Şimdi Ara

Şarjlı Süpürge ( Kenwood HV 170 vs Philips FC 6148 )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
6.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şarjlı süpürge almayı düşünüyorum. Kesin bir bütçe limiti olmamakla birlikte, bu iş için mantıklı tutarın 150 lirayı geçmemesi gerektiğini düşünüyorum.

Gördüğüm kadarıyla Kenwood HV170, 150 lira altı kaliteli markalar içinde volt değeri ile öne çıkıyor. 100 liraya bulunabiliyor. Bu ürünü tavsiye eder misiniz? (Nedeni ile yazarsanız sevinirim)

Diğer alternatiflerim de aşağıda, fiyatları da yanında...

Philips FC 6148 (10.8 Volt, 150 lira civarında)
    Black&Decker DV7210N (7.2 Volt, 120 lira civarında)
    Hoover (14 Volt, ıslak özeliği yok, 120 lira civarında)

Yorumlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfien -- 27 Kasım 2012; 7:42:24 >

• Kardeş ben 2 hafta önce kenwood hv190 aldım.Teknosa ya 139 tl bayildim.Memnunmusun diye sorarsan, sesi ve açma kapama düğmesi hariç çok memnunum,emiş gücü mükemmel.Ses sorun olmazsa tavsiye ederim.
    Çok paran varsa da black decker markasına bir göz at derim=))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de hv190 var. Arnica sulu süpürgeden daha çok ses çıkarıyor. Ses'e katlanabilirseniz güzel süpürge.
  • Kullanıcılar sesten ve hava çıkışlarından toz atmasından şikayetci. Hava çıkışlarından toz atıyorsa çok ciddi bir sorun, ses çok önemli değil.

Sanırım Philips'i tercih edeceğim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfien

Kullanıcılar sesten ve hava çıkışlarından toz atmasından şikayetci. Hava çıkışlarından toz atıyorsa çok ciddi bir sorun, ses çok önemli değil.

Sanırım Philips'i tercih edeceğim...

Hava çıkışından toz atma mı?Saçmalamışlar...Ama ses sorunu doğru, gerçekten sesli(motor çok güçlü)Hava çıkış kanalları yan tarafta...

http://www.youtube.com/watch?v=Bxe8XxRl91U

3.52dk 'dan itibaren çıkarılan toz torbasına dikkat edin.
    Philips'e de dikkat edin hava çıkış kanalları yan tarafta olsun...Aşağıda olursa sakın almayın.

• Yanıt için teşekkürler.

Philips şu :

Hava çıkışları yanda...

Ses sorunu ve şarj standında dik durmaması nedeniyle Philips daha cazip görünüyor.

• HV190 aldım, yanıt yazan herkese teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cep telefonu için desibel ölçen programda ölçtüm. 74 db. çıktı. En kısa zamanda arnica'yı da ölçeceğim.
  • Ses durumunu bilerek aldım, problem değil...
  • Süpürge birkaç gün önce geldi, belki başkalarının da ihtiyacı olur diye yorumlarımı paylaşmak istedim.

Süpürge gerçekten kuvvetli. Emiş gücü olarak daha iyisini arayacağınızı sanmıyorum... Sesi de gerçekten yüksek, standart Philips elektrikli süpürgeden daha gürültülü çalışıyor diyebilirim.

Ürünün kutusundan çakmak şarj aparatı çıkması çok iyi, pek çok üründe yok... Şarj standında yatay değil de dik dursaymış bence çok daha şık ve kullanışlı olurmuş. Bu haliyle duvara montaj daha uygun olur.
  • quote:

Süpürge birkaç gün önce geldi, belki başkalarının da ihtiyacı olur diye yorumlarımı paylaşmak istedim.

Süpürge gerçekten kuvvetli. Emiş gücü olarak daha iyisini arayacağınızı sanmıyorum... Sesi de gerçekten yüksek, standart Philips elektrikli süpürgeden daha gürültülü çalışıyor diyebilirim.

