Şimdi Ara

Şarjlı Piller Hakkında Her Şey (885. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.692
Cevap
367
Favori
1.958.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 881882883884885
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ek olarak Japonya'da Eneloop dışında perakende için Ni-mh üretim yapan firma yok. Tüm made in Japan yazan Ni-mh piller Eneloop üretimidir, hangisinde indirim varsa, ucuz ise onu alın. Yani Duracell, Energizer, Ansmann, Powerex falan şarjlı pil üreticisi değildir, bu markaların made in Japan olanları Eneloop üretimidir. Ni-mh bataryada Eneloop ve diğerleri, Japon ve diğerleri(Çin) diye ayrılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbirol -- 21 Aralık 2024; 21:52:7 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MacGyver. kullanıcısına yanıt

Cevap icin tesekkurler,

Sarj cihazi ikili olmasi sikinti degil mi? Sanki en az 4lu olmali gibi geliyor bana; gerci bilemiyorum ayni anda 4 pil sarj etmem ne kadar gerekecek ama emin olamadim.

Pil olarak da ikea pilleri stoklarda yok maalesef. Alternatif var midir?

• Peyloride kullanıcısına yanıt
    Diğer markalar yarı kalitesine bile yaklaşamıyor. 4 Ladda fiyatına Eneloop etiketiyle 2 tane bile zor alırsınız. Minimum 1900mah 2100 şarj AA pil içi stok olan mağazalar resimde;
     Şarjlı Piller Hakkında Her Şey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbirol -- 26 Aralık 2024; 2:50:28 >
  • Peyloride kullanıcısına yanıt

rica ederim. 2'li olması yeterli. eneloop 1900 ve energizer 2300 ler var ama pahalı.

• MacGyver. kullanıcısına yanıt

hocam ben de pil cihazı olarak;

XTAR VC4 ve LiitoKala Lii500 seçmiştim.

İkisi arasında ne dersiniz?

Ayrıca VC2SL'nin VC4'ten farklı olarak teknik farklılığı var mıdır yuvalar dışında?

Teşekkürler.

• Anadolu A kullanıcısına yanıt

LiitoKala Lii500 özellikle analiz/test yetenekleri açısından çok kabiliyetli ve popüler bir şarj cihazı. xtar vc4 ise basit ve standart bir şarj cihazı. LiitoKala alınır.

VC2SL 2x1 amp. ya da 1x2 amp. yapabiliyor. öteki tek pilde 1 amp., 2 ve üzerinde 0,5 yapıyor diye biliyorum. ayrıca type c de çok kolay kullanımlı oluyor. VC2SL daha güncel, daha hızlı ve daha kullanışlı.

selamlar.

• arkadaşlar hayırlı günler omron marka tansiyon aleti için linkteki şarjlı pilleri almak istiyorum fiyatı çok olmayan iş görecek bişey arıyorum sizce uyar mı yoksa tavsiye edeceğiniz bir marka model varmıdır

Şarjlı Piller Hakkında Her Şeywww.hepsiburada.com
    GP AA 1300 mAh Şarjlı Kalem Pil 4'lü Paket GP130AAHCEMTR-4LÜ Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/gp-aa-1300-mah-sarjli-kalem-pil-4-lu-paket-gp130aahcemtr-4lu-pm-HB00000A1PX0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tncy66 -- 6 Şubat 2025; 9:22:14 >
  • vartanın böyle bir modeli var hangisini tavsiye edersiniz veya sizin tavsiyeleriniz nedir şimdiden teşekkürler

Şarjlı Piller Hakkında Her Şeywww.hepsiburada.com
    Varta 56706 2100 Mah Aa Ni-Mh Şarj Edilebilir Kalem Pil 4'lü Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/varta-56706-2100-mah-aa-ni-mh-sarj-edilebilir-kalem-pil-4-lu-pm-HBC00003GQH5J
  • alacağım tansiyon aletin modelinide aşağıda linkte

Şarjlı Piller Hakkında Her Şeywww.n11.com
    Omron Hem-7530t Koldan Ölçer Tansiyon Aleti Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/omron-hem-7530t-koldan-olcer-tansiyon-aleti-28516547?magaza=medikalstil
  • tncy66 kullanıcısına yanıt
    Omron ve çoğu tansiyon aleti 1.5 volt pile göre tasarlanmış 1.25-1.3V da pil zayıf uyarısı veriyor. En kaliteli Eneloop pil bile 1 gün sonra 1.35V olur, Ni-mh batarya 1.2V-1.3 volt arasında kullanıma uygundur ve %80 gücünü bu aralıkta verir. En kaliteli pil olan IKEA Ladda 1900mah alsanız bile verimli olmayacaktır ama illede alacaksanız şarjını en uzun süre koruyan ve en uzun ömürlü IKEA Ladda min. 1900mah alın.

Kullanım sıklığını göre 3-7 günde bir şarj etmeniz gerekebilir, uğraşırım derseniz tabiki uzun vadede şarjlı pil parasını çıkarır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbirol -- 6 Şubat 2025; 15:40:9 >
  • tncy66 kullanıcısına yanıt
    Daha ucuza made in Japan pil varken hiç gerek yok Çin malına, 149TL olsa düşünülebilir. Tabiki IKEA çok yaygın değil herkes ulaşamıyor, online olarak bulmak zor.

• cevabınız için teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 881882883884885
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.