Şimdi Ara

Şarjlı Piller Hakkında Her Şey (885. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.684
Cevap
366
Favori
1.956.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 881882883884885
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ek olarak Japonya'da Eneloop dışında perakende için Ni-mh üretim yapan firma yok. Tüm made in Japan yazan Ni-mh piller Eneloop üretimidir, hangisinde indirim varsa, ucuz ise onu alın. Yani Duracell, Energizer, Ansmann, Powerex falan şarjlı pil üreticisi değildir, bu markaların made in Japan olanları Eneloop üretimidir. Ni-mh bataryada Eneloop ve diğerleri, Japon ve diğerleri(Çin) diye ayrılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbirol -- 21 Aralık 2024; 21:52:7 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MacGyver. kullanıcısına yanıt

Cevap icin tesekkurler,

Sarj cihazi ikili olmasi sikinti degil mi? Sanki en az 4lu olmali gibi geliyor bana; gerci bilemiyorum ayni anda 4 pil sarj etmem ne kadar gerekecek ama emin olamadim.

Pil olarak da ikea pilleri stoklarda yok maalesef. Alternatif var midir?

• Peyloride kullanıcısına yanıt
    Diğer markalar yarı kalitesine bile yaklaşamıyor. 4 Ladda fiyatına Eneloop etiketiyle 2 tane bile zor alırsınız. Minimum 1900mah 2100 şarj AA pil içi stok olan mağazalar resimde;
     Şarjlı Piller Hakkında Her Şey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbirol -- 26 Aralık 2024; 2:50:28 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Peyloride kullanıcısına yanıt

rica ederim. 2'li olması yeterli. eneloop 1900 ve energizer 2300 ler var ama pahalı.

• 
Sayfa: önceki 881882883884885
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.