Ürünün kutusundan çakmak şarj aparatı çıkması çok iyi, pek çok üründe yok... Şarj standında yatay değil de dik dursaymış bence çok daha şık ve kullanışlı olurmuş. Bu haliyle duvara montaj daha uygun olur.

wolfien merhaba neden philips den vazgeçtiğini merak ediyorum bende keenwood ve philips arasnda kalmıs durumdayım ve simdi bayadır kullanıyorsunuz kenwood u görüşleriniz değiştimi ?

• Kenwood'u kampanyalı fiyata çok ucuza aldığım için Kenwood'u seçtim, eğer aynı fiyat olsa idi Philips'i seçerdim.

Süpürgeden memnunum, sağlam ve güçlü bir cihaz. Bir o kadar da sesli. Yani ilk yorumlarım aynen geçerli.
  • quote:

Kenwood'u kampanyalı fiyata çok ucuza aldığım için Kenwood'u seçtim, eğer aynı fiyat olsa idi Philips'i seçerdim.

Süpürgeden memnunum, sağlam ve güçlü bir cihaz. Bir o kadar da sesli. Yani ilk yorumlarım aynen geçerli.

forumda yok yandakı hava çıkıslarından tozu atıyor dişarı tarzı yorumlar var siz katılıyormusunuz ona ?
  • Hayır, toz atma gibi bir sıkıntısı yok...
  • Ben PHILIPS FC6148 tercih ettim ve kesinlikle çooook memnun kaldım.

Daha hafifi - 0,8kg.
    lithium-ion pil!! Sanırım bu sınıfta çok az Li-Ion pilli el süpürgesi var.
    Çok şik tasarım.
    Kullanıcıyı şımartamk için sesli açılış ikaz ses.
    2 kademeli güç ayarı.
    Fiyat araştırmak için pek çok site var. Ben 134TL aldım.

İyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tom777 -- 29 Mart 2013; 13:30:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tom777

Ben PHILIPS FC6148 tercih ettim ve kesinlikle çooook memnun kaldım.

Daha hafifi - 0,8kg.
    Çok şik tasarım.
    2 kademeli güç ayarı.

İyi günler

bende bu modeli düşünüyorum memnunmusunuz halen cihazdan tavsiye edermisniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tom777

Ben PHILIPS FC6148 tercih ettim ve kesinlikle çooook memnun kaldım.

Daha hafifi - 0,8kg.
    Çok şik tasarım.
    2 kademeli güç ayarı.

İyi günler

Bende bu ürünü almayı düşünüyorum memmun musunuz üründen birde o fiyata hangi siteden aldınız
  • Philips FC6148 ürününü baya beğenmiştim tam sepete atıp alacaktım ki "ISLAK emiş" özelliği yokmuş sadece kuru emiş yapabiliyor hayallerim yıkıldı çünkü diğer özellikleri gerçekten çok güzeldi neyse artık başka ürünlere yöneleceğim mecburen bu fiyata ıslak emiş özelliğide olsa dört dörtlük cihaz diyebilirdim yinede ıslak emiş özelliğini gözardı edebilecek bütçesi geniş arkadaşlar kaçırmasın emiş gücü olsun hafifliği olsun li-ion pilleri olsun,düşük ses seviyesi,diğer ürünlere göre kısa şarj süresi ile oldukça başarılı bir ürün.
  • Ben buradan aldım ve gayet memnunum.

En başta yanlışım var ise düzeltin ancak bu ürünün diğer ürünlerden farkı elektrik tüketiminin az olması... Neden? Şarj olduğunda elektriği kesiyor. Diğer ürünler sürekli bataryaya şarj gönderiyor.

Ha ayrıca görünüşü de uzay üssü gibi gerçekten :) Kısacası çok memnunum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi white35 -- 24 Kasım 2014; 21:13:28 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.