürgesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERİSKOP -- 6 Ocak 2010; 13:59:55 >

• valla bu balck deckerın 14.4 v olanını ben araştırırken 145 lirya carrefour satıyordu

çok düşündüm alayımmı diye ama sonra vazgeçtim

hem çok kaba olması hemde piyasaya göre çok ucuz olmasına rağmen yinede pahalı geldi bana ve gidip 65 bliraya 9.6v olan

arzum eterno aldım

çokda kullanışlı ve kuvvetli

ben memnunum açıkç.ası
  • Bende sunny i tavsiye edebilirim, orta kısımdan katlanabilir olanı. Katlanması ne işe yarıyor dersen hiç bir işe yaramıyor. Tavsiye nedenim ise emiş gücü çok iyi, bataryasıda iki yıldır hiç güç kaybetmedi fakat çok ses çıkarıyor. Artık arnica olarak üretiliyor herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nitella -- 19 Eylül 2012; 20:57:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.