Şimdi Ara

Şarjlı Piller Hakkında Her Şey (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.686
Cevap
366
Favori
1.958.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mrb. merak etme ürünün kargolandı ve sıfırdır.
  • Forumdaşlar, ürünün GG satıcısı da aramızda. ATABA AT-998 isteklileri kendisiyle direk irtibata geçebilir. Kargo ile almak durumunda olanlara belki değişik alternatifler de sunabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @mc@bey -- 11 Haziran 2007; 13:21:47 >
  • Ürünü şimdi teslim aldım ve gittigidiyor'a yaptığım yorumu aşağıya kopyalıyorum:

"Ürün orijinal ambalajında, paketleme çok özenli, kargo hızlı. Kontrol dahi etmeden onay veriyorum. Teşekkürler."

Tüm bunları yazmadan önce 5 yıldızı da işaretledim tabii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @mc@bey -- 11 Haziran 2007; 13:25:10 >
  • bende yasarwill arkadaştan aynı ürünü aldım,bugün kargoya verirse yarın elime geçer.
  • DH nin faydalarını görüyoruz değilmi. Bakın alışveriş bile tıkır tıkır
  • aynen,yasarwill inde burada olması güzel.
  • ya arkadaşlar bende Varta şarj cihazı var sarı bi alet, ama üzerinde ni-mh ya da ni-cad olduğu yazmıyor.. bilginiz var mı bu şarj cihazı hakkında acaba?
    şarj cihazı da bu işte:

2.edit: biraz uğraş sonucu öğrenebildim. her iki tipi de şarj edebiliyomuş ama şarj değerleri düşük, 180 mA diyo AA pil için.. akşam takarsak sabaha anca doluyo
     Şarjlı Piller Hakkında Her Şey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saprofit -- 4 Mayıs 2007; 11:14:30 >
  • Bugün izmir'den Ataba 508 10 ytl ve 4 adet Gp(2700) pil 16 ytl
    toplam 26 ytl ye aldım.
    aslında biraz daha araştırsam 998 de bulabilirdim belki
    hayırlısı olsun artık
  • Merhaba Arkadaşlar,
    İzninizle ben de hikayemi kısaca anlatmak isterim.
    Kısa bir süre önce Canon A540 model bir DFM aldım.
    Evde markası pek blinmeyen yıllar öncesinden kalma bir şarj cihazı vardı,iki de pil aldımmı bu iş bitti diye düşünmüştüm ama evdeki hesap çarşıdakine uymadı.
    Çarşıdan 5 YTL ye bir çift C.F.L. marka 2600 mAH pil almış bir gece şarjda bırakmış ancak maximum 30 foto çekebilmiştim.
    Kabahati pillere atıp gidip Sony marka 3000 mAh 5 YTL ye bir çift daha pil aldım,bunları yaklaşık 24 saat şarjda bıraktım,ertesi gün pillerim biraz deforme olmuştu.Taktım makineye onlarında ömrü fazla olmadı,20-25 foto.
    Artık canım sıkılmaya başlamıştı ve neredeyse makineyi geri gönderecekken bipekkan üstadın buradaki yazıları dikkatimi çekti,öncelikle evde fi tarihinde alınmış olan şarj cihazının NimH pilleri şarj edebilme özelliğinden yoksun olduğunu öğrendim,sonra da onun tavsiyelerini dinleyip 12 YTL ye ATABA AT-508 satın aldım.
    17 YTL ye de 4 adet Duracell 1800 mAh ( yanlışlıkla 2800 diye okumuşum geri vermeye de üşendim) satın aldım.Ayrıca bipekkan üstadın şiddetli tavsiyeleri üstüne bir çift de GP 2500 mAh malezya malı pil daha satın aldım.
    Tüm pilleri önce deşarj ardından da ışık yeşil yanana kadar şarj ettim.
    İşte testimin sonuçları:

GP 2500 mAh : 290 fotoğraf,10 dk video kaydı,saatlerce LCD den foto düzenleme..

C.F.L. 2600 mAh : 280 fotoğraf ,5 dk video kaydı,saatlerce LCD den foto düzenleme..

Duracell 1800 mAh : 150 fotoğraf,4 dk video kaydı , "

Sony 3000 mAh : Ne yazıkki sadece 10 adet fotoğraf ,japon malı Sonylerimi önceki makinede bozmuşum.

Umarım sizlere faydası olmuştur,inanın kaç gündür bu testi sizlere ulaştırmak için çabalıyorum,öyleki aynı görüntüyü onlarca kez çekmişimdir.
    TEŞEKKÜRLER BİPEKKAN USTA,VAROL...

