Şimdi Ara

ŞARJLI PİLLER *** DURACELL - PANASONIC (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
7.684
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • duracell pil de kullandım,varta nın serilerinide,gp de,panasonicde.
    sunu belirtmek isterim duracell ve gp ömrünü çabuk tamalayan pillerdir bilginiz olsun.
    panasonic ve varta bu konuda iyi pillerdir.
    uzun yıllardır su altı fenerlerinde foto mk.larında ve ev cihazlarında kullanmaktayım.
    paramız değerlidir.
    aldığınız ürünleri iyi seçin yorumlar değerlendirin.
    tecrübemi belirtmek istiyorum.
    fiyat ve performans iyidir.
    almak isteyenler kaçırmasın.
    ben 12 adet sipariş verdim.
  • panasonic evolta nerede duracell nerede. Alınacaksa Evolta alınmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

Hocam konu dışına çıktık, firma sahibinden özür dileriz..

Not : Hocada sağlam yürek varmış, teknoloji yılındı yaşıyoruz demek umrunda değil kameraya çekseler de. Hem de AKP hükümetinde

O zaman AKP yoktu galiba ya.

Evet konu dışına çıktık. Densizin biri gelmiş markasız 1300mAh pil ile Evolta yı kıyaslıyor. Bu yanlış bilgi olduğu kadar resmen Evolta ya hakarettir. Ya bir şey değil her markadan onlarca pil denemesem gam yemeyeceğim.

Evolta dan sonra pil değiştirmeyi bıraktım artık. Gerek kalmadı. Harikalar.

Fiyat ta güzel. Alırdım almasına ama evde daha açılmamış 3 paket var. Evet arkadaşlar fiyat uygun, firma ilgileniyor, güvenilir bir imaj verdi. Kapıda ödeme ile denenebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 6 Ağustos 2012; 4:41:54 >

• Şarj edilebilir duracell yerine philips alın.Bence rechargable duracell iyi değil.
  • Taksit imkanı varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu19

Taksit imkanı varmı?

Sayın hekimoglu19,

Sitemizde maalesef taksit imkanı bulunmamaktadır.

Saygılarımızla,

Stokta.com | Müşteri Hizmetleri
  • Hayat hikayelerinizi ve diplomalarınızı Konu Dışı'nda paylaşabilirsiniz. Konuyu katletmişsiniz. İnsan biraz düşünür, "yahu ben gazı aldım da, nereye veriyorum" diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

quote:

Orijinalden alıntı: Stokta.com

ŞARJLI PİLLER  *** DURACELL - PANASONIC

2'li Duracell Şarj Edilebilir AA Kalem Pil

Bu sattığınız Duracell şarjlı piller Made in Japan mı yoksa Çin malı olan mı?

Sayın freefalcon,

Ürünler Japonya üretimi olup, Made in Japan'dır :)

Saygılarımızla,

• Yurtdışı fiyatına baktım Eneloop 1900 mAh pilin 4 tanesi 17 dolar. Sonra dedim 19 TL idi burada baktım 23 TL olmuş. Ürünün fiyatı düşünce haber ver diye bir buton oluştursanız da takip etsek sayın yetkili ?
  • kargo mevzusuna çözüm buldunuz mu?
  • 4lü evolta pil yukarıda 19 lira yazıyor, siteye girip bakıyorum 23 lira

http://www.stokta.com/4-x-panasonic-evolta-sarj-edilebilir-aa-kalem-pil-urun829.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

Yurtdışı fiyatına baktım Eneloop 1900 mAh pilin 4 tanesi 17 dolar. Sonra dedim 19 TL idi burada baktım 23 TL olmuş. Ürünün fiyatı düşünce haber ver diye bir buton oluştursanız da takip etsek sayın yetkili ?

Sayın kyorhan,

Bu konudaki talebiniz yazılım geliştirme bölümüne bildirlmiştir. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

• quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

kargo mevzusuna çözüm buldunuz mu?

Sayın photo_canon1,

90 TL olan ücretsiz kargo limitini kısa bir süre için 50 TL'ye düşürdük.

Saygılarımızla,

ŞARJLI PİLLER  *** DURACELL - PANASONIC
  • quote:

Orijinalden alıntı: face1tr

4lü evolta pil yukarıda 19 lira yazıyor, siteye girip bakıyorum 23 lira

http://www.stokta.com/4-x-panasonic-evolta-sarj-edilebilir-aa-kalem-pil-urun829.html

Sayın face1tr,

Sitemizin takipçisi bir DH üyesi tarafından açılan aşağıdaki konuda fiyatın artacağını önceden haber vermiştik. Burada belirtmeyi atlamışız, özür dileriz.

http://forum.donanimhaber.com/m_63988449/tm.htm

Saygılarımızla,

• Sayın DH Dostları,

Ramazan Bayramı'nızı şimdiden en içten dileklerimizle kutluyoruz.

İyi bayramlar..

Saygılarımızla,

http://www.stokta.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

Ne yapın edin yeni nesil sarjını koruyan pillerden alın. Evde 100 e yakın farklı markalardan sarjlı pil var. Eski tip sarjlı piller zamanla ilk performansını yitirirken yeni nesil pillerde bu tip bir sorun uzun vadede yasanmıyor. Hem de yeni nesil piller sarjını korudugu icin ihtiyac duyuldugunda bos ya da dusuk sarj gibi bir problem yasamıyorsunuz.

Katılıyorum...Bende infinium (evoltadan önceki seri) almadan önce çok eziyet çektim normal şarjlı pillerden...Bugün dolduruyorsun 3 gün sonra lazım oluyor seni yarı yolda bırakıveriyorlar...Duracell tek kullanımlık pillerde bir numara orası ayrı ama Vartanın Longlife, GP nin Reckosu, Panasonic Evoltası ve hatta Camelion Alwaysready i varken Duracell şarjlı piller alınmaz...

çok doğru bir saptama...evoltayı ben de kullanıyorum tek geçerim tüm sarjlı pilleri fırsat buldukça evoltayla değiştiriyorum...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.