Merhaba, Yurt içinde IFR 32650 4500 mAh 3.2V şarj edilebilir pili nereden bulabilirim? |
Şarjlı Piller Hakkında Her Şey (884. sayfa)
-
-
alacagım li-ion sarj cihazında manual olarak 500ma, 1a, 2a secenekleri var. ideal sarj akımı 1C ile 0.5C arasında olması gerekiyor deniyor. O halde örnegin 300mah gibi kapasiteli pilleri nasıl sarj edecegim. cok yüksek gelmeyecek mi akım acaba.
-
Merhabalar,
Aslında olması gereken pil kapasitesinin %10 ile şarj edilmelidir. https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158056045 linkinde piller ile ilgil detay var.
Bunu yapabilmek için ise çok gelişmiş bir şarj cihazı gerekir ki onlarda bile %30 altında yapılan şarjda kesme sürecini doğru yapma olasılığı azalmaktadır.
Dolayısı ile eğer benim gibi sizde düşük kapasiteli piller kullanmak zorunda iseniz kaliteli bir şarj cihazı almanızda fayda var.
Bazen deneyerek öğreniyorsunuz, ben en başında çok iyi bir şarj cihazı almadığım için pişmanım çünkü önce ISDT C4 EVO para harcadım, sonra da MC 3000 e.
Umarım yardımı olur.
Saygılarımla
-
Konu sahibi bildiğin bilimsel çalışma.yapmis bizim hizmetimize sunmuş. tebrik ediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet Allah razı olsun kendisinden. Ben annemin rahatsızlığından nedeniyle 3-4 yıl girmedim sosyal medya vef forumlara. En son kensimin ciddi görme yada göz problemi var diye hatırlıyorum, umarım sağlığı iyidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbirol -- 8 Temmuz 2024; 22:55:24 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geçmiş olsun hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar yıllardır kullandığım duracell cef 14 cihazımda artık bazı pillerim şarj kabul etmiyor , cihaza taktığımda ya hemen ya da 3 - 5 dk sonra kırmızı ışık yanıp sönmeye başlıyor , bu pilleri hayata döndürmenin yolu var mıdır?yoksa atayım mı?
-
Vay vay be 16 yıl
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İsteyen olursa ilk mesajda bahsedilen Micron MN-1301 modelinden elime sıfır 3 adet geçti, ilanım:
https://forum.donanimhaber.com/sifir-kutusunda-micron-mn-1301-pil-sarj-cihazi--159505767
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_runo -- 5 Eylül 2024; 21:10:37 > -
Büyük D piller şarjlı olur mu? olmazsa, şu ürünle kullanmak üzre ne kadar ömürlü olurlar ortalama?
amazonASOFTY Hareket Sensörü Dış Mekan Işığı Pille Çalışır, 6 LED 1000 Lümen Kablosuz Spot Işık, Uzaktan Kumandalı, IP65 Su Geçirmez 6000 K Hareket Güvenlik Işığı, Garaj, Avlu, Veranda ve Veranda içinhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B0B5CBRJNN/ref=ewc_pr_img_2?smid=AXSA80QPIPWUP&th=1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timucinpusat -- 16 Eylül 2024; 16:59:14 > -
-
-
E411 aldım yaninda farkli boyutlarda yesil ve siyah gp pillerden aldim. 1A iphone sarj aleti ile sarj ediyorum ama 20 saat beklesem bile ışıklar hala yani sönüyor. Sizin cihazda durum nasıl?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X