NOT : GP lerin çiftini 10 YTL dediler 9 a zor aldım,onlarla aynı performansı gösteren ama fiyatı yarıyarıya ucuz olan C.F.L. markasını şiddetle tavsiye ederim,henüz bilinmiyor ama performansı çok hoşuma gitti,arzu ederseniz fotoğrafınıda çekip koyarım buraya,ustaların dikkatine ,denemeye değer...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mardinLY -- 4 Mayıs 2007; 21:31:45 >
  • Sony 3000 mah nasıl oluyor merak ettim ben gerçekten 3000 mah mi yoksa 2700 e felanmı denk geliyor birde sn.mardinly sony lerin fotoğrafını çekip koyabilirmisiniz duruyorsa ambalajıyla olursa daha da iyi olur eğer zahmet olmazsa tabiki
    AliBurak
  • quote:

Orjinalden alıntı: djinn_inc

Sony 3000 mah nasıl oluyor merak ettim ben gerçekten 3000 mah mi yoksa 2700 e felanmı denk geliyor birde sn.mardinly sony lerin fotoğrafını çekip koyabilirmisiniz duruyorsa ambalajıyla olursa daha da iyi olur eğer zahmet olmazsa tabiki
    AliBurak

Buraya Tıklayın

Ambalajını bugün attım ne yazıkki.Kızıltepe'de kaçak elektronik eşya satan bir dükkanda bulmuştum.Çifti 5 YTL dedi ama daha fazla da olabilir,sürekli alışveriş yaptığım bir yer olduğu için ufak tefek alışverişlerden kimi zaman sadece masraf alıyor veya hiç almıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mardinLY -- 5 Mayıs 2007; 2:26:03 >
  • VARTA EASY ENERGY PLUG CHARGER-TYPE 57063 ve 2500 lük 4 pil TAKIMINI TAVSİYE EDERİM.

Vartanın 4 tane 2500 mAh şarjlı pili ve şarj cihazının satıldığı bir takım var. 35 YTL ye. ondan aldım kullanıyorum. ortalama 5-7 saatte şarj ediyor. bir de şarj bitince akımı kesiyor.(Yeşil ledler sönüyor) 4 ünü de şarj ettim. 3-4 gündür makineyle sürekli video kaydı ve fotoğraf çekimi yaptım. daha 2 tanesi bitmedi. ne kadar uzun gidiyormuş. oysa makine geldiğinde alkalinli pil almıştım. 1 gün zor dayanmıştı.
  • Gpler görünüm değiştirmiş
    http://forum.donanimhaber.com/m_14049062/tm.htm
  • Bu ATABA AT998 ŞARJ cihazını internette buldum en sonunda,fiyatta uygun sayılır kdv dahil 30 lira yalnız şekil olarak forumdaki resimden farklı gibi

http://www.e-elektronikci.com/default.asp

çok güzel bir site pil cinsinden ne ararsan var fiyatlarda uygun(internete göre)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terturk39 -- 9 Mayıs 2007; 13:12:15 >
  • AT 998

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terturk39 -- 9 Mayıs 2007; 13:17:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akinci

Gpler görünüm değiştirmiş
    http://forum.donanimhaber.com/m_14049062/tm.htm

yakışıklı olmuş keretalar acaba gücleride arttımı?kullanan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terturk39 -- 9 Mayıs 2007; 13:26:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: terturk39

Bu ATABA AT998 ŞARJ cihazını internette buldum en sonunda,fiyatta uygun sayılır kdv dahil 30 lira yalnız şekil olarak forumdaki resimden farklı gibi

http://www.e-elektronikci.com/default.asp

çok güzel bir site pil cinsinden ne ararsan var fiyatlarda uygun(internete göre)

Bende bu siteden almayı düşünüyorum. Ancak nasıl bir sitedir pek emin değilim..
    Bilgisi olan arkadaşların görüşlerini bekliyorum.
  • http://www.e-elektronikci.com/default.asp

BİPEKKAN Abi burayı biliyordur,bir tafsiye yazar mutlaka.
  • Cok hizli sarj eden cihazlar iyi degil.Pilleri sokluyor sadece.mesela piyasada 30 dakikada 1 saatte sarj edebilen cihazlar var.Bence cok verimli degiller.Varta kullaniyorum ben 12 saatte sarj ediyor.3yildir kullaniyorum ve cok iyi.Pillerim ise ilk aldigim zaman 2100 ma lik sanyo/2000lik gp/6 adette suzuki 2200 luklerim ve 3 yildir sorunsuz lar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: osmanuçar

VARTA EASY ENERGY PLUG CHARGER-TYPE 57063 ve 2500 lük 4 pil TAKIMINI TAVSİYE EDERİM.

Vartanın 4 tane 2500 mAh şarjlı pili ve şarj cihazının satıldığı bir takım var. 35 YTL ye. ondan aldım kullanıyorum. ortalama 5-7 saatte şarj ediyor. bir de şarj bitince akımı kesiyor.(Yeşil ledler sönüyor) 4 ünü de şarj ettim. 3-4 gündür makineyle sürekli video kaydı ve fotoğraf çekimi yaptım. daha 2 tanesi bitmedi. ne kadar uzun gidiyormuş. oysa makine geldiğinde alkalinli pil almıştım. 1 gün zor dayanmıştı.

+111111111111111111111111

teknosadan 4o ytlye aldım bende bunu ... cok memnunum ... ılk kullanımda cok kısa surmustu hayal kırıklıgına ugramıstım, hep boyle 1-2 gunde bıtecek ben bununla mı ugrasacagım dıyordum...

ancak 1 kere sarj ettıkten sonra gordum kı , ıyıkı bunu almısım... herkese tavsıye ederım ...

YALNIZ DIKKAT EDIN BUNA BENZER BIR ALET DAHA WAR YINE TEKNOSADA , ONUN HAKKINDA BILGIM YOK , SANIRIM BIR ARKADAS UST MSJLARDA PEK MEMNUN OLMADIGINI SOYLUYODU...
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.