Şimdi Ara

Arzum marka el süpürgesini arabada kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm değerli üstadlarım eskiden evde kullandığımız arzum marka mini el süpürgesi var onun içindeki piller 12 volt ve daha yeni değiştirmiştim.

Şimdi ben bunun içindeki pil sistemini kaldırıp araç Çakmak aparatı na kablo ile bağlayıp direk araç aküsünden çalıştırmayı düşünüyorum.

Araç Çakmak çıkışında ki 12 volt ve amper yüksek doğal olarak.
    Bu şekilde kullansak süpürge içindeki motora zarar verirmiyiz acaba bilgisi olan var mı??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• motor çalışma voltajı önemli... 12 v ise uygun kablo ile sorunsuz çalıştırabilirsin...

• Eyw hocam tşk ederim

• Hiç sorun olmaz, isterse çakmaklık 100A olsun, süpürge gerekeni çeker. araya mutlaka sigorta bağlayınız
  • Kaç amper sigorta koyayım kardeş

• Her startta aşırı akım oluşacağı için 8 amper geç atan kullanın. Bu tip süpürgelerde diğer faktör çalışma süresi. Tam şarjda 15-20 dk anca çalışacağı o da yarıdan sonra gerilim düşüp düşük güçte çalışacağına göre planlandığından otoda iş bitene kadar çalışması durumunda motor ömrü kısa olabilir, dinlendirerek kullanın.
  • Hocam direk araç üzerinden çalıştırma işinden vazgeçtim Çakmak girişinden 12 volt alıp şarj ederek kullanacağım içerisinde 7 adet 1.2 volt 10 amper yeni piller mevcut. Bugün gerekli denemeleri yapıp karar verdim.

Yani 220 volt adaptör ile değilde 12 volt veya 14.4volt akü voltajı ile şarj edeceğim süpürgeyi en temizi bu bence hocam diğer türlü 8 amper sigorta koyup aküden direk beslemek motorun ömrünü azaltır.

Zaten mevcut akü 9.5 volt ile çalıştırıyor süpürgeyi ben 12 volt 10 amper ile denedim motor çılgınca dönmeye başladı devir rpm atıyorum 2000 rpm ken 4000 rpm e kadar çıktı o yüzden vazgeçtim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • piller kaç volt ...

• Hocam piller 1.2 volt x7 adet 9.4 volt hocam amper olarak da maks 8 amper kadar.

• tda 1562q kullanıcısına yanıt
    Süpürge çalışırken kaç A çekiyor,, ağzını halıya kapatınca yani hava girişi kapanınca kaç A çekiyor ..